ok canım ben çıkyom şimdi kociş işten gelcek yemek hazırlamam lazım gelirim akşama yine öptüm
hoşgeldin duygu.. tarihler birbirine çok yakın.. inşallah bu ay bize uğurlu gelir
ne bilim içecem derdime dermen bulsun da mecburum canım bebiş olması için ne gerekiyorsa yapmaya calışıyoruz inşallah olurpelinse ben hiç duymadım ama maydanoz suyunun tadı iğreçtir ya nasıl içecen onu sen
slm arkadaşlar nasılsınız size birşey soracam maydonoz suyu içiçem iltihap için moydonozu dogradım kaynattım sabah akşam içecem içen varmı şunu duydum maydonoz düşük yaparmiş yemeyin diyorlar siz duydunuzmu böyle birşey
ceylancım kan testi değil sağlık ocaklarında bildiğin gebelik testinden yapılarmış ama bilmiyorum ya kararsızım aslında ama 1 haftada beklemek zor geliyo bana bilmiyorumkismile
ceylancım kan testi değil sağlık ocaklarında bildiğin gebelik testinden yapılarmış ama bilmiyorum ya kararsızım aslında ama 1 haftada beklemek zor geliyo bana bilmiyorumkismile
canım teşekkür ederim cavabın için senin gününmü gecti günün gecmeden önce kan estinde cıkar gectikten 2gün sonrada idrarda cok silik belli olur inşallah hamilesindir canım bende kimyasal düşük yaşadım günümde ögrenmiştim kan testiyle 3sonra sonlandı allah kimseye yaşatmasınpelincim maydonoz suyunun düşük yapıp yapmadığını bilmiyorum ama iltihap için soğan suyuda yapabilirsin hatta adet düzensizliğin varsa onuda düzene sokuyor soğan suyu
kararsız kaldım canım ya ne bilim sogan suyumu içsem gerci adetim düzenli sayılır bu ay biraz oynadı normalde 28 29 günde bir olurum iltihap için doktor fitil vermişti günümü 1 gün gecti bu ay ilaçtan olsa gerek salı günü gidecem gerci doktora tekrar bakacak iltihap varmı diye birde hormon testi yaptırdım nasıl cıkacak bakalım sonuş sogan suyu düzensiz adet olanlarmı içebiliyor iltihabada yarıyor degilmipelinse maydanoz suyunu içmeye karar verdin mi.. araştırdın mı bir zararı falan varmıymış
advanced ben indiremedim olmuyor canım ya programdan kaynaklanıyor herhalde sende varmı indirilmişben onu indirmiştim ama 30 gün deneme süresi imiş. sonra satın almak gerekiyormuş... yüzden kaldırdım gene programı
advanced ben indiremedim olmuyor canım ya programdan kaynaklanıyor herhalde sende varmı indirilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?