şubat ta tüp bebek:)

Çörek otu bal tarcın kürü yaptın mı canım bide kuru incir kürü var yumurtalara çok faydası var

bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
tatlım benim üzülme transeferi beraber olduğum arkadaşada aynı şeyleri söylemişti doktor umutsuz olduğu tek yumurta çok güzel gelişmiş transferi yapıldı inşallah rabbimin izniyle sende anne olacaksın inşallah hepimiz anne olacağız ümidini yitirme olurmu ?

inşallah sorunsuz bir şekide transferin yapılırve bebişler anneciklerine sıkısıkı tutunurlar canım benim dualarımız seninle

Çörek otu bal tarcın kürü yaptın mı canım bide kuru incir kürü var yumurtalara çok faydası var
2 kürüde yapmıştım canım,bana faydası olmadı. hatta ilk 2 denemede çörekotu bal tarçın kullanmamıştım embriyolar çok iyiydi.iğnelerle birlikte kürün zararı olmamıştır değilmi??

canım,çok teşekkürler.inşallah hayırlı haberler alırım yarın
Allahtan gelen herşeye razıyım diyerek başlıyorum ama her tüp bebek önce umut sonra hüsran oluyor,benim için..

canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak

canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak birde hayıt tohumu polen falan dene meryem suresinde de geçiyor ya KÜN VEYE KÜN ol deriz oluverir die fsh 125 olanın bile oluomuş senin kaçtı ben bu amh yi yaptırmadım

ağlyamıyorumm bile stres zararlı diye eşime küstüm bende birilerine boşalmalıyım artık diyorum ki bi çukur kazayım içinede yatıp biride üstüme toprak atsın ;(((

canım sıkma canını zor dönemden geçiyoz olur o kadar yaaa

sen çok bunalmışsın sana bi doz mehlikaerva öneriyorum tatlım

canım sıkma canını zor dönemden geçiyoz olur o kadar yaaa

sen çok bunalmışsın sana bi doz mehlikaerva öneriyorum tatlım

te le le le leeeee :)
bırı benı mı cagırdıııı. . . . Azım karar fazlam zarardııırrrr. . .soyleyın derdınızı derman bulaaaaakkkk guzelleeerrr :)

Maşallah Allahım bize de nasip eder inşallah..

bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.

Seni çok ıyı anlıyorum canım.benım de 2 tup bebek denemem transfere gelemeden yarım kaldı.yumurta rezervım az ve olanda dollenmıyor.doktorum bı sure ara ver dedı ama bebeğim olmasını o kadar cok ıstıyorum kı,nasıl vazgecebılırım,yınede umudum var nısanda yıne denerım belkı baska bır hastanede....umarım senın sonun benımkı gıbı olmaz.bırtane de olsa dollenır canımm.şansı bol olsun

ağlyamıyorumm bile stres zararlı diye eşime küstüm bende birilerine boşalmalıyım artık diyorum ki bi çukur kazayım içinede yatıp biride üstüme toprak atsın ;(((

Yok cnm öyle stres zararlı diye kendine fazla yüklenme .. sonuçta hersey olacağına varıyor .. ben mesela ağlıyorum da zirliyorumda ALlah nasip ettiyse bi şekilde olur zaten

canım bende de aynı problem var hatta son iki denememde tek yumurtam oluştu ilki tutmadı en sonuncusu labaratuarda gelişmediği için transferim iptal edildi.Rezervin azalmasının belli bir yaşı yok daha doğrusu bilimsel bir açıklaması yok diyor doktorlar ırsi olabilir deniyor ben bitkisel şeyler deneyeceğim bu ay en azından yumurta sayısı artmasa da belki kalitesini artırır aksini düşünmek istemiyorum Allahım dualarımızı duyuyor biliyorum..

Protestan iyne yaptiriyormusun

"""""Merhaba canim , progestan igne yaptiriyorum her gun 2 ampul hatta oye bir haldeyimki oturamaz durumdayim...

ben uzmuyorum daaaaa onlar cok yaramaz teyzesıııı :) kaynımda batıp duruyolaaarr. . . .ıns tutunurlar annecıklerıneee. . . .kucuk sevgılılerım benımmm. . . .

""""""Anne hiperaktif bebisleri ne olacak ki:)))

benim yumurtacıklar 20mm olmuş perşembeye toplama var

doktor beklediğimden iyi dedi

anlamadım ne bekliyordu acaba

neyse seme gibi oluyorum o muayeneye gidince soracaklarımı da unutuyorum

""""""Selam , cok guzel buyumusler insallah guzel embryolariniz olur.
Bu arada butun doktorlara ayni galiba benimkide her seyde bekledigimden daha iyi deyip durdu hatta bende ne var diye sonunda komplekse girdim :)))

26 şubat test gunum. . .ama o gune kadar nasıl dayancam bılmıyorumm. . . .5.gun ebrıyosu olunca erken yapsam cıkar mı kı dıyorumm. . .

""""""Otur oturdugun yerde bekle sabirli ol son gune kadar , benim test gunum persembe bak sabirla bekliyorum hemde sanci ve akintilara ragmen , su gunlerin tadini cikar :)))

"""""7 - 8 yumurta sayisi cok iyi , insallah hepsi dolu cikar ve dollenir , bende transferden bu yana sizin gibiyim elim hep karnimda ve hep konusuyorum minislerimle.....

