offffffffffffff ruhum daralı resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse ben cıkıyorum kızlar destegınız ıcın cok saol
öncelikle tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasıp etsin... nezamandan beri çalişma yapıyorsun özel birşeyler yaptınmı kalmak için kür gibi bize önerebileceklerini paylaşirsan seviniriz
canım benim tebrik ediyorum sizleri böyle duydukça bizde umutlanıyoruz bizim içinde dua et bizim sorular aynı çalışmalarınız kaç günde birdi sende bir değişiklik oldumu akıntıların falan nasılldı
canım öncelikle ben 7,5 aylık evliyim son 3 aydıy falan istiyoruz ama özel bir çalışma yapmadık yumurtlama günlerimde düzensiz adetim düzensiz olduğu çin ama adetten sonra hemen hamile kaldım ben sanırım.çünkü internetteki yumurtlama tarihlerime göre hiç birlikte olamadık eşim yoğundu işleri sebebiyle o ara.şans işte. dua etmem mi inş heiniz en kısa sürede bu duyguyu yaşayın...Rabbim herkesin kucağını doldursun.
benım 4 gun geçtı.. sadece krem kıvamnda akıntı var.. hamile olabilirmiyim acaba
CANIM TEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN....
HAYDİHALAYAAAA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iki gun önce canım taze üzüm istedı.. bana yarın hamile olunca olur olmaz seyleri canın çok çekmesın diye tembih etti...
ben hamile olmadan aşeriyorum... sonrasında yandı...yerimseniben
Ne oldu hiçbirinden haber yokmu?:1no2:pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ??????? annesindeee
özlem130609......... 20 şubat ???????
lupa.......................20şubat ??????? beklemede
XTATLIKIZ .............22 şubat ????????
asenamm ..............22 şubat ????????beklemede
g.erkl ....................22 şubat ????????
kızlar nerelerdesiniz????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?