Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

benim de adet tarihim 4 mart..ins olmammmmm

günaydın kızlar dün hiç giremedim yazdıklarınızı okudum şimdi
dün akşam yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..hemde henüz çocuk istememesine rağmen 2.5 yaşında bir kızı var..banada bol bol dua etti inş sende bu ay kalırsında beraber doğururuz diye amin dedim bende..
adet olacakmış gibi karnı ağrıyormuş akıntısı varmış birde beli ağrıyormuş belirtlileri bunlar..
adet olması gerekn günden 1 gün sonra kan testi yaptırmış sağlık ocağında ve çıkmış..böyle işte kızlar o korunurken hamile kaldı bizlerde inş bu kadar isteyerek kalırız..
bide bi arkadaşta spirali olmasına rağmen hamile şu anda 5.5 aylık
allahım yüce rabbim nolursunnn isteyen herkese bebek nasip et sağlıkla...

allah sabır versın canım...

slm kızlar benim bu aydan hiiiç umudum yok çünkü yumurtlama zamanımda memlekete gittim eşimden ayrıydım malesefff :çok üzgünüm: artık bidahaki aya kaldı umutlar biran önce adet olsamda başlasam çalışmalara

selam canım bu kür nasıl bişey yani faydası ne arkadaşım bende yaparım

canım çok faydası var.. yumurtaları daha hızlı buyutuyor.. ben daha öncede kullandım.. ozaman çok iyi gelmişti.. ama o ay çalişma olmadı.. bazı sorunlardan fırsat olmadı.. ,
bu ay kullanamdım. o yumurta akı kıvamındakı akıntı bile zor geldi.. bu ay yenıden yapmaya karar verdım... adetın 3 gunu eşit miktarda karıştırıp sabah aç karına, gece de yatarken aç karına 1 tatlı kaşıgı ye.. yada benım gıbı yut... eger karnın toksa gece kalktıgında açıkınca ye...

ama sakın şu kavonozlarda satılan süzme balları alma.. onların içinde glukoz şurubu var.. faydası olmaz.. petek olan balı al.. süz onu yap.. yada öyle süzülmüşü bul ve al.. dıkkat et bal alırken..!!!

anladım adet olduğum zaman sadece 3 günmü yapıcam bu karışımı adet zamanımda yeni

3. gunu başlayıp devam edeceksın... 12 gun falan yapacaksın.. yumurmutlama gunun geçınce bırakıyorsun.. canım..

3. gunu başlayıp devam edeceksın... 12 gun falan yapacaksın.. yumurmutlama gunun geçınce bırakıyorsun.. canım..

anladım çok saol bugün 1. gün p.tesi başlarım yapmaya ne duyarsak ne öğrenirsek yapmaya çalışıyoruz bir umut diyerek allah hepinize sonrada bana en kısa zamanda verir inş. müşdeli haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…