Kizlar bisey sorucam yardmci olurmsnz canlarim.bugun transferimin 8. gunu ve burnum kaniyo sizce coraspinle alakali olabilirmi hic olmazdi burun kanamam

"""""Canim kesinlikle coraspinle alakalidir , esim stendli oldugu icin uzun suredir coraspin kullaniyor birazda burun damarlarinda zayiflik varmis ve surekli burnu kaniyor , kanama artarsa doktorunla gorus derim....

canım benim düsün düğün icin ALLAH razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallah..

"""""İnsallah.......

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.

"""""""Emanet bebisleriniz bolunsun bolunsun kocaman olsun insallah , hayirli transfer yasamanizi dilerim...

""""""Dualarin icin tesekkurler , bran once keseni gormeni dilerim....

kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)

""""""Bende izliyorum muguyu ,o kadar kavga varki senin benim bebisler bir cikacak avaz avaz kavga ede ede , edepsiz olacaklar :)))

""""""Canim transferin simdisen hayirli olsun , ben her gun yasin ve meryem okuyup buralarda tanidigim tanimadigim herkese gonderiyorum , kabul olur insallah...

her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)

"""""Sizinde transferiniz hayirli olsun , size tutunsun hic birakmasinlar insallah...

Canim merhaba rezerv problemi olan biri olarak bilgilerimi paylasmak isterim.
Her kadinin dogumundan itibaren belli yumurta sayisi var , regl olma ile bu rezerv eksilmeye basliyor , yas ilerledikce rezerv azaliyor. Bazen rezerv azligi kisinin gecirdigi rahim hastaliklariyla olmasi gerekenden daha once azaliyor , malesef rezerv arttiramiyoruz tip buna care bulamadi , fakat yumurta kalitesini arttirabilirsin yada o ay olusacak yumurta sayisini arttirabiliyorsun. Bunun icin genelde kurler ve dhea hormonu oneriliyor. Bu arada rezervin azalma suresi senin yasam kalitenle alakali duzenli yasiyorsan , sigara ve kahveden uzak duruyorsan , saglikli besleniyorsan rezervin daha saglikli azaliyor ama asiri stres uzuntu durumuda rezerv cabucak tukeniyor. Fsh dusurmenin en iyi yolu kurler kadar iyi ve kaliteli yasam , acik havada duzenli spor ,benim yasim 44 ve fsh 8,15 hic bir ilac kullanmadim kur yapmadim sadece duznli yasamaya dikkat ettim birde huzur ve mutluluk pozitif dusunce cok onemli. Umarim yarcimci olabilmisimdir....

Canim merhaba sana benim durumumu yazmak istedim belki icin biraz rahatlar...
Ben tek yumurtayla tedaviye basladim , ikinci gun birtane daha eklendi , ucuncu gun birtane daha , ama ucuncuden hic umutlu olmadik , toplamada ikisi alindi ve ikiside dollendi hic umudum yoktu ama beklenmedik kalitede embryolar olustu.
Sende icini ferah tut 1 veya 10 fark etmiyor sonuca o bir yumurta goturuyor seni , dua et bir tane olsun senin olsun kaliteli olsun , esim diyorki olacaksa birdende olur , yarimdanda olur , ceyrektende...,

offf demek istiyorum şuan :) yinemi beklicem bi 3haftacık dahaa... vallahi ömrüm beklemekle geçiyor..
şimdi bebişlerinin anne rahmine yerleştirme aşamasına transfer mı denıyor yoksa aşılamamı..? tüp bebekte transfer deniyor sanırım ..sanki yanabcı bir dil öğrenıyor gibiyim hepsinin yolu yordamı kuralı ayrı..isimler benzerlik gösterirmiş gibi algılansada fraklı farklı..
ben bide topik tpik gezerken şey öğrendım doğruluk payı ne kadar bişlmiyorum tabi.. ilk tüp bbek devlette baslanırsa devlet yarı fiyatını karsılıyorms (ilki tutmazsa 2.ciyide karsılıyormus ancak 3.cüyü karşılamıyormus) ben devlette devam ediyim tüp bebek için dna dakine ptg denılıyormus onuda yenı ogrendım bak

ahh ahh bu kocamı neetmeli bilmiommm atrasksiyon die boşuna demiom ona... anasına kuzuuuu bana atraksiyonlu oduncan nölceek
hadi bakalım Rabbim bebişlerini sana tutundursun ,adetli olmasaydım bende okurdum canım.. güzel haberlerini bekliyor olucaz canım

şiii bu kadar umutsuz olma bakamm dur bakalım Rabbimden ümit kesilmez.. vardır herseyde bir hayır..

böyle umutsuz oldugun zamanlarda '' Rabbi yessir velatu assir Rabbi temmim bil hayır'' çek tesbihle yada istediğin kadar ,kafandan at kötü düşünceleri canım... birde ''suphanallahil azim ve bihamdihi'' de diyebilirsin ..Allahın en sevdiği zikirlerden biriymiş..

ben zorda olduğum zamanlarda bu iki duayı çok söylerim canım..

anam aynıydım kızzz hiç bişey bilmiyodum dahada öğreniyom valla sen kafana takılan bişey olursa burda benden tecrübeli arkadaşlar var onlara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…