sen çalışıyonmu tatlım
evet canım çalışıyorum işteyim şuan
ne iş yapıyon kızzzzzzz
o zaman sadece tabloyu hazırla sonrakı duzenlemelerı fatosa ogret o yapsın :) hehe
çokkk gizli :)
şekerim buradan yazarsam atarlar beni
iş saatinde internette mi takılıyorsun diye
tabloda ne gibi bilgiler olsun. yorumlarinizi bekliyorum kizlar ona göre hazirlayayim tabloyu
Eki Görüntüle 637747
bu sekilde iyi mi
tablonun üzerine tiklayin gercek boyuta gelecek o zaman görüntü
harıka olmuuussss. . . .benı de ekle. . . Yas 26 sorun azosperm merkez fatıh unıversıtesı hastanesı. . . Yenı adıyla turgut ozal unı hast. . .2 embryo transfer edıldı. . .sonuc 24 subat. . .bu sekılde olabılırrr
Eki Görüntüle 637747
bu sekilde iyi mi
tablonun üzerine tiklayin gercek boyuta gelecek o zaman görüntü
kıslar merhabalar.acıbadem de şahin beye tüp bebek yaptıran varmı?ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama fiyat bilgisi falan vermediler eğer burda ona giden varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.
canım şahin beyi bilmiyom ama acıbadem hastanelerinin genelde 5 6 bin lira arası değişiyo kuzucum inşallah faydası olur
kıslar merhabalar.acıbadem de şahin beye tüp bebek yaptıran varmı?ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama fiyat bilgisi falan vermediler eğer burda ona giden varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.
inşallah canım hepimiz için.sen ne durumdasın tüp bebekmi yaptırıyon?rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.mutluluğumuzu daim etsin inşallah.yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun.
hangi şehir olduğunuda yazabilirsin
benide yazın
diyarbakır 31 ilk deneme bileteral tubal geçişi yok üniversal hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?