şubat ta tüp bebek:)

kızlar bugün transferin 8. günü ve az önce idrar testi yaptım sonuç bariz negatif yani tek çizgi çıktı ve moralim çok bozuk zaten benden bir cacık olmazdı napıcam şimdi kafayı yiyecem

idrar testine niye canını sıkıyon kuzum yaaaa onlar kesin değil biliyon demi
bikaç gün sonra kan testi yaptır esas o önemli

kızlar bugün transferin 8. günü ve az önce idrar testi yaptım sonuç bariz negatif yani tek çizgi çıktı ve moralim çok bozuk zaten benden bir cacık olmazdı napıcam şimdi kafayı yiyecem

diclecim negatif diye üzülme 8.günde idrarda belli olmaz daha gününü bekle canm kanaman filan oldumu cnm moralini bozma

şaşkın arkadasııımmm. . . Idrar da gec cıkar bılmıyo musuuunnn. . . Hevesın kırılmasın. . .bebegıne yansırr. . .5.gun embryosumydu kı erken yaptn. . . Kanda bakarsn 2gun sonra

rabbim sağ sğlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı başımıza.
canım sanırım osman develioğlu onunda ismini çok duydum şahin beyinde en son nasip kısmet dedim şahin beyde karar kıldım.1 ay boyunca düşünme fırsatım var bakalım.sana kaç emriyo(nasıl yazılıyodu ya) transfer ettiler?canım benim eşimin sperm sayısı 112 milyon falan dedi doktor eşinde bişi yok ama sayı yıkandıktan sonra ml de 16 milyona düşmüştü iyi dedi doktor eşinde bişi yok sende yumurta azlığı var dedi ama iğnelerle 5-10 adet yumurtam oluyo gene hamile kalamıyom.bende en son tüp bebeğe karar verdim rabbim belki burda yüzümü güldürür.

Son düzenleme:
idrar testine niye canını sıkıyon kuzum yaaaa onlar kesin değil biliyon demi
bikaç gün sonra kan testi yaptır esas o önemli

ama dayanamadım gülüm ya ilk zamanlar adet sancısı gibi batmalar oluyodu 2 gündür bir tık bile yok gögüslerde hassasiyet dediler oda tamam ama ne bileyim ağlayasım var şimdi geçen aynı merkezde tüp yaptıran arkadaş ikizlere hamile ve 5. ci günde test yapmış ikinci çizgi belirsiz gibi çıkmış ama yine de çıkmış bende tek çizgi çıktı ikinciyi mumla arasamda görünmüyorr moralim çok bozuk tutmayacak biliyorummm

şaşkın arkadasııımmm. . . Idrar da gec cıkar bılmıyo musuuunnn. . . Hevesın kırılmasın. . .bebegıne yansırr. . .5.gun embryosumydu kı erken yaptn. . . Kanda bakarsn 2gun sonra

evet canım 5.ci embriyosuy diye güvenip yaptım bir bok çıkmadı kafayı yiyecem yaaaaaaa

sen böyle karamsar devam edrsen tutmuycak evet
karnında sıpayı stres küpü ediyon bi sakin ol kuzum bee
ne bu acele hem herkeste aynı belirtiler olmuyo gördük biçok kez

diclecim negatif diye üzülme 8.günde idrarda belli olmaz daha gününü bekle canm kanaman filan oldumu cnm moralini bozma

kanama yok hatta hiçbirşey yok kocam ağzıma sıcacak kaç defa dedi yapma moralin bozulur dedi ama dinlemedim işe gitti fırsat bulup yaptım ama sonuç hüsran niye çıkmadı yaa

bak ben sana diyim ne yapacağını kalkacaksın yüzünü yıkayacaksın

sonrada Allahım sen hayırlı olanı bilirsin benim aklım yetmiyor verdiğine razıyım diyeceksin

sonrada iki dua okuyup vurup kafayı yatacaksın

sen böyle karamsar devam edrsen tutmuycak evet
karnında sıpayı stres küpü ediyon bi sakin ol kuzum bee
ne bu acele hem herkeste aynı belirtiler olmuyo gördük biçok kez

ben biliyodum çıkmayacak ama dineletemedim kendime bunu ya kandada çıkmasa offfffffffff kanı bugün yapsam çıkarmı paronayak oldum resmen

haklısın canım ALLAHA bağlı hersey ama 8.ci günde bir nebze belirti olmazmıydı düştü eminim olmayacak

ben biliyodum çıkmayacak ama dineletemedim kendime bunu ya kandada çıkmasa offfffffffff kanı bugün yapsam çıkarmı paronayak oldum resmen

dicleem sen mapıyosun iyimisin canım ya

bi sakin ol deri nefes al senin test günün pazarmıydı ??????
cumartesi laboratuvar açık olyosa yaptır testini ama kendini böyle hırpalama gözünü sevyim canım yaaaa

Son düzenleme:

amin.............................. canım dileyen herkese rabbim versin bana tek embriyo transver etti ilk denemem ve yaş nedeniyle anladım ilaçlarla benim 15 tane yumurtam oluştu 10 tanesi döllendi ama işte yaş nedeniyle tek embriyo transver etti çok istedim 2tane ama doktorum bu konuda ikna edilen biri değil hehe ... inş yüzünü güldürür iyi düşün iyi şeyler olsun sıkma kendini rabbim isteyince neler oluyor tedavin hayırlısı olsun aklına takılan şeyler olursa burda konuşalım hepimiz kader arkadaşlarıyız....

dicleem sen mapıyosun iyimisin canım ya

bi sakin ol deri nefes al senin test günün pazarmıydı ??????

evet pazar ve pazarda çıkmassa ne olcak çok umutlanmıştım salak kafam işte doktor herşey çok güzel ilerlyor dedi 8 embryo da 5.ci güne kadar hic bozulmadan ilerlemişti 1tane verdiler 2 tane verseydi belki biri tutardı acaba transferden sonra arabayla eve döndüğümde biraz sarsıldım yollarda ondan olabilirmi yada sigarayı bırakamadım içiyorum diyemi tutmadı ayy kafa gittti

haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum

Yas
Sehir/Ülke (Ülke - yurtdisi katilimcilari icin. mesela ben :))
Kacinci deneme
Problem
Transfer edilen embriyo sayisi
Klinik
Durum
Sonuc

melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.

laaaaannn noluyo burdaaaa. . . .bırı erkenden test yapar tutmadı dıye zırlar, bırı tutunma kanamasını adet kanaması sanır zırlarrr. . . .rahat olun uleyynn :) hersey guzel gıdıyooo ıyı dusunun ıyı olsuuuunnn. . . Bebeklerımız bızı bırakmaaaazzzz merak etmeyıınn :)

kızzz oturduğum yerde benide paniklettin haaaaa 5. gün embriyosu çok güzel daha ne istiyon bacım

okadar sarsılmadan bişey olmaz bizim evham yaptığımıza bakma normalde transferden sonra normal hayatına dön diyolar biz garanti olsun die yatıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…