- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
ben de hiç bir belirti yok.. sadece uykum çok ağırlaştı ama o belirti değil herhalde
bu ay bende acayip bir akıntım oldu.. ben ateş ölçümü de yapıyorum ovulasyonun üzerinden 8 gün geçmesine ragmen ara sıra hala yoğun akıntım oluyor.. akşamları 12 olmadan yatıyorum sabah 11 oluyor hala gözümü açamıyorum hiç böyle olmamıştı.. 8 demeden kalkardım yataktan... uykum çok geliyor gündüzleri bile.. ama hamilelik belirtileri için daha çok erken o yüzden hiç ümitlenmiyorum daha
ateşini ölçsene o yöntem çok iyi. en azından yumurtlama gününü biliyon.. beklenen adet günün daha net oluyor
mesela bu benim tablom
adetinin ilk günü başlıyorsun.. ama sabahları yataktan kalmadan her gün aynı saatte.. ben 7ye alarm kuruyorum digital termometrem yastık altında.. yataktan kalmadan dil altında ölçüyorsun.. çıkan ateşi bir yere not et.. tabi ilişki günü de..hatta fertilityfriend.com sitesine üye ol ateşini her gün gir oraya o ovulasyon gününü belirliyor zaten
benim tabloma da bakarsan 17gün düşmüş.. daha sonra yükselmiş ve öyle kalmış.. eğer adet olacaksan ateşin gene düşüyor.. yok hamile isen ateş yüksek kalıyor..ayrıntılı bilgi ateş ölçme diye bir topik var ordan alabilirsin canım
ve ateşin yükseldiği an anlıyorsun ki yumurtlama olmuş.. ateş yükselmeden de ilişki olması lazım.. ben kaçrdım o günleri 17. gün ve öncesi hiç ilişki yok baksana... sonrası da pek işe yaramıyor diyorlar ama allah büyük belki yarar
sende ki civalı derece mi... zaten digital de 5 , 6 lira oluyor.. eczaneden alırsın eğer adet olursan
ben onu indirmiştim ama 30 gün deneme süresi imiş. sonra satın almak gerekiyormuş... yüzden kaldırdım gene programı
hımm deneyeyim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?