Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım spermogram testı nasıl oluyor..açıklarmısın

Canım eşin spermlerini inceliyorlar.Spermogram testi yaptırmak için en az üç gün cinsel ilişki de bulunmamış olmak gerekiyor.Spermlerin miktarına,hareketliliğine bakıyorlar.
Hareketli sperm sayısı düşükse veya miktarı azsa ilaç başlıyorlar.Benim eşimin hepsi normal çıktı ama doktorum yine de E Vitamini başladı eşime.Spermlerin kalitesini ve miktarını daha çok artırıp gebelik şansını yükseltiyormuş aklınızda olsunyerimseniben

nursa2009 ne kadar süredir çalişma yapıyorsunuz... klomen neden kullanıyorsun..

Canım bu dördüncü ayımız korunmayı bırakalı,yapılan incelemeler sonunda her bişeyimiz normal çıktı çok şükür ama altı yıldır sürekli korunduğumuzdan dolayı bir yılı bulabilir hamile kalman dedi doktorum ama ben çok aceleci oldum bilmiyorum nedeneyvahedigeldismile
Üç aydır olmadı ya sanki hiç omayacakmış gibi korku sardı içimi,doktorum da bu paniğimden dolayı hızlandırılmış tura geçirdi bizi.Bana klomen kullanmamı söyledi gebe kalma ihtialini hızlandırır dedi,eşimede E Vitamini başladıboshayallersmile
Hayırlısı olsun inşallah,mutlaka rabbim zamanını biliyor ama biz yinede acele etmekten geri kalamıyoruz işte:bbo:

canim bende aynı sen gibiyim bende klomene başladım bu ay 2. kullanışım

Canım yumurtan çok güzel gelişmiş maşallah:teytey: benimde geçen ay 23 mm oldu ve ertesi gün ovülasyon testim pozitif çıktı ve iki gün sonra çatladı yumurtam.Bence kendini dinleme,önümüzdeki bir iki gün içinde çatlayacaktır mutlakayerimseniben bu günleri iyi değerlendir bol bol çalışma yap yeterli,gerisi allaha kalmışyerimseniben
Ve sanki sen bu ay hamile kalacakmışsın gibi bir his doğdu içme:Saruboceq:ayy inşallah neden böyle hissettim bilmiyorum ama inşallah olur canım dualarım seninleopuyorumnanaktan

peki yumurta takibi yaptırıyor musun

Geçen ay klomen kullanmadım ama yumurta takibi yaptırdım.Adetimin 14.günü 23 mm ve 17 mm iki adet yumurtam vardı ama hamile kalamadım maalesef:1no2:bu ay klomene dün başladım henüz adetimin 5 günüydü dün.Doktorum yumurta takibi demedi bu kez gerek yokmuş.Çünkü zaten yumurtaların istenilen büyüklüğe ulaşıyor ve çatlıyor gerek yok dedi.Sadece yumurta sayısını artırıp gebe kalma ihtimalini yükseltecek klonem dedifisfisfis ama ben dayanamam yaptırırım yine yumurta takibi yerimseniben

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah dualarımız kabul olur allah isteyen herkese versin canım yumurtam çatladı demişsin ya onu testle anladın dimi birde ben 5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 3 ay korunduk çalışmaya başlayalı bu 2. ayımız ilk klomenle olmadı inşallah 2. klomenle olur

ben 2 senelik evliyim.. ama hıç ilaçla vs.. korunmadım.. eşim korundu.. ama ne kadar surede hamile kalırım bilmiyorum..

Evet canım,idrarla yapılan ovülasyon testleri varya ondanyerimseniben adetimin 14.günü pozitif çıktı ve o gün iki tane kocaman yumurtam vardı,ertesi günde pozitif çıktı testim.16.gün negatifti ve çatlamış olduğunu anladıkCADIARZU
Seninde bugün yarın çatlar ve umarım sen bu ay hamilesin:Saruboceq:

ben 2 senelik evliyim.. ama hıç ilaçla vs.. korunmadım.. eşim korundu.. ama ne kadar surede hamile kalırım bilmiyorum..
Canım bende 6 yıllık evliliğimizin 3 yılını doğum kontrol hapı kullanarak korundum diğer üç yılında da eşim korundu.Bizim burdaki doktorlar bünye korunmaya alışkın olduğu için kendine gelip hamileliği kabul etmesi bir yılı bulabilir diyorlar.Acele etmenin faydadan çok zararı olacağını söylüyorlar ama gelde dinlet sen onu bize iştea.s

testlerde yumurta nasıl belli oluyor... test yaptıgınız gun mu calişma oluyor kızlarr

doktor bizede salı gününü kadar çalış perşembe tekrar gel dedi sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak herhalde

ovulasyon testlerı ne kadar fıyatı nerden aldınız...

Bizim medikalcimiz var malzeme getiren ondan aldım ama bu klinik ambalaj yani bir kutuda 50 adet test var ve tanesi 2.5 liraya geliyor bize ama mecburen ellilik kutuyu almak zorundayız içinten tek tek vermiyorlar yani:bbo:

kızlar geçen bir arkadaş daha söylemişti ben hamile kalırsam söz bütün herşeyi anlatıcam çünkü insan böyle durumlar tecrerübelerden yaralanmak istiyor

benın bulundugum yer bıraz merkeze uzak... neyse eczaneye gıttım.. ovulasyon testı dedim.. anlamadılar.. bız duymadık dediler... bunu tam 4 eczaneye sordum....((( bilmiyorlarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…