şubat ta tüp bebek:)

canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak

benim rezerv azlığım kalıtsal değil canım,çikolata kisti ve geçirdiğim ameliyat yüzünden yumurtalıklarımın birkısmı gitmiş. her tüp bebekte rezerv dahada azlıyor.daha 33 yaşındayım,yakında menopoza girersin dedi doktorum.
amh yumurtalıkların durumunu gösteren en iyi test,benim fsh en son 9larda çıkmıştı,yanıltıcı olabiliyor fsh.
Allahtan ümit kesilmez tabi,ama umutlanıp beklemek çok zor

anam aynıydım kızzz hiç bişey bilmiyodum dahada öğreniyom valla sen kafana takılan bişey olursa burda benden tecrübeli arkadaşlar var onlara sor

öğrenecegımız şeyler hiç bitmio anlaşılan..yakında doktorlar ağzı acık bızı dınlıcekler doç.proflerden önce bılımsel makaleleri okuyup hatmezcez cunkuuu

aklıma takılan olursa sorarım yine

bu zamana kadar ilgin için tşk ederimmm

bacım yanlış anlaşılma olmasın başımdan salmak için demedim benim ilk deneme olcak biliyonmu ondan yani daha çok bi tecrübeli sayılmam

bacım yanlış anlaşılma olmasın başımdan salmak için demedim benim ilk deneme olcak biliyonmu ondan yani daha çok bi tecrübeli sayılmam

bana sorabilirsiniz, benm tüpçülük almıs basını gidiyo
halen aynı işimi yapıyorum

kızlar destina kaçar hepinizi çoooooook öptüm didemm_ada sakin ol tamammı kuzucum deri nefes al geçer

başakcım ben duayı şimdi bitiririm canım ok

Evet ışte dengem zaten alt ust olmuş .. idare etsene be adam ..

aahhhh didem_ada.. sen diyosun ki beni idare etsin
o yani esin derdir ki, o beniidare etsin..
bu dünya idare dünyası, napalım böyle idare edicez..
bnde artık sinirli bi yapım oldu..15 yılım ve yaşanılan 3tüp denemesinden sonra.. bu hale gledim simdi ise 4. olucak kısmetse yeni basladık..
ilaçlar. hormonlara yükleniliyo.. hersey bizlere.. yinede sonunda mutlu sona ulasacağımızı dsünerekten, idare etmeliyiz cnm..

ne kadarlık evilisin

Son düzenleme:
başından saldınnn işteeee baaneeee baaneeeee saldımmm çayıraaaaa mevlam gayıraaaa didini bilemmm duydummm

yok canımcımmm sende daha nelerrrr olurmu hiç ölee şeyyy burda hepimiz birbirimizden öğrenıyoruz sende yanlıs bılgı vermek istemediğin için söyledin..... anammmm gitiommm beeennnnn çok fenaaaa şimşakkk çaktıı yer sallandııı korkuyorummm yawwww elektrık gitmeden uyumam lazım yoksa daa çok korkarım eşimde yok zaten nöbetci
selamlar.. ne yapıyorsunuz kızlar
hoşgeldın cnm... ben yatıom burda acayıp yamurrrr şimşakkk ve yer sallanıyor o derecede kötü... uyuyimde duymuyım fazla.. zaten koce yok nobette :18::18:
bana sorabilirsiniz, benm tüpçülük almıs basını gidiyo
halen aynı işimi yapıyorum
oyyy umutcummmm artık senı mezunnnn edecezzz bu tupculukten temmem mi kızz... insallah Rabbimin izniyle göbüşünde bebişin olucak..
Onun varlığı beni deli etmeye yetiyor zaten .. öküzcan ların önde flama taşıyani
didemmm ne güldümm lafınaaa ,Allahta senı guldursunnn

benımkıde tanıstırayım atraksiyonu bol olan bi oduncan

5 senelik cnm benimde bu 3. Denemem oldu benim yapım zaten sinirli bide o kadar ilaç her gün 2 tane iyne can sıkıntısı off bazen kendime bile tahammülüm kalmıyor bide o üstüme gelince .......

Hehe Ayy bunda ben güldüm

saolasın cnm hsb..
evt yaa artık mezun edin.. torun torba zamanım geçecek
rabbim insaAllah taddırır da o duyguyu

kız alemsin he,.. oduncan..

5 senelik cnm benimde bu 3. Denemem oldu benim yapım zaten sinirli bide o kadar ilaç her gün 2 tane iyne can sıkıntısı off bazen kendime bile tahammülüm kalmıyor bide o üstüme gelince .......

hmm anladım cnm.. biliyorum zor bu isler ..
hep istiyoruz ki, kullandığımız bu ilaçlar, iğneler vs. hep bizi anlasınlar istiyoruz..
artık sabır naapcan ..evt haklısın, tahammül gücümüz kalmıyo, birde esler anlamıyo gibi oluyo..

benmde 3 deneme oldu, yıllar geçti ben aşındım..
anlıycan zaman aşımına uğradım bak halen gülebilmek için birseyyler bulabiliyorum.. biraz ite kaka olsa da bu yapmaya çalsıyorum cünkü şuan için böyle olmam lazım ki, enerjim olsun ki bebislerim gelsin bana..

bizimde 15 yıl öle hep toz pembe geçmedi.. geçmez de kimsenin.. illa ki tartısmalar oluyo..
biz hele halen aynı.. ama bazen çok sinirleyiorum..
eğer o ortam da diyemiyosam..
eve gelince benimkinin işi bitiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…