Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

6 gün geçti .4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ama testte bişey çıkmadı.merakla bekliyorum

valla bel ve kasık ağrım var.akıntım var.başkada bişey yok.umutlanmak istemiyorum ama benin hiç gecikmezdi.28-30 gün arası olurdu.ama testtedeçıkmadı

kızlar selam bu site sayesinde baya bir şeyler öğrendim. bazen diorum ki bu kadar çok şey bilmesem acaba daha mı iyi. ben de 4 aydır uğraşıyorum bebek için ilk defa bu ay umutlandım. 3 ünde olan adetim 3 gün leke şeklinde devam etti. ve bu ayı neredeyse kasık ağrısıyla geçirdim. idrar testi yaptım 1 hafta önce negatif çıktı. sizce var mıdır bir şeyler?

canım ben adet oldum şimdi cok erken oldum ya hiç beklemiyordum normalde olmadan agrım olurdu hiç anlamadım oldugumu bu nasıl bi iş ya cok umutluydum bu ay gögüslerimin acısıda gecmedi ilk defa böyle bişe oluyor bugün 25 ci gün üçünü toplayınca 28 günde oluyo gösteriyor hesaplayıcı cok üzüldüm yaaaaa senağlama

Helena son adet tarihin ne?Bende 4 martı bekliyorum.
canım ben adet oldum şimdi cok erken oldum ya hiç beklemiyordum normalde olmadan agrım olurdu hiç anlamadım oldugumu bu nasıl bi iş ya cok umutluydum bu ay gögüslerimin acısıda gecmedi ilk defa böyle bişe oluyor bugün 25 ci gün üçünü toplayınca 28 günde oluyo gösteriyor hesaplayıcı cok üzüldüm yaaaaa

darısı başımıza canım yaaa istemeyenelrin bile oluyor bizim neden olmasın.benimde bir arkadaşım hapla korunuyordu hamile kaldı canım yaaa inşallah bizlerde en kısa zamanda hamiş oluruzzz

en iyi kaynana benimki ama o bile bazen beni çıldırtıyor nişanlıyken daha iyiydik.evlendikten sonra oğlunu benden kıskandı galiba bikaç beni eşime şikayet etti ama zararlı kendisi çıktı.bende sölemsi ayıp biraz cadıyımdır hayatta ezdirmem kendimi ama herşeyine kopşturuyorum gel dediği yere gidiyorum misafiri gelio bişey yapıp gidiyorum e bnm gibi gelinede saygı duymak lazım:) ama bazen oğlunu benden kıskanıyor yaa aramıza giriyor ya ozaman nefret ediyorum ondan
uzun lafın kısası iyi kayınvalde diye bişey yokkk.sadece kötü olmayan kayınvalde var

Evet erken olmuşsun pelinse yoğunmu kanaman?Adet sancımda yoktu demişsin ya stres yaptın yada yumurtlamamış olabilirsin bu ay.Üzülme gelecek aydır belki bebek zamanın...

Evet erken olmuşsun pelinse yoğunmu kanaman?Adet sancımda yoktu demişsin ya stres yaptın yada yumurtlamamış olabilirsin bu ay.Üzülme gelecek aydır belki bebek zamanın...
daha şimdi oldum canım yok cok az belime agrı vuruyor bu ay gecen aylara nazaran az stres yaptım yumurlma olmamiş olabilir cünkü bu ay o uzayan sıvıyı görmedim eşimde üzüldü ya oda cok umutluydu bu ay iyi calişmiştık olmayacakmı bebişim yok sa offf ya

canım neden öyle söylüyorsun Allahım nezaman nasip ederse ozaman olur.bebeğinin doğacağı tarih belli ve sana geleceği günü bekliyordur:)))

Neden olmasın sıkma canını sen yeni evliydin galiba biraz daha dene olmadı doktora gidersin herşeyin zamanı var biz ne kadar istesekte vakti gelmeden olmaz.Sıkıntısız adetini gör şimdi sonrada tekrar çalışmalara devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…