cnm bıraz daha gecsın dıyorum cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaa pazartesı kan testı yapmak ıstıyorum ALLAH nasıp eder o gune kadar olmazsam :Saruboceq:
kan testi yaptırcaksan şimdide çıkar bence sen yarın idrar testi yap çıkmazsa pazartesi kan yaptır....ama sen bilirsin ...
ay gene cıkmaz dıye korkuyorum cnm yaaaaaaaa acayıp korkuyorum hattaaaaaa yurumeye bıle korkuyorum belkı gelır dıe kırmızılar hıc agrım sızım yok adet onceden bellı eder ya kendını yok masallah bende :CüvCüv:
olmıycak tabi hamileyken adet olmunmaz :CüvCüv:
esım dıyorku her yarım saatte bır adte oldunmu varmı bırsey varmı
karnım agrısa aaaa dıyorum ne demek ooluyor bu ıyı bırseymı delı edıo benı
bugun dısarıya cıktım aman bacaklarını pek ayırma dıo sankı dusceksositososito:roflol:
ne güzel işte ilgileniyo senle....ilgilenmeyince kızıyosun ya...
ne güzel işte ilgileniyo senle....ilgilenmeyince kızıyosun ya...
aman ya tek ilişki ama dikkat et hep yumurtlama günü olmuş çoğuda 28 günde bir düzenli adet olanlarda tutmuş...ordaki travet isimli arkadaşı biliyorum 28 güne kadar düzenli adet olanların son 3 aya adet tarihleri ve saatlerini alıp erkek veya kız bebek için ilişki zamanı veriyodu ama bana veremedi düzensiz ve 28 günden fazla olduğu için..
Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi - Sayfa 114 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Kısmet işi bu iş birde dediğin gibi düzenli adet olanlar yumurtlama günlerini bilirler ama bazıları adetimin 9 uncu günü bazısıda 12 inci günü demiş spermler 5 gün yaşarmı yahu..
YA ICIMDEN HEP BIR MATTA TEST YAP DIO NEDENSE BUNDA VAR BIR HAYIR YA 1 MATTA GELECEK ADETIM YADA O GUN KESINLESECEK BEBEK:Saruboceq:
Kısmet işi bu iş birde dediğin gibi düzenli adet olanlar yumurtlama günlerini bilirler ama bazıları adetimin 9 uncu günü bazısıda 12 inci günü demiş spermler 5 gün yaşarmı yahu..
YA ICIMDEN HEP BIR MATTA TEST YAP DIO NEDENSE BUNDA VAR BIR HAYIR YA 1 MATTA GELECEK ADETIM YADA O GUN KESINLESECEK BEBEK:Saruboceq:
BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DİYORUM SADECEEEEEEE:)))))))
İnşallah hastalanmazsın mız mız kardeş seninde ne kadar çok bebek istediğinin farkındayım Allah gönlüne göre versin.Adet belirtilerim yok demişsin karnındamı ağrımıyor?
Belki 14.günden önce yumurtluyolardır...bilinmez...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
AY INSALLAH INSALLAH ELIMDE SUAN TEST YOK YOKSA DURAMAZDIM BILEREKDE ALMIYORUM ESIMDE KIZIYO
AY BIRDE ESIM TUTTURDU EVI TASIYALIM BU AY DIYE kafamçokkarıştı HAMILEYSEM YANDIK ZATEN COKDA ISTIYORUM TASINMAYI
AY SAOL CNM INSALLAH YAAAAAA TEK ISTEGIM BU
CNM HIC ADETLE ALAKALI BIR BELIRTIM YOK KARNIM FILAN SADECE BUGUN KABIZLIKDAN DOLAYI GAZ SANCISI CEKIYORUM IKI GUNDURR TEK AGRIM BUfisfisfis
ay dur bebek varsa taşınma yada nakliye şirketi tutu onlar toplayıp yerleştirir.
Bende martın sonuna doğru taşınıcam korkuyom bende vallaa....bu ay hamile kalamazsam bidahaki ay hiçolmaz taşınma derdinden çalışma yapamayız((((((
Bir gün geçtiyse test yapabilirsin sabah ilk idrarınla silikte olsa çıkma ihtimali var.
cnm valla burda kalırsam stresten bebegım gene duser bıran once gıtmek ıstıyroum
aslında beklıyecektık 4-5 ay ama bugun kayınpeder hem benı hem esımı sınır edınce esım sınırlerı tavana vurdu ve hemen dedı hemennnn gıdıyoruzzzzzz
bugun ben arkadasıma gıttım buda ben yokken gelmıs kapının onunde tlf acıo ac kapıyı dıye ben evde degılım dedım kımdesın su bu bole ınanmıyormus gıbı konustu kapattı vıdı vıdı yapa yapa galıba esımı aradı soylendı esımde kızdı demıyor ama ben anladım bırden tasınıyoruz demesı bunun ıspatı onlardan uzak olalım dıo bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?