bu 3.denememdi canım ,bir dahada denemiycem sanırım.yumurta rezervim çok kötü,AMH 0,1lerde.yakında menopoza gircem bu yaşta
sağol canım,inşallah. benimki mucizelere kaldı artık
hayırlısı canım.doktor çok umutlu değildi ama gebelik aşısı denilen sıvının içerisinde belki şansı artar diyoruz.
tatlım benim üzülme transeferi beraber olduğum arkadaşada aynı şeyleri söylemişti doktor umutsuz olduğu tek yumurta çok güzel gelişmiş transferi yapıldı inşallah rabbimin izniyle sende anne olacaksın inşallah hepimiz anne olacağız ümidini yitirme olurmu ?bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
inşallah sorunsuz bir şekide transferin yapılırve bebişler anneciklerine sıkısıkı tutunurlar canım benim dualarımız seninleMeryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
2 kürüde yapmıştım canım,bana faydası olmadı. hatta ilk 2 denemede çörekotu bal tarçın kullanmamıştım embriyolar çok iyiydi.iğnelerle birlikte kürün zararı olmamıştır değilmi??Çörek otu bal tarcın kürü yaptın mı canım bide kuru incir kürü var yumurtalara çok faydası var
tatlım benim üzülme transeferi beraber olduğum arkadaşada aynı şeyleri söylemişti doktor umutsuz olduğu tek yumurta çok güzel gelişmiş transferi yapıldı inşallah rabbimin izniyle sende anne olacaksın inşallah hepimiz anne olacağız ümidini yitirme olurmu ?
Can sıkıntım geçsin diye film seyredeyim dedim aglamaktan komaya girdim anasını satım((
bu 3.denememdi canım ,bir dahada denemiycem sanırım.yumurta rezervim çok kötü,AMH 0,1lerde.yakında menopoza gircem bu yaşta
hayırlısı canım.doktor çok umutlu değildi ama gebelik aşısı denilen sıvının içerisinde belki şansı artar diyoruz.
ağlyamıyorumm bile stres zararlı diye eşime küstüm bende birilerine boşalmalıyım artık diyorum ki bi çukur kazayım içinede yatıp biride üstüme toprak atsın ;(((
canım sıkma canını zor dönemden geçiyoz olur o kadar yaaa
sen çok bunalmışsın sana bi doz mehlikaerva öneriyorum tatlım
kızlar 11 ci gün degerim 389 bugun kendim kagıda çıkartıp baktım telefonda almıştım haberi
11ci gün 389
13cü gün 775
doktorum artış iyi dedi haftaya kese görmek için gidecegim
rabbim herkeze bu mutlulugu yasatsın inşallah
bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
ağlyamıyorumm bile stres zararlı diye eşime küstüm bende birilerine boşalmalıyım artık diyorum ki bi çukur kazayım içinede yatıp biride üstüme toprak atsın ;(((
bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak birde hayıt tohumu polen falan dene meryem suresinde de geçiyor ya KÜN VEYE KÜN ol deriz oluverir die fsh 125 olanın bile oluomuş senin kaçtı ben bu amh yi yaptırmadım
Protestan iyne yaptiriyormusun
ben uzmuyorum daaaaa onlar cok yaramaz teyzesıııı :) kaynımda batıp duruyolaaarr. . . .ıns tutunurlar annecıklerıneee. . . .kucuk sevgılılerım benımmm. . . .
benim yumurtacıklar 20mm olmuş perşembeye toplama var
doktor beklediğimden iyi dedi
anlamadım ne bekliyordu acaba
neyse seme gibi oluyorum o muayeneye gidince soracaklarımı da unutuyorum
26 şubat test gunum. . .ama o gune kadar nasıl dayancam bılmıyorumm. . . .5.gun ebrıyosu olunca erken yapsam cıkar mı kı dıyorumm. . .
ewt akşam çatlatma iğnesi var hayırlısı inşahlar sanırım 7 8 yumurta saydı az mı acaba
doktor iyi dedi ama bakalım hepsinin içi dolu mu dedi
yumurtacıkları seviyorum her akşam her sabah her öğlen her aklıma geldiğinde
Nasıl yaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa şimdi farkettim ki benim elim sürekli karnımda yumurtacıkları seviyorum :))))))))
Kizlar bisey sorucam yardmci olurmsnz canlarim.bugun transferimin 8. gunu ve burnum kaniyo sizce coraspinle alakali olabilirmi hic olmazdi burun kanamam
canım benim düsün düğün icin ALLAH razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallah..
kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
kızlar 11 ci gün degerim 389 bugun kendim kagıda çıkartıp baktım telefonda almıştım haberi
11ci gün 389
13cü gün 775
doktorum artış iyi dedi haftaya kese görmek için gidecegim
rabbim herkeze bu mutlulugu yasatsın inşallah
kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)
Meryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)
canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak birde hayıt tohumu polen falan dene meryem suresinde de geçiyor ya KÜN VEYE KÜN ol deriz oluverir die fsh 125 olanın bile oluomuş senin kaçtı ben bu amh yi yaptırmadım
offf demek istiyorum şuan :) yinemi beklicem bi 3haftacık dahaa... vallahi ömrüm beklemekle geçiyor..canım bende 1 aşılama yaptırdım %15 şans veriyolar
ama alşılamada masraflı bi hastaneye 3000 lira ödemiyon ilaçlar aynı para yinede sen bilirsin
kromozom tahliline baktım tatlım 3 hafta gittiğin hastaneye göre (özel yada devlet) değişiyomuş
kocanada kızdım haa seni üzmelerine niye göz yumuyo yaaa ne demekmiş coçuğunda sana atnısın yapar iyi saçmalamışlar
hadi bakalım Rabbim bebişlerini sana tutundursun ,adetli olmasaydım bende okurdum canım.. güzel haberlerini bekliyor olucaz canımMeryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
offf demek istiyorum şuan :) yinemi beklicem bi 3haftacık dahaa... vallahi ömrüm beklemekle geçiyor..
şimdi bebişlerinin anne rahmine yerleştirme aşamasına transfer mı denıyor yoksa aşılamamı..? tüp bebekte transfer deniyor sanırım ..sanki yanabcı bir dil öğrenıyor gibiyimhepsinin yolu yordamı kuralı ayrı..isimler benzerlik gösterirmiş gibi algılansada fraklı farklı..
ben bide topik tpik gezerken şey öğrendım doğruluk payı ne kadar bişlmiyorum tabi.. ilk tüp bbek devlette baslanırsa devlet yarı fiyatını karsılıyorms (ilki tutmazsa 2.ciyide karsılıyormus ancak 3.cüyü karşılamıyormus) ben devlette devam ediyim tüp bebek için dna dakine ptg denılıyormus onuda yenı ogrendım bak
ahh ahh bu kocamı neetmeli bilmiommm atrasksiyon die boşuna demiom ona... anasına kuzuuuu bana atraksiyonlu oduncan nölceek
hadi bakalım Rabbim bebişlerini sana tutundursun ,adetli olmasaydım bende okurdum canım.. güzel haberlerini bekliyor olucaz canım
şiii bu kadar umutsuz olma bakamm dur bakalım Rabbimden ümit kesilmez.. vardır herseyde bir hayır..
böyle umutsuz oldugun zamanlarda '' Rabbi yessir velatu assir Rabbi temmim bil hayır'' çek tesbihle yada istediğin kadar ,kafandan at kötü düşünceleri canım... birde ''suphanallahil azim ve bihamdihi'' de diyebilirsin ..Allahın en sevdiği zikirlerden biriymiş..
ben zorda olduğum zamanlarda bu iki duayı çok söylerim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?