- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
sen artık kaşınıyon yavrum şu halde müge anlı izlenirmi gıııııı nöörüyon bacım
tabi teyzesi ikiz benim bebislerimdarısı ınsallah sızlere ınsallah..
Aman bacım senin durumun benimkinden vahimmis kurtul o müge anlidan hemen yoksa seni kimse kurtaramaz :)))
6.gunum sekerımm. . .5. Gun emrıyosu olunca 10. Gun test yapayım dıyorum ben :) ne dırsınızzzzz
hoşgeldin canım bildlklerimi söyliyim
kromozom analizini bilmiyom kuzum
adetin 2. yada 3. günü hormonları kontrol için gerekli ogünlerde en doğru sonuç çıkıyo
sen aşılama yaptırmakmı istiyosun ????
eğer sıkıntı yoksa adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlarsın tatlım
benimde 4 seneye geldi evleneli aynı muhabbetlerden hiç kimseyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum annesigille bile eşim bana destek çıkıyo sağolsun
hahayy :) nıyemısss. . .dedektıflık ruhumda var kızııımm bende bı kanıya varıp bence soyleeee dıye yorum yapacaaamm:)
bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.
üniv hast.gidiyom ben ve sonuclar hemen özeldeki gibi 1 hafta sonra çıkmıyor 45güne atıyorlarbeklemek sıkıcı ekim ayından beri o sonuç bekle bu sonuç bekle beklee gınaa geldi artık özele gidecek paramız yok sıkışığız biraz yada mayısa kadar beklicez ozaman geri ödememiz bitiyor bankaya.
şimdi aşılama ve tüp bebek aynı anlama gelmiyor öylemi? inanki hiç bişey bilmiyorum cahil cühelayım bu konularda.maalesef bu ay kaçtı ozamanadetimin bugun 2.gunuydu martı beklicez anlaşılan..doktor gelceksen eşinle gel dedi..eşimde bi izin alamadı gitti iş yerınden
canım zaten eşinin yanında olması dünyanın arkanda olması gibi bişey... eşimi sindirmişler bi kere canım..laf hemen hazır sen bize böyle yaparsan karına arka çıkarsan yarında cocugun sana aynı seyı yapar seni üzer.. eşimde bölee suss puss oluyor ,beni gıcık etmelerine müsade ediyor yani.
berru napttın merak etyom..aşagıda okudum dogruysa mukemmel bişe..çokkk sevindim...Hayırlı olsunnn
Meryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
ilaçlar hariç 3 .500 lira canım ben hastanede yaptırmadım özel tüp bebek merkezinde yaptırdım carrefour un yanındaki prof dr turan çetin tüp bebek merkezinde doktorum doç.feza burakfatmaydın ve adanada tup bebek yaptıranlar,,, sadece hastane ücreti nekadar?? ilaç hariç yani?? ve nerede yapmalıyızzz?????
rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerini karnışına sorunsuz koyup gelirsin inşallahMeryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)
ilaçlar hariç 3 .500 lira canım ben hastanede yaptırmadım özel tüp bebek merkezinde yaptırdım carrefour un yanındaki prof dr turan çetin tüp bebek merkezinde doktorum doç.feza burak
rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerini karnışına sorunsuz koyup gelirsin inşallah
iyidir kuzum sen nasılsınSELAM Kızlarrrrrrrrrrrr biz geldik nasıl keyifler yerindemi?
bu 3.denememdi canım ,bir dahada denemiycem sanırım.yumurta rezervim çok kötü,AMH 0,1lerde.yakında menopoza gircem bu yaştacanım benim sıkm canını bunda dğilse öbür denemede inşallah olcak kuzum yaa kıyamam
senin yumurta rezervi ne alemdeydi
sağol canım,inşallah. benimki mucizelere kaldı artıkCanım hemen öyle umutsuzluğa kapılma.. gün doğmadan neler doğar .. pes etmek yok inatla devam edeceksin bu yola...
hayırlısı canım.doktor çok umutlu değildi ama gebelik aşısı denilen sıvının içerisinde belki şansı artar diyoruz.kıyamam yaa . . .vardır bı hayır hayatmm yaa ınsallah saglıkla gelısır o yumosuuunnn. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?