şubat ta tüp bebek:)

hayırlısı olsun ınsaallah yaaa. . . Dua edın bana. . . Pazar nasıl gelecek hıc bılmıyoruuummmm. . .

Miniklersiz son dogum gunun olsun ins Nice senelere miniklerinle birlikte senin gunün bitti şimdi ben bekliycem ayın 5 ine kadar Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret ........

hayırlısı olsun ınsaallah yaaa. . . Dua edın bana. . . Pazar nasıl gelecek hıc bılmıyoruuummmm. . .

Vallaha canim sen ister iste ister isteme geliyor , bir bakmissin pazar ve test gunuuuuuuu
( biz esimle totem yaptik anlatayim sana , ilk denemenin sonucunu aldigimiz gun esim acti sonuc kagidini ve sevincle zipladi sonuc 111 diye ben basladim sevincten aglamaya , aklima geldi br bakayim dedim kagida meger sonuc 0.111 yani negatif , aglama donustu uzuntu aglamasina esim o gun oyle bir baktin ki bana gozlerinle oldurdun diyor. Simdi totem yaptik bu sefer kesinlikle sonuc kagidini ben alip bakacagim )

oncelıkle tesekkur ederım bıdeneeeemmm :) ıyı dıleklerın ıcın tesekkurleeeerrrr.. . Cok sevındırık oldummm. . . .daaaa. . . . Oncelıkle dıye lafa baslamısın sonrasını yazmamıssınn. . .buyuk bı anlatım bozukluugu var bu ıste. . :) bı sozelcı olarak senı esefle kınıyoruummm. . .:) muaahh

okadek olur canım ben bir matematikçiyim bakılmaz kusurada öncelikle mehlikacığım diye öneme işaret etmek istedim bacım doğum günün ya ondan

Canım benimde ilk aşamada 2 yumosum vardı son kontrolde 3 tane olmuştu yumosun toplandığı gün 6 tane toplanmıştı 5 i baskın çıkmış ilk gün sabahına aradılar 3 yumos iyi kalitede denildi bügünde 2 si transfer edildi 1 i dolaba.Sansin bol olsun Rabbim rast getirsin Bebislerin göbusune dolsun

hepınıze tesekkur ederım canlarımm. . .:) . . .cennet ayaklarınızın altında olsun ınsallaaaaahhh. . . Muaahh :)

Kizlar ben bu topige bayildim. hamile kalan kalana henuz tup bebege baslamadim ama sizi takipteyim. bekleyen arkadaslara allah yardim etsin. insallah sizde hamile olursunuz..

Hoş geldin hep beraber inşallah bizi daha fazla bekletmeden gelsinler

Kizlar ben bu topige bayildim. hamile kalan kalana henuz tup bebege baslamadim ama sizi takipteyim. bekleyen arkadaslara allah yardim etsin. insallah sizde hamile olursunuz..

canım hoşgeldin sen ne zaman başlıyosun tadaviye hangi merkezde bide sorununuz neydi kuzum

sımdı canlarımm. . .fatos topıgın sahıbı bılıyorsunuz. . .ve lısteyı sadece fatos duzenleyebılıyo malum. . .lıstede daha ayrıntı olsa cok guzel olucak. . .yas deneme sayısı tedavı merkezı sorun ve sonuc hepsını eklesek lısteye. . . Bu lısteyı yapabılecek lısteyle ılgılenebılecek ıkı uc kısı olsa da yonetıcı olarak secsek. . .fatosla dun aksam konusmustum olur demıstı. . .uygun gormustu. . . Kım ılgılenebılır ? Ben telden gırmesem ılgılenırım de telden gırıyorum hep. . Sızlerınde gorusunu almak ıstedım. . . Talıp olan varmı topık yonetıcılıgıne :)

canim benim insallah hayirli haberler aliriz senden. Rabbim hepimizin dileklerini yerine getirsin insallah. 2 tane bile toplansa opuda raziyim valla iki tane de dondurucuda var. ikisi de güzelce cözülürsen gel keyfim gel. ondan sonra 5 güne gitmelerini bekleyecegiz. kismetten ötesi olmazmis. hem ben hemde esim pozitif bakiyoruz. hatta esim bazen caktirmadan benim yumurtalari donasyon ile korkutuyor. alem adam o da artik delilige vurdu. transferin tekrar hayirli olsun. göbisindeki yumoslar sana bebek olsun.

haşa topic yöneticiligi. zaten sabahtan aksama kadar yönetiyorum yetiyor ama dilerseniz tablo yapilmasi ve detayli bilgilerin ilave edilmesi konusunda yardimci olmaya hazirim.

haşa topic yöneticiligi. zaten sabahtan aksama kadar yönetiyorum yetiyor ama dilerseniz tablo yapilmasi ve detayli bilgilerin ilave edilmesi konusunda yardimci olmaya hazirim.

o zaman sadece tabloyu hazırla sonrakı duzenlemelerı fatosa ogret o yapsın :) hehe

napıyonuz kuzucuklarım burda hava bozuk rüzgar var yağmur atıştırıyo içim karardı donuyom yawwwwww
iki lafın belini kıralım olmamı??????

yeni gördüm mesajı malum öğle yemeği zamanıydı

içime su serpiyorsunuz Allah razı olsun iyi dilekler, yol göstermeler için

DESTİNA hemşerim buradaymışssın naber

keyfin yerindedir umarım
yarın opu var
hayırlısı inşallah

sende ne var ne yok tedavi için hasta olmayı bekliyorsun diye kalmış aklımda

öncesi denemen var mıydı

iyisir toprağım evi sultanahmet camiine çevirdim tesbih çekip oturuyom

ianşallah opun sorunsuz rahat geçer kuzum haberdar etmeyi unutma emi????

hıhı aynen bekliyoz bakalım önce 1 aşılama yaptırdıydım sonuç malum burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…