Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ben de hiç bir belirti yok.. sadece uykum çok ağırlaştı ama o belirti değil herhalde

ben de hiç bir belirti yok.. sadece uykum çok ağırlaştı ama o belirti değil herhalde

o bendede oldu 2 gün gözlerim kapandı ama anlamadım.benim zaten bu ay hiç akıntım falan olmadı yumurtlayınca akıntı oluyomuş ya bende önceden oluyodu bu ay hiç bişey yok ilginç yani(

bu ay bende acayip bir akıntım oldu.. ben ateş ölçümü de yapıyorum ovulasyonun üzerinden 8 gün geçmesine ragmen ara sıra hala yoğun akıntım oluyor.. akşamları 12 olmadan yatıyorum sabah 11 oluyor hala gözümü açamıyorum hiç böyle olmamıştı.. 8 demeden kalkardım yataktan... uykum çok geliyor gündüzleri bile.. ama hamilelik belirtileri için daha çok erken o yüzden hiç ümitlenmiyorum daha

ay canım ya inş hamilesindir ben çok mutlu oluyorum biri hamileyim diyince.ama hepimizn hakkında hayırlısı olsun inş. ben acayip üşüyorum 5 gündür sıcak su torbası hep ayağımın altında

ateşini ölçsene o yöntem çok iyi. en azından yumurtlama gününü biliyon.. beklenen adet günün daha net oluyor

1. gün.... 36.6.. regl
2. gün....36.5....regl
3.gün.....36.4....regl
4.gün....36.5....regl
5.gün....36.4....regl
6.gün....36.4....regl
7.gün...36.4....:hulya:
8.gün...36.1
9.gün...36.3
10.gün...36.3 :hulya:
11.gün...36.2
12.gün...36.5:hulya:
13.gün...36.3
14.gün..36.4.:hulya:
15.gün...36.2
16.gün....36.2
17. gün... 36.0 ovulasyon
18.gün...36.3.:hulya:
19.gün...36.5:hulya:
20.gün...36.5:hulya:
21.gün..36.6
22. gün...36.5
23.gün...36.5
24.gün..36.6 :hulya:
25.gün...36.4

mesela bu benim tablom
adetinin ilk günü başlıyorsun.. ama sabahları yataktan kalmadan her gün aynı saatte.. ben 7ye alarm kuruyorum digital termometrem yastık altında.. yataktan kalmadan dil altında ölçüyorsun.. çıkan ateşi bir yere not et.. tabi ilişki günü de..hatta fertilityfriend.com sitesine üye ol ateşini her gün gir oraya o ovulasyon gününü belirliyor zaten
benim tabloma da bakarsan 17gün düşmüş.. daha sonra yükselmiş ve öyle kalmış.. eğer adet olacaksan ateşin gene düşüyor.. yok hamile isen ateş yüksek kalıyor..ayrıntılı bilgi ateş ölçme diye bir topik var ordan alabilirsin canım
ve ateşin yükseldiği an anlıyorsun ki yumurtlama olmuş.. ateş yükselmeden de ilişki olması lazım.. ben kaçrdım o günleri 17. gün ve öncesi hiç ilişki yok baksana... sonrası da pek işe yaramıyor diyorlar ama allah büyük belki yarar.. ve yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra adet olman lazım

Son düzenleme:

anladım canım teşekkür ederim öncw bi dijital derece almam lazım bendeki normal derece adet olursam denerim inş bende

yumurta 24 saat yaşıyo ya senin sonraki gün çalışman var belki tutmuştur

sende ki civalı derece mi... zaten digital de 5 , 6 lira oluyor.. eczaneden alırsın eğer adet olursan

sende ki civalı derece mi... zaten digital de 5 , 6 lira oluyor.. eczaneden alırsın eğer adet olursan

evet canım cıvalı alırım problem değil ama inş bu ovulasyon testlerine ihtiyaç kalmaz
en iyisi hergün çalışmak:.))) biz bu ay çok çalışmadık bile

advanced woman calendar diye bi proram var ben onu kullanıyom adetlerini giriyosun o sana günleri sölüyo indir sende netten istersen

ben onu indirmiştim ama 30 gün deneme süresi imiş. sonra satın almak gerekiyormuş... yüzden kaldırdım gene programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…