hayırlısı olsun ınsaallah yaaa. . . Dua edın bana. . . Pazar nasıl gelecek hıc bılmıyoruuummmm. . .
hayırlısı olsun ınsaallah yaaa. . . Dua edın bana. . . Pazar nasıl gelecek hıc bılmıyoruuummmm. . .
Ö ncelille Mehlikacığım doğum gününü kutlamak istiyorum nice mutlu yıllara canım sağlıkla mutlulukla huzurla bebişlrinle inşallah kocaman bir aile olarak tüm doğum günlerini kutlarsınız canım
Öpüyorum seni çok.
canımdoğum günün kutlu olsun kuzucum bidahaki doğumgününe ikizlerinle girersin inşallah (koşturmadan hatırlarsan tabiii)hehehhehehbugun resmen 26 olduuummmm :) buyudum mu neee ?
okadek olur canım ben bir matematikçiyim bakılmaz kusurada öncelikle mehlikacığım diye öneme işaret etmek istedim bacım doğum günün ya ondanoncelıkle tesekkur ederım bıdeneeeemmm :) ıyı dıleklerın ıcın tesekkurleeeerrrr.. . Cok sevındırık oldummm. . . .daaaa. . . . Oncelıkle dıye lafa baslamısın sonrasını yazmamıssınn. . .buyuk bı anlatım bozukluugu var bu ıste. . :) bı sozelcı olarak senı esefle kınıyoruummm. . .:) muaahh
selam kizlar,
bugün opu öncesi son kontrol vardi. üc yumurtamdan ikisi biraz asi cikti. bir tane güzelce olgunlasip büyümüs ama diger ikisi kendi kafalarina göre takilmis farkli büyüklükte. kismet cumartesi opu insallah. doktor o zamana kadar onlar da büyür büyük ihtimalle dedi. birinin bu asi yumileri disiplin altina almasi gerekiyor valla. babadan hayir yok. daha yumurta halleriyle bile simartiyor onlari. valla isimiz zor ileride. neyseki 2 tane de buz yumurtamiz var onlari da dondurucudan cikartip cumartesi döllemeye alacaklar. dualarinizi eksik etmeyin kizlar benim diger yumiler de büyüsün adam olsun. Blasta gidecegiz o yüzden ne kadar cok olursa o kadar iyi olur.
hepinize harika bir gün dilerim.
okadek olur canım ben bir matematikçiyim bakılmaz kusurada öncelikle mehlikacığım diye öneme işaret etmek istedim bacım doğum günün ya ondan
Kizlar ben bu topige bayildim. hamile kalan kalanahenuz tup bebege baslamadim ama sizi takipteyim. bekleyen arkadaslara allah yardim etsin. insallah sizde hamile olursunuz..
Kizlar ben bu topige bayildim. hamile kalan kalanahenuz tup bebege baslamadim ama sizi takipteyim. bekleyen arkadaslara allah yardim etsin. insallah sizde hamile olursunuz..
Canım benimde ilk aşamada 2 yumosum vardı son kontrolde 3 tane olmuştu yumosun toplandığı gün 6 tane toplanmıştı 5 i baskın çıkmış ilk gün sabahına aradılar 3 yumos iyi kalitede denildi bügünde 2 si transfer edildi 1 i dolaba.Sansin bol olsun Rabbim rast getirsin Bebislerin göbusune dolsun
sımdı canlarımm. . .fatos topıgın sahıbı bılıyorsunuz. . .ve lısteyı sadece fatos duzenleyebılıyo malum. . .lıstede daha ayrıntı olsa cok guzel olucak. . .yas deneme sayısı tedavı merkezı sorun ve sonuc hepsını eklesek lısteye. . . Bu lısteyı yapabılecek lısteyle ılgılenebılecek ıkı uc kısı olsa da yonetıcı olarak secsek. . .fatosla dun aksam konusmustum olur demıstı. . .uygun gormustu. . . Kım ılgılenebılır ? Ben telden gırmesem ılgılenırım de telden gırıyorum hep. . Sızlerınde gorusunu almak ıstedım. . . Talıp olan varmı topık yonetıcılıgıne :)
haşa topic yöneticiligi. zaten sabahtan aksama kadar yönetiyorum yetiyor ama dilerseniz tablo yapilmasi ve detayli bilgilerin ilave edilmesi konusunda yardimci olmaya hazirim.
hıcbısey yapman gerekmyo canmmmcım. . . . Hemsıreler yapman gerekenlerı soylemstr zaten. . Sen rahat ol stres yapma yeter. . .bıde kısa beyaz corap al da ayacıkların usumesın amelıyathane de :) ılk etapta bıraz kasık bel agrın olur, narkoz da yorar senı ama gecer canımcım. . .
yeni gördüm mesajı malum öğle yemeği zamanıydı
içime su serpiyorsunuz Allah razı olsun iyi dilekler, yol göstermeler için
DESTİNA hemşerim buradaymışssın naber
keyfin yerindedir umarım
yarın opu var
hayırlısı inşallah
sende ne var ne yok tedavi için hasta olmayı bekliyorsun diye kalmış aklımda
öncesi denemen var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?