fisfisfis KIZLAR KANIMA GIRMEYIN sırnaşık şey:dance:
ayyyy sinir oluyom böyle tiplere hemen uzaklaşınnn hemennnnn.....
ayyyy sinir oluyom böyle tiplere hemen uzaklaşınnn hemennnnn.....
İnşallah hamilesindir dayanamıycaksan şansını bir dene belki hemen öğrenirsin.
ya dengesız ıste delı ben evde olsam zaten kapıyı acarım
bırde gıdıp esıme sıkayet edıo sankı ben anlamıyorum
kendılılerı bılırler kendı ogulları bıle kendılerındne soguyo farkında degıller
benım ılk dusugumde bıleee dusunun ya cumartesıydı kanamam var kayınvalıdem ne dıyodu bılıyormusun bence bekle pazartesı gıttttttt dusunun bu mantıkda bırı
dusuk tehlıkem var benım dıyordum
aman sen nerdne bılıyorsun bız neler neler yaptık dusmuyordu dıodu yaaa
ben ılk hamıleyım dedıgım gun bızı yemege cagırdı sozde butun yemeklerı bana yatırdı gelde sev ayyyyyyyyyy acayıp kınlıyım nefret derecesınde
En iyi kaynana kayınpeder düşman başına aman aman uzak dursunlar.
allah bunlara akıl fikir versin allah yardımcınız olsun bizimkiler ii allaha şükür bozulmaz inşallah...arabayla 15 dk aramız ama davet etmeden gelmezler bile biz gideriz ...
OY OY OYYYYYYYYYYY SORMA SORMAAAAAAA BENI DELI EDIYORLAR YAKINIZ SUAN 5 DAKKALIK MESEFA ANAMDAN UZAK OLMAYI BILE GOZE ALDIM YETERKI BUNLARDA KURTULUYUM:çok üzgünüm:
YA DAVET MI ONLAR BIZ OGLUMUZUN EVINE IZINLEMI GELCEK DIYOLAR USUNUN
BENDEN YUZ ALAMIYORLAR BIR ALSALAR HERGUN
YA SEN ERKEK BASINA GELIN EVDE TEK DURUO BILIYORSUN NE GELIYORSUN MANTIKSIZ HERIF HANI KAYNANM GELIR ANLARIM :1shok:
OY OY OYYYYYYYYYYY SORMA SORMAAAAAAA BENI DELI EDIYORLAR YAKINIZ SUAN 5 DAKKALIK MESEFA ANAMDAN UZAK OLMAYI BILE GOZE ALDIM YETERKI BUNLARDA KURTULUYUM:çok üzgünüm:
nekadar ii olsalarda kendi annen baban gibi olmuyor benim ailemde istanbulda ancak 15 günde yada aydabir görüyom...
ayyy ayıp ya ..benim kayınpederim yalnız oluyo kayınvalidem istanbula kızına gidiyo ozaman bile gelmiyor yemeğe çağırıyom gelmez kızı var aynı binada o yapar yemeğini.benim 2 görümcem var allah razı olsun ikiside çok ii ablam gibiler valla.biri istanbulda biri burda hatta istanbuldaki haftasonları annesine gelir bizde gideriz yarın beraberiz hatta..eniştelerde çok ii şimdi allah için.ALLAH BOZMASINNN...
AMIN CNM AMIN ALLAHIM TADINI BOZMASINNNNNN
YA DAVET MI ONLAR BIZ OGLUMUZUN EVINE IZINLEMI GELCEK DIYOLAR USUNUN
BENDEN YUZ ALAMIYORLAR BIR ALSALAR HERGUN
YA SEN ERKEK BASINA GELIN EVDE TEK DURUO BILIYORSUN NE GELIYORSUN MANTIKSIZ HERIF HANI KAYNANM GELIR ANLARIM :1shok:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum eşim gelir birazdan yorgundur allahtan yarın tatil işlerimizi hallederiz hemde gezeriz..artık ben pazara ancak gelirim...ii geceler. opuyorumnanaktan
Ben senin yerine olsam sokmam kocam yokken evime ne işi varmışki...Ne enteresan insanlar var.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum eşim gelir birazdan yorgundur allahtan yarın tatil işlerimizi hallederiz hemde gezeriz..artık ben pazara ancak gelirim...ii geceler. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?