neden bende hamılelıgın 5.haftası ıcerısınde dıyor daha 4 ancadır yani :)
ama yıllardır hayal ettıklerı ıcınde kalıyo ınsanın. .. oyuzden 10.gun mu ogrensem dıyorum. . .yada 9. Gunu . . .surprız olsa. . . Net sonuc alamaz mıyım kı
evet sağ tarafta kist var aynı ilacı vedi.benim rahim kalınlığı normalden az çıkıyor hep . bu sebeple ölçtür dedi.tedaviye balıkesirden bursaya gidiyorum. oradaki dr ölçsun dedi 7 altında çıkarsa başka biryey yapacakmış. 7 yi geçerse adet olunca gel iğnelere başlayalım dedi.. inş tertemiz gideriz tabii birde benim kalınlaşma sorunum var şükret valla..
merhaba arkadaslar...
benımde bugun doktorla gorusmem vardı ancak gidemedik bazı aksaklıklar cıktı..pers.ins gidicez bakalım
simdi benım aklıma takılan soruları sizlere sormak istiyorum..
doktor demiştiki düşen bebegımın kromozon analizini yapmamız gerekiyor diye bu tahlıl sonucu ne kadar sürer acaba?
adetin 2.günü gidilmesinin amacı hormonlara baktırtmak için mi?
birde bu süreç ne kadar zaman alıyor acaba? artık beklemek istemiyorumda benmesea basvurudan 2ay sonra aşılama mı yapılıyor?
çok soru sordum farkındayım kusura bakmayın kızlar...
dün canımı baya sıktılar geneee... ilk hamişlikten sonra neden niçin niyee gibi aptal saptal sorulara kemküm diyerek geçiştirmekle meşguldummneden olmadı allah neden olmadı...elinin körüü sananeee be kadınnn dicekktimm nerdeysee
Can sıkıntım geçsin diye film seyredeyim dedim aglamaktan komaya girdim anasını satım((
bendensin film seçmeyi beceremiyom ayyy komedi diye giriyom ağlayarak çıkıyom gııııııııı
seninki hormonlardan olmasın bacım
kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)
kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)
bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?