yok yaa. . .olması gerekıyo demıtutunma kanaması olmadı hıc. . . Tutunamadılar mı bana gözümün nuru yavrularımm
AMİNNNNNN kuzum allah razı olsun bacı hepimize inşallahaman destina hayırlısı şaka bi yana da ben bebişlerden başka bişey düşünemiyorum
durum çok fena
şimdi öğle arasına çıkıyorum bi yere gidicem orada senin içinde dua ederim valla içimden geldi
allah hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhatli kısmetli mutlu çocuklar nasip etsin isteyen herkese
görüşürüz
hemen psikopata bağlama yavrum fatoş hiç bişey hissetmiyorum belirti yok diyodu güzel haberini aldık inşallah seninde öyle olur ağzını yidiğim
ınsallah guzel sonuclar alırız yaa. . .cok alıstım yavrularıma. . .
ewt akşam çatlatma iğnesi var hayırlısı inşahlar sanırım 7 8 yumurta saydı az mı acaba
doktor iyi dedi ama bakalım hepsinin içi dolu mu dedi
yumurtacıkları seviyorum her akşam her sabah her öğlen her aklıma geldiğinde
Nasıl yaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa şimdi farkettim ki benim elim sürekli karnımda yumurtacıkları seviyorum :))))))))
oooooooo hanımağam da gelmiş nassın toprağım
sabırsızlıkla yavrularımı beklıyorum teyzesıııdua et bızee . . . sızın sorun neydı? Hangı ılacları verdı ılk etapta
iyim hemşerim çok şükür sen nasılsın?
kızlarrr fatoşun kan seviyesi artmış 2 ye katlamış yani çok şükür.
bende iyiyim canım dört gözle adet bekliyorum inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz ertelemekten yoruldum psikolojim kaldırmıyo yaaa
merhaba canım berru_bugra nında ikizikinizi de çok tebrik ederim..gözünüz aydın..insaAllah sonuna kadar güzel haberler alırnsınız sağlıklan..
fatoş cnm seni iki kere tebrik edeyim, malum ikizmis..
Rabbim bizleri de sizler gibi sevinenlerden eylesin insaAllah
inşallah canım hayırlısı olsun başlarsın artık sende
bende iyiyim canım dört gözle adet bekliyorum inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz ertelemekten yoruldum psikolojim kaldırmıyo yaaa
sende durumlar nasıl histereskopi yaptırcam diyodun ??????
ikinizi de çok tebrik ederim..gözünüz aydın..insaAllah sonuna kadar güzel haberler alırnsınız sağlıklan..
fatoş cnm seni iki kere tebrik edeyim, malum ikizmis..
Rabbim bizleri de sizler gibi sevinenlerden eylesin insaAllah
merhaba canım berru_bugra nında ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?