Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

testlerde yumurta nasıl belli oluyor... test yaptıgınız gun mu calişma oluyor kızlarr

Canım yumurta çatlayacağı zaman LH hormonu yükselişe geçer,yani yumurtan çatlamadan önceki 24-36 saat idrarında lh tespiti yapılabilir.Pozitif çıktıktan sonraki 24 veya 36 saat içinde yumurtan çatlayacaktır.O günlerde girilen ilişkilerde gebelik oluşur zatenyerimseniben

kızlar geçen bir arkadaş daha söylemişti ben hamile kalırsam söz bütün herşeyi anlatıcam çünkü insan böyle durumlar tecrerübelerden yaralanmak istiyor
İnşallah canım,haklısın biz hamile kalmak için naıl şu anda başkalarının fikirlerini almak istiyorsak o zaman başkaları da bizim tecrübelerimizden yararlanmak isteyecekler.Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmamız lazım.

internette buldum.. bır alet.. sureklı kullanılıyormş... yani senlerce... yumurta gununu vs.. tesbıt ediyormuş.. fiyatı 230 tl ve üzerinde... acaba alsam mı.??? siz ovulasyon testlerinın kutusunu kaça aldınız... karar veremedım..

benım servıkal mukus var ya stresten mı ne olmuyor... önceden çok fazla hıssedersim... ne oldu bana bilemiyorum...

Canım dediğim gibi bizim aldığımız klinik ambalaj yani hastane amlajı olduğu için kutuda elli adet test var ve kutu fiyatı 125 lira,yani tanesi 2.5 liraya geliyor.Senin bahsettiğin cihazı bilmiyorum ben duymadım hiç.

internet uzerınde satılıyor ama ben gidip kadıköyden yerınden alacagım... yanı boşa parada vermiş olmak istemiyorum ama alamak istiyorum..

canım merabalar oncelıkle rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns. bısı sormak ıstıyorum bende bu ay klomen kullanmak ıstıyorum oncedende kullanmıstım ama sımdıkınde yumurta takıbı yaptıramıcam merkeze uzak oldugum ıcın sende yazmıssın dr gerek yok demıs benımde yumurtalar gayet guzel kendılıgınden catlıyor tereddutteydın senı okuyunca olabılıyomus dedım sen 5. gun baslayıp kac gun kullancaksın bırde esın e vıtamını kullanıyormus gunluk doz kac olması lazım bende alıyım dıyorum cok az dusukluk var esımde bakalım hayırlısı olsun ınsaallah

bsbirkin arkadaş senin adet tarihin bana yakın adet belirtilerin başladımı seninde?

cnm yeni gördüm mesajı..
evet ama bnm bu belirtilerim yaklaşık 8 9 günden beri var..belim ağrıyoo göğsüm hiç ağrımadığı kdr ağrıyo akıntım var kasıklarıma ağrı giriyo..böyle işre bakalım..sende ne var ne yok

asenamm bende senin gibi 2 senelik evliyim ve eşim korundu..kaç aydır bebek istiyosun bu bnm 2. ayım hatta 1 bile denilebilir..geçen ay adetime 1 hafta kala başlamştık çalışmaya çünkü

inşallah olur.... bizim bu a çok verımlı olmadı zaten... şu an adetlıyım... yenı çalişmalar için hazırlık yapıyorum... çalişma gunu bır gelse rahatlayacagım ... çalişmak için beklemek daha zor geliyor bana... ama az kaldı...

hayırlısı olsun cnm..biz hep çalıştık ama bakalım kısmet ..

canım biz hep çalıştık derken hergün mü gün aşırımı çalıştınız şimdi adetinin kaçıncı günündesin

cnm valla arka arkaya günlerin olduğuda oldu günaşırı olduğuda oldu..
şuanda 33. günümdeyim 33 35 günde bi oluyorum genelde ama geciktiğide oluyo bazaen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…