şubat ta tüp bebek:)

arkadaslar tup bebege baslıcaz sızden tavsıyelerınızı beklıyorum nereyı secmelıyım basarı sansı yuksek olan ve uygun olan

üniv hast.gidiyom ben ve sonuclar hemen özeldeki gibi 1 hafta sonra çıkmıyor 45güne atıyorlar beklemek sıkıcı ekim ayından beri o sonuç bekle bu sonuç bekle beklee gınaa geldi artık özele gidecek paramız yok sıkışığız biraz yada mayısa kadar beklicez ozaman geri ödememiz bitiyor bankaya.

şimdi aşılama ve tüp bebek aynı anlama gelmiyor öylemi? inanki hiç bişey bilmiyorum cahil cühelayım bu konularda.maalesef bu ay kaçtı ozaman adetimin bugun 2.gunuydu martı beklicez anlaşılan..doktor gelceksen eşinle gel dedi..eşimde bi izin alamadı gitti iş yerınden

canım zaten eşinin yanında olması dünyanın arkanda olması gibi bişey... eşimi sindirmişler bi kere canım..laf hemen hazır sen bize böyle yaparsan karına arka çıkarsan yarında cocugun sana aynı seyı yapar seni üzer.. eşimde bölee suss puss oluyor ,beni gıcık etmelerine müsade ediyor yani.

hahayy :) nıyemısss. . .dedektıflık ruhumda var kızııımm bende bı kanıya varıp bence soyleeee dıye yorum yapacaaamm:)

valla bi gün müge anliyi izlim dedim paranoya oldum dışarı çıktım acaba biri beni izliyormu heh bu adam kesin katil aha organlar gitti peeeeehh .. son oldu bi daha da bakmadım :)))

fatmaydın ve adanada tup bebek yaptıranlar,,, sadece hastane ücreti nekadar?? ilaç hariç yani?? ve nerede yapmalıyızzz?????

merhaba kızlar....

Yumurta takibine son hızla devam ediyoruz.Bu gün ki kontrol sonucunda herşeyin yoluda gittiğini söyledi doktorum Allahın izniyle yarın ikinci iğneye başlıyorum.Önümüzdeki hafta muhtemelen neticelenir dimi ????? Beni bu heyecan yiyip bitirecek:44:

Meryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine

canım bende 1 aşılama yaptırdım %15 şans veriyolar
ama alşılamada masraflı bi hastaneye 3000 lira ödemiyon ilaçlar aynı para yinede sen bilirsin

kromozom tahliline baktım tatlım 3 hafta gittiğin hastaneye göre (özel yada devlet) değişiyomuş

kocanada kızdım haa seni üzmelerine niye göz yumuyo yaaa ne demekmiş coçuğunda sana atnısın yapar iyi saçmalamışlar

Son düzenleme:

her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)

fatmaydın ve adanada tup bebek yaptıranlar,,, sadece hastane ücreti nekadar?? ilaç hariç yani?? ve nerede yapmalıyızzz?????
ilaçlar hariç 3 .500 lira canım ben hastanede yaptırmadım özel tüp bebek merkezinde yaptırdım carrefour un yanındaki prof dr turan çetin tüp bebek merkezinde doktorum doç.feza burak

rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerini karnışına sorunsuz koyup gelirsin inşallah

her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)

Aaaa ne güzel inşallah Hayırlısıyla gelirler senin yumos kaç tane

Âmin canım inşallah çok heyecanlıyım

canım benim sıkm canını bunda dğilse öbür denemede inşallah olcak kuzum yaa kıyamam
senin yumurta rezervi ne alemdeydi
bu 3.denememdi canım ,bir dahada denemiycem sanırım.yumurta rezervim çok kötü,AMH 0,1lerde.yakında menopoza gircem bu yaşta

Canım hemen öyle umutsuzluğa kapılma.. gün doğmadan neler doğar .. pes etmek yok inatla devam edeceksin bu yola...
sağol canım,inşallah. benimki mucizelere kaldı artık

kıyamam yaa . . . vardır bı hayır hayatmm yaa ınsallah saglıkla gelısır o yumosuuunnn. . .
hayırlısı canım.doktor çok umutlu değildi ama gebelik aşısı denilen sıvının içerisinde belki şansı artar diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…