testlerde yumurta nasıl belli oluyor... test yaptıgınız gun mu calişma oluyor kızlarr
İnşallah canım,haklısın biz hamile kalmak için naıl şu anda başkalarının fikirlerini almak istiyorsak o zaman başkaları da bizim tecrübelerimizden yararlanmak isteyecekler.Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmamız lazım.kızlar geçen bir arkadaş daha söylemişti ben hamile kalırsam söz bütün herşeyi anlatıcam çünkü insan böyle durumlar tecrerübelerden yaralanmak istiyor
doktor bizede salı gününü kadar çalış perşembe tekrar gel dedi sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak herhalde
internette buldum.. bır alet.. sureklı kullanılıyormş... yani senlerce... yumurta gununu vs.. tesbıt ediyormuş.. fiyatı 230 tl ve üzerinde... acaba alsam mı.??? siz ovulasyon testlerinın kutusunu kaça aldınız... karar veremedım..
Canım dediğim gibi bizim aldığımız klinik ambalaj yani hastane amlajı olduğu için kutuda elli adet test var ve kutu fiyatı 125 lira,yani tanesi 2.5 liraya geliyor.Senin bahsettiğin cihazı bilmiyorum ben duymadım hiç.
bsbirkin arkadaş senin adet tarihin bana yakın adet belirtilerin başladımı seninde?
Adetinin kaçıncı günündesin canımCADIARZU
inşallah olur.... bizim bu a çok verımlı olmadı zaten... şu an adetlıyım... yenı çalişmalar için hazırlık yapıyorum... çalişma gunu bır gelse rahatlayacagım ... çalişmak için beklemek daha zor geliyor bana... ama az kaldı...
hayırlısı olsun cnm..biz hep çalıştık ama bakalım kısmet ..
canım biz hep çalıştık derken hergün mü gün aşırımı çalıştınız şimdi adetinin kaçıncı günündesin
cnm valla arka arkaya günlerin olduğuda oldu günaşırı olduğuda oldu..
şuanda 33. günümdeyim 33 35 günde bi oluyorum genelde ama geciktiğide oluyo bazaen..
umarım bebişn yola çıkmıştır anneciğine geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?