hala adet olmadım..........
6 gün geçti .4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ama testte bişey çıkmadı.merakla bekliyorum
bence hamilesin
kızlar 4 mart a var baya ama bugun ucuz testlerden aldım sılık cızgı cıktı ne demek buuuuu
canım ben adet oldum şimdi cok erken oldum ya hiç beklemiyordum normalde olmadan agrım olurdu hiç anlamadım oldugumu bu nasıl bi iş ya cok umutluydum bu ay gögüslerimin acısıda gecmedi ilk defa böyle bişe oluyor bugün 25 ci gün üçünü toplayınca 28 günde oluyo gösteriyor hesaplayıcı cok üzüldüm yaaaaaHelena son adet tarihin ne?Bende 4 martı bekliyorum.
kızlar 4 mart a var baya ama bugun ucuz testlerden aldım sılık cızgı cıktı ne demek buuuuu
günaydın kızlar dün hiç giremedim yazdıklarınızı okudum şimdi
dün akşam yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..hemde henüz çocuk istememesine rağmen 2.5 yaşında bir kızı var..banada bol bol dua etti inş sende bu ay kalırsında beraber doğururuz diye amin dedim bende..
adet olacakmış gibi karnı ağrıyormuş akıntısı varmış birde beli ağrıyormuş belirtlileri bunlar..
adet olması gerekn günden 1 gün sonra kan testi yaptırmış sağlık ocağında ve çıkmış..böyle işte kızlar o korunurken hamile kaldı bizlerde inş bu kadar isteyerek kalırız..
bide bi arkadaşta spirali olmasına rağmen hamile şu anda 5.5 aylık
allahım yüce rabbim nolursunnn isteyen herkese bebek nasip et sağlıkla...
ya dengesız ıste delı ben evde olsam zaten kapıyı acarım
bırde gıdıp esıme sıkayet edıo sankı ben anlamıyorum
kendılılerı bılırler kendı ogulları bıle kendılerındne soguyo farkında degıller
benım ılk dusugumde bıleee dusunun ya cumartesıydı kanamam var kayınvalıdem ne dıyodu bılıyormusun bence bekle pazartesı gıttttttt dusunun bu mantıkda bırı
dusuk tehlıkem var benım dıyordum
aman sen nerdne bılıyorsun bız neler neler yaptık dusmuyordu dıodu yaaa
ben ılk hamıleyım dedıgım gun bızı yemege cagırdı sozde butun yemeklerı bana yatırdı gelde sev ayyyyyyyyyy acayıp kınlıyım nefret derecesınde
canım ben adet oldum şimdi cok erken oldum ya hiç beklemiyordum normalde olmadan agrım olurdu hiç anlamadım oldugumu bu nasıl bi iş ya cok umutluydum bu ay gögüslerimin acısıda gecmedi ilk defa böyle bişe oluyor bugün 25 ci gün üçünü toplayınca 28 günde oluyo gösteriyor hesaplayıcı cok üzüldüm yaaaaa
daha şimdi oldum canım yok cok az belime agrı vuruyor bu ay gecen aylara nazaran az stres yaptım yumurlma olmamiş olabilir cünkü bu ay o uzayan sıvıyı görmedim eşimde üzüldü ya oda cok umutluydu bu ay iyi calişmiştık olmayacakmı bebişim yok sa offf yaEvet erken olmuşsun pelinse yoğunmu kanaman?Adet sancımda yoktu demişsin ya stres yaptın yada yumurtlamamış olabilirsin bu ay.Üzülme gelecek aydır belki bebek zamanın...
daha şimdi oldum canım yok cok az belime agrı vuruyor bu ay gecen aylara nazaran az stres yaptım yumurlma olmamiş olabilir cünkü bu ay o uzayan sıvıyı görmedim eşimde üzüldü ya oda cok umutluydu bu ay iyi calişmiştık olmayacakmı bebişim yok sa offf ya
daha şimdi oldum canım yok cok az belime agrı vuruyor bu ay gecen aylara nazaran az stres yaptım yumurlma olmamiş olabilir cünkü bu ay o uzayan sıvıyı görmedim eşimde üzüldü ya oda cok umutluydu bu ay iyi calişmiştık olmayacakmı bebişim yok sa offf ya
5 subat canimHelena son adet tarihin ne?Bende 4 martı bekliyorum.
5 subat canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?