Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

cnm bıraz daha gecsın dıyorum cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaa pazartesı kan testı yapmak ıstıyorum ALLAH nasıp eder o gune kadar olmazsam :Saruboceq:

kan testi yaptırcaksan şimdide çıkar bence sen yarın idrar testi yap çıkmazsa pazartesi kan yaptır....ama sen bilirsin ...

kan testi yaptırcaksan şimdide çıkar bence sen yarın idrar testi yap çıkmazsa pazartesi kan yaptır....ama sen bilirsin ...

ay gene cıkmaz dıye korkuyorum cnm yaaaaaaaa acayıp korkuyorum hattaaaaaa yurumeye bıle korkuyorum belkı gelır dıe kırmızılar hıc agrım sızım yok adet onceden bellı eder ya kendını yok masallah bende :CüvCüv:

olmıycak tabi hamileyken adet olmunmaz :CüvCüv:

olmıycak tabi hamileyken adet olmunmaz :CüvCüv:

esım dıyorku her yarım saatte bır adte oldunmu varmı bırsey varmı

karnım agrısa aaaa dıyorum ne demek ooluyor bu ıyı bırseymı delı edıo benı

bugun dısarıya cıktım aman bacaklarını pek ayırma dıo sankı dusceksositososito:roflol:

ne güzel işte ilgileniyo senle....ilgilenmeyince kızıyosun ya...

Kısmet işi bu iş birde dediğin gibi düzenli adet olanlar yumurtlama günlerini bilirler ama bazıları adetimin 9 uncu günü bazısıda 12 inci günü demiş spermler 5 gün yaşarmı yahu..

Kısmet işi bu iş birde dediğin gibi düzenli adet olanlar yumurtlama günlerini bilirler ama bazıları adetimin 9 uncu günü bazısıda 12 inci günü demiş spermler 5 gün yaşarmı yahu..

VALLA CNM EGER BENDE HAMILEYSEM YUMURTALAMA DONEMININDEN ONCE BIR KERE ILISKIM OLDU

BIRDE YUMRUTALAMA DONEMINDE ILISKIM OLDU :kedi:

YA ICIMDEN HEP BIR MATTA TEST YAP DIO NEDENSE BUNDA VAR BIR HAYIR YA 1 MATTA GELECEK ADETIM YADA O GUN KESINLESECEK BEBEK:Saruboceq:

İnşallah hastalanmazsın mız mız kardeş seninde ne kadar çok bebek istediğinin farkındayım Allah gönlüne göre versin.Adet belirtilerim yok demişsin karnındamı ağrımıyor?

BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DİYORUM SADECEEEEEEE:)))))))

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

AY INSALLAH INSALLAH ELIMDE SUAN TEST YOK YOKSA DURAMAZDIM BILEREKDE ALMIYORUM ESIMDE KIZIYO

AY BIRDE ESIM TUTTURDU EVI TASIYALIM BU AY DIYE kafamçokkarıştı HAMILEYSEM YANDIK ZATEN COKDA ISTIYORUM TASINMAYI

İnşallah hastalanmazsın mız mız kardeş seninde ne kadar çok bebek istediğinin farkındayım Allah gönlüne göre versin.Adet belirtilerim yok demişsin karnındamı ağrımıyor?

AY SAOL CNM INSALLAH YAAAAAA TEK ISTEGIM BU

CNM HIC ADETLE ALAKALI BIR BELIRTIM YOK KARNIM FILAN SADECE BUGUN KABIZLIKDAN DOLAYI GAZ SANCISI CEKIYORUM IKI GUNDURR TEK AGRIM BUfisfisfis

ay dur bebek varsa taşınma yada nakliye şirketi tutu onlar toplayıp yerleştirir.
bende martın sonuna doğru taşınıcam korkuyom bende vallaa....bu ay hamile kalamazsam bidahaki ay hiçolmaz taşınma derdinden çalışma yapamayız ((((((

cnm valla burda kalırsam stresten bebegım gene duser bıran once gıtmek ıstıyroum

aslında beklıyecektık 4-5 ay ama bugun kayınpeder hem benı hem esımı sınır edınce esım sınırlerı tavana vurdu ve hemen dedı hemennnn gıdıyoruzzzzzz

bugun ben arkadasıma gıttım buda ben yokken gelmıs kapının onunde tlf acıo ac kapıyı dıye ben evde degılım dedım kımdesın su bu bole ınanmıyormus gıbı konustu kapattı vıdı vıdı yapa yapa galıba esımı aradı soylendı esımde kızdı demıyor ama ben anladım bırden tasınıyoruz demesı bunun ıspatı onlardan uzak olalım dıo bencede

ayyyy sinir oluyom böyle tiplere hemen uzaklaşınnn hemennnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…