Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

yok cnm sadece süpürüp viledayla siliyorum nolur nolmaz dimi:)
kendinize çok ii bakın ben kaçıyorum

hadi ya gene yazdım acemiyim işte::::))))))))))bilemiyom nereye yazdıgımı:)))

canım bana gelmesi için benim kullanıcı adıma tıklayıp ordan özel msj yazman lazım

olsun bende öyle yapıyodum bi arkadaş anlatmıştı banada ben senin profilden bakıyom zaten...silersin onları istersen..

Benim çalışmalar sonradan düzensizleşmiş ümidimi kaybetmeye başladım ya...Ya eşim yokken yumurtladıysam?Spermler en az 72 saat yaşıyorsa belki bir şans olur.Bazıları 5 gün bile yaşarmış...

Benim çalışmalar sonradan düzensizleşmiş ümidimi kaybetmeye başladım ya...Ya eşim yokken yumurtladıysam?Spermler en az 72 saat yaşıyorsa belki bir şans olur.Bazıları 5 gün bile yaşarmış...

ahh be canım kısmetimizde ne varsa o olur hiç belliolmaz üzme kendinii olur inşallah...

kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım eşim 4.30 da gelir öptüm hepinizi akşam gelmeye çalışırımmm...

kızlar ben cuma ve dün yine doktara gittim biliyorsunuz yumurta takibi yaptırıyorum cuma günü 18 mm di yumurtam cumartesi yani dün 22mm olmuş doktor heran çatlayabilir dede 4 gün boyunca ilişki önerdi birde doktor diyorku vucudunuzu dinleyin yumurta çatladığı zaman hissedebilirmişiz

nasıl hissedebiliyoruz adece kasık agrısı oluyor o zamanmı catlamiş oluyor

selam kızlar
kendimi tekrar hatırlatmak istedim opuyorumnanaktan,giremedim yoğunluktan nete bu aralar.

Birikti anlatacaklarımyerimseniben

Doktorum aceleciliğimden sıkıldı ve madem öyle eşinden bir spermogram tahlili yapalım dediyerimsenibendurur muyum ben ,eşimi zar zor ikna edip hemen ertesi sabah götürdüm
bir an önce yapılsın diye:jeyyar:inceleme sonucu eşimde de her şey normal sırnaşık şey

Hemşire olduğumdan dolayı işin içindeyim ya aklıma ne gelse yaptırıyorum yerimseniben
Doktor bey artık tamam sana klomen başlayalım d hamile kalma şansın artsın dedi ve adetimin beşinci günü yani dün günde bir tane olmak üzere klomen başladım eşime de e vitamini başladık daha iyi olurmuş:bbo:

gelişmelerden haberdar eerim sizlerisositososito

canım spermogram testı nasıl oluyor..açıklarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…