Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ŞUBAT

askmesk .............8 şubat
selennur ............. 9 şubat
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
dyg_6 ...................15 şubat
gncam ..................15 şubat
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
naaz......................26 şubat
bsbirkin .................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
mız mız ...............1 mart
pelinsee ...............3 mart
aysima04 ............ 6 mart
elif_34_ ................8 mart
nurun ...................20 mart

slm arkadaşlar nasılsınız size birşey soracam maydonoz suyu içiçem iltihap için moydonozu dogradım kaynattım sabah akşam içecem içen varmı şunu duydum maydonoz düşük yaparmiş yemeyin diyorlar siz duydunuzmu böyle birşey

pelinse ben hiç duymadım ama maydanoz suyunun tadı iğreçtir ya nasıl içecen onu sen

sen bilirsin ama ben adetten önce kan testinin yapılmasına pek hoş bakmıyorum çünkü kimyasal gebelik ise sonra çok üzülürsün. adetin gelsin öyle yap bence ama yine de sen bilirsin..
benim de 14 subat hepbirlikte bekleriz o günü burda işte...

gncam sen de hoşheldin canım.. ya burda 14 ve 15 subat tarihi ne cok değil mi... sevgililer günü hediyesi olur inş. bebişler bize

ceylancım kan testi değil sağlık ocaklarında bildiğin gebelik testinden yapılarmış ama bilmiyorum ya kararsızım aslında ama 1 haftada beklemek zor geliyo bana bilmiyorumkismile

pelincim maydonoz suyunun düşük yapıp yapmadığını bilmiyorum ama iltihap için soğan suyuda yapabilirsin hatta adet düzensizliğin varsa onuda düzene sokuyor soğan suyu

ceylancım kan testi değil sağlık ocaklarında bildiğin gebelik testinden yapılarmış ama bilmiyorum ya kararsızım aslında ama 1 haftada beklemek zor geliyo bana bilmiyorumkismile

canım idrar testi günün geçmeden çıkması çok zor ben 3 gün önce yaptım çıkmadı :çok üzgünüm:

duygucum askmeskin de dediği gibi idrar testi zaten geç çıkıyor.. ve idrar testini kendin evde de yapabilirsin zaten .. sen sağlık ocağı diyince ben kan testi yaptıracaksın sandım

pelinse maydanoz suyunu içmeye karar verdin mi.. araştırdın mı bir zararı falan varmıymış

pelincim maydonoz suyunun düşük yapıp yapmadığını bilmiyorum ama iltihap için soğan suyuda yapabilirsin hatta adet düzensizliğin varsa onuda düzene sokuyor soğan suyu
canım teşekkür ederim cavabın için senin gününmü gecti günün gecmeden önce kan estinde cıkar gectikten 2gün sonrada idrarda cok silik belli olur inşallah hamilesindir canım bende kimyasal düşük yaşadım günümde ögrenmiştim kan testiyle 3sonra sonlandı allah kimseye yaşatmasın

pelinse maydanoz suyunu içmeye karar verdin mi.. araştırdın mı bir zararı falan varmıymış
kararsız kaldım canım ya ne bilim sogan suyumu içsem gerci adetim düzenli sayılır bu ay biraz oynadı normalde 28 29 günde bir olurum iltihap için doktor fitil vermişti günümü 1 gün gecti bu ay ilaçtan olsa gerek salı günü gidecem gerci doktora tekrar bakacak iltihap varmı diye birde hormon testi yaptırdım nasıl cıkacak bakalım sonuş sogan suyu düzensiz adet olanlarmı içebiliyor iltihabada yarıyor degilmi

canım ben şuan adetim zaten 2 aydır deniyoruz olmadı birdahaki adetim 5 mart.ama busefer inş hamile kalırımda adet olmam

ben soğan suyunun iltihaba da iyi geldiğini duymuştum pelinse ama pek bilgim yok emin değilim yani.. sen internetten araştır... ama maydonozu hiç duymamıştım... bence doktora git iltihabın durumunu öğren ondan sonra iç maydanoz suyunu yada soğan suyunu...
allah şifa versin valla soğan suyunun tadı da çok kötüdür... ben biraz yemek seçerim bilmediğim seyleri hiç yiyemem midem anında kalıyor... alahım bende olmaz inş. byle durumlar.. çünkü ben kesinlikle içemem... allah muhtaç bırakmasın.. sana da tez zamanda şifalar diliyorum

advanced ben indiremedim olmuyor canım ya programdan kaynaklanıyor herhalde sende varmı indirilmiş

google advanced women calendar yaz ilk çıkan site: indir... diye ben ordan indirdim bir sorun çıkmadı... ama onun 30 günlük deneme sürecü var sadec çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…