canım spermogram testı nasıl oluyor..açıklarmısın
nursa2009 ne kadar süredir çalişma yapıyorsunuz... klomen neden kullanıyorsun..
Canım eşin spermlerini inceliyorlar.Spermogram testi yaptırmak için en az üç gün cinsel ilişki de bulunmamış olmak gerekiyor.Spermlerin miktarına,hareketliliğine bakıyorlar.
Hareketli sperm sayısı düşükse veya miktarı azsa ilaç başlıyorlar.Benim eşimin hepsi normal çıktı ama doktorum yine de E Vitamini başladı eşime.Spermlerin kalitesini ve miktarını daha çok artırıp gebelik şansını yükseltiyormuş aklınızda olsunyerimseniben
kızlar ben cuma ve dün yine doktara gittim biliyorsunuz yumurta takibi yaptırıyorum cuma günü 18 mm di yumurtam cumartesi yani dün 22mm olmuş doktor heran çatlayabilir dede 4 gün boyunca ilişki önerdi birde doktor diyorku vucudunuzu dinleyin yumurta çatladığı zaman hissedebilirmişiz
peki yumurta takibi yaptırıyor musun
Canım yumurtan çok güzel gelişmiş maşallah:teytey: benimde geçen ay 23 mm oldu ve ertesi gün ovülasyon testim pozitif çıktı ve iki gün sonra çatladı yumurtam.Bence kendini dinleme,önümüzdeki bir iki gün içinde çatlayacaktır mutlakayerimseniben bu günleri iyi değerlendir bol bol çalışma yap yeterli,gerisi allaha kalmışyerimseniben
Ve sanki sen bu ay hamile kalacakmışsın gibi bir his doğdu içme:Saruboceq:ayy inşallah neden böyle hissettim bilmiyorum ama inşallah olur canım dualarım seninleopuyorumnanaktan
canım benim ağzından bal damlıyor inşallah dualarımız kabul olur allah isteyen herkese versin canım yumurtam çatladı demişsin ya onu testle anladın dimi birde ben 5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 3 ay korunduk çalışmaya başlayalı bu 2. ayımız ilk klomenle olmadı inşallah 2. klomenle olur
Canım bende 6 yıllık evliliğimizin 3 yılını doğum kontrol hapı kullanarak korundum diğer üç yılında da eşim korundu.Bizim burdaki doktorlar bünye korunmaya alışkın olduğu için kendine gelip hamileliği kabul etmesi bir yılı bulabilir diyorlar.Acele etmenin faydadan çok zararı olacağını söylüyorlar ama gelde dinlet sen onu bize iştea.sben 2 senelik evliyim.. ama hıç ilaçla vs.. korunmadım.. eşim korundu.. ama ne kadar surede hamile kalırım bilmiyorum..
Evet canım,idrarla yapılan ovülasyon testleri varya ondanyerimseniben adetimin 14.günü pozitif çıktı ve o gün iki tane kocaman yumurtam vardı,ertesi günde pozitif çıktı testim.16.gün negatifti ve çatlamış olduğunu anladıkCADIARZU
Seninde bugün yarın çatlar ve umarım sen bu ay hamilesin:Saruboceq:
ovulasyon testlerı ne kadar fıyatı nerden aldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?