şubat ta tüp bebek:)

kızzz sen türbeyemi gidiyon aklıma direk adile naşit geldi al sana bi göbek ver bana bi bebek

oy allahım affet

kız sen bi alemsin he

al sana bi göbek, ver bana bi bek, oy Allahım affet .. <<<< kafiyeye bakar mısınız

evet canım yaptıracam adet olduktan sonra çünkü ilkinde istedi dr. yaptırırsan iyi olur dedi ama ben es geçmiştim o yüzden bu sefer yaptıracam kafam rahat olsun ayrıca genetik testleride yaptıracam canım.

histeroskopiden sonra tedaviye ara veriliyomuki kızz bizdende isterse bilelim demi

histeroskopiden sonra tedaviye ara veriliyomuki kızz bizdende isterse bilelim demi

işte bu adet olduktan sonra yaptıracam. diğer adetlede tedaviye başlıyacam. bak isterse yaptır sakın ha sakın kararsız kalma bak ben yaptırmadım olmadı.şimdi dr. diyorki onu yapalım demiştim sana bu sefer kesin yapılacak diyor. çünkü ben biki defa dış gebelik ameliyatı geçirdim bu karın içi operasyonlardan sonra gerekliymiş bu histerskopi

bana da aynı ılaclar canmcımm. . . Ins faydalı olur. . .guzel sonuclar alırız ınsaallah. . Kac lıraya maloldu

bizden istemez gibi geliyo toprağım malum hiç hamile kalamadım herhangi bi operasyon geçirmedim

bana da aynı ılaclar canmcımm. . . Ins faydalı olur. . .guzel sonuclar alırız ınsaallah. . Kac lıraya maloldu

hmm... insaAllah balım.. Rabbim güldürsün yüzümüzü ..

dünden beri liste yapıyorum cnm, 4. tüp için harcayacağımız masraf en sonunda kaç olacak die, not tutuyorum bu kez..
öncekilerde öle bise yapmamıstım, bise bilmiyoduk ya

cnm suan sadece islemler için 3bin tl.
iğneler için 1.5 .. bu da normal için ve bana öncekilerde olduğu gibi., nhep normalinden yüksek vermislerdi iğneleri.
bu demek oluyor ki, 1buçuktan da fazla ödüycez..
ve artık histereskopi.. bu da ücretliymis bilidğim kadarıyla..

sanada denilmis miydi cnm. :26:

ve histereskopi kaça yapılıyor bilen var mı :26:

bu arada kızlar ..
profil resmim nasıl.. totem yapılıyomus böyle, bnde yapim dedim

tombik bebek seviyorum napim,. Allahım gözüm görüyo çok sükür istiyorum bende böyle olsun

Allahım sen duamı biliyosun, tombik bebek.. hesabıma yazılsın istiyorum

ınsallah ıkı tane 4er kılodan 8 kılo bebıslerın oluurrr saglıklı saglıklı ıkı tosun :) oohh

ınsallah ıkı tane 4er kılodan 8 kılo bebıslerın oluurrr saglıklı saglıklı ıkı tosun :) oohh

ohh maşşallah.. kız dur hele,. ben nasıl taşırım onları sonra
obezite olmasınlar. Allahım korusun.. sadece belli kilocukları olsun istiyorum.

Son düzenleme:

senden neden histereskopi isteniyor canım

senden neden histereskopi isteniyor canım

cünkü daha önce 3 tüp denememiz oldu.. ve her ihtimale karsı yapabiliriz dedi dr um..
öncekilerde gerek görülmedi sanırım ama, smdi ki dr um içimizde kalmasın bunu da göz önüned bulundurup yapabiliriz dedi..

amaaann doktorumdıye soylemıyorummm ınce eler sık dokur :) gereken herseyı yapar sagolsunnn

amaaann doktorumdıye soylemıyorummm ınce eler sık dokur :) gereken herseyı yapar sagolsunnn

evt evt bence de öyle

senden de istenilmiş miydi cnm :26:
yani orda k merkezde histereskopi fiyatı neder biilyor musun :44:

benm simid kafam karıstı, hani bayanda ultarason bakılıpta birsey görülmezsiniz, yinede histereskopi yapılıp, tüp sonucunda sonuç alan var mı aranızda :26:

yni yaptırsam tmm kafam rahat olurdu. onu da yaptırdım diye..
ama yaptırmadan da, smdi ki uygulancack olan protokolden elde edilen sonuç pozitif olursa eğer .. histereskopiye gerek kalmıycak olduğunu nerden bilicez :44:

histereskopi nedir kı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…