kızlar bugün transferin 8. günü ve az önce idrar testi yaptım sonuç bariz negatif yani tek çizgi çıktı ve moralim çok bozuk zaten benden bir