saolasın cnm hsb..
evt yaa artık mezun edin.. torun torba zamanım geçecek
rabbim insaAllah taddırır da o duyguyu
kız alemsin he,.. oduncan..
hmm anladım cnm.. biliyorum zor bu isler ..
hep istiyoruz ki, kullandığımız bu ilaçlar, iğneler vs. hep bizi anlasınlar istiyoruz..
artık sabır naapcan ..evt haklısın, tahammül gücümüz kalmıyo, birde esler anlamıyo gibi oluyo..
benmde 3 deneme oldu, yıllar geçti ben aşındım..
anlıycan zaman aşımına uğradımbak halen gülebilmek için birseyyler bulabiliyorum.. biraz ite kaka olsa da bu yapmaya çalsıyorum cünkü şuan için böyle olmam lazım ki, enerjim olsun ki bebislerim gelsin bana..
bizimde 15 yıl öle hep toz pembe geçmedi.. geçmez de kimsenin.. illa ki tartısmalar oluyo..
biz hele halen aynı.. ama bazen çok sinirleyiorum..
eğer o ortam da diyemiyosam..
eve gelince benimkinin işi bitiyo
Hehehe aynen ama öyle böyle değil benimki tam bir öküzcan bazen ağaçlarin odunlari bile benimkinden daha insan gibi geliyor o çalışsın eve gelsin yesin içsin yatsin başka bir şey bildiği yok ben daha 25 yaşındayım o 27 böyle ömür gecermi bazen çok düşünüyorum bazende amaann deyip geçip gidiyorum....
kızlar hamileler artmış maşallah hamile arkadaşların gözü aydın hayırlısı olsun.olmayanlarda vardır bir hikmeti inşallah bir dahi sefere.ben sizin kadar çok giremiyorum malesef. kızım var benim 2 yaşında bugünlerde de ateşi yüksek boğaz enfeksiyonu geçiriyor zaten normaldede çok giremiyorum yanımdayken doğru düzgün yazdırmaz bıcırığım. ilerde beni anlarsınız ben de ilk hamileyken tıkır tıkır yazıyordum ama şimdi nerdeeee. diğer topikte 3-4 kişi yazıyor yazamıyor herkes bebeklerinden fırsat kaldıkça arada giriyor.neyse kızımın sağlığı iyi olsunda. hamilelikte iyi gidiyor çok şükür 2 hafta sonra ilk ultrasona giricem kısmetse . önceki hamileliğim çok zor geçmişti bulantı kusmalar ilk kalp atışını duyduğumuz civarı başlamıştı bakalım bu nasıl olacak inşallah çok kötü olmam Allah' tan hayırlısı
günaaadddınnnnnnn herkese inşallah hepimiz için güzel bir gün olur
Gunaydin kizlar ben kendi evime gectim bu sabah ama bilgisayar cantami annemlerde unutmusum aksam esim gelirken getirir merak etmeyin dedim telefonumun sarjida yok komsudan sarj aleti bulursam yine telden girerim
Gunaydin canim insallah..
Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basima olsun insallah.. P.tesi transferim oldu mart 2 test tarihim insallah Rabbim bu sefer ol demistir. Bugun transferin 3.gunu acayip kasik agrim var
kızlarr bugün yumurtalar toplanıyor dua edin
Gunaydin canim insallah..
Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basima olsun insallah.. P.tesi transferim oldu mart 2 test tarihim insallah Rabbim bu sefer ol demistir. Bugun transferin 3.gunu acayip kasik agrim var
kasık ve bel agrısı cok normal kı canımmcım. . Katlanıcaz bebıslerımız ıcın napalıımmm. . .:) hayırlı ugurlu olsun transferın, ınsaallah guzel haberlerını alırız. . .
Canim duaarimiz seninle hayirlisiyla guzel guzel minislerin olur insallah....
Canim transferden sonra kasik agrisi olmasi normal sana tavsiyem bol bol su ic , sol yanina dogru yat , insallah minisletin tutunmustur.....
Sirine mehlika ne haber ????
Benim bugun son bekleme gunum yarin test var :)))))
Kizlar bu topige ilk defa sabahtan girip gunaydin deyisim.....
Gunaydin kizlar ben kendi evime gectim bu sabah ama bilgisayar cantami annemlerde unutmusum aksam esim gelirken getirir merak etmeyin dedim telefonumun sarjida yok komsudan sarj aleti bulursam yine telden girerim
günaydın canlarııımmmm :) nassınız bakeeemmm. . . Yavrucaklarımlaaa sıze kocamannn bı opucuk gonderıoosss teyzelerııı :) tutuuuunnn
Canim duaarimiz seninle hayirlisiyla guzel guzel minislerin olur insallah....
Canim transferden sonra kasik agrisi olmasi normal sana tavsiyem bol bol su ic , sol yanina dogru yat , insallah minisletin tutunmustur.....
Sirine mehlika ne haber ????
Benim bugun son bekleme gunum yarin test var :)))))
Kalcama vuruyor agri su cok iciyorum sol tarafa yatmayi duymamistim hemen pozisyon degistiriyorum:))
günaaaaaaaydın kızlar
kokulu öpücüklerim sizin olsun
nabersiniz dün giremedim kimler hamile çıktı dün deyiverinn bana:26::26:
anaaamm. . . Vallaha mı gıı :) kacıncı gunun yarın, kac embryo transfer edılmstı kacncı gun transfer edılmıstı. . .bu üc sorunun cevabını ıstıyorum :)
nasıp meselesı kıızzzz :) herkese nasıp olmaz bızım topıge gırıp gunaydın demekk. . .Rabbım seckın kullarına nasıp edıyo :) hahayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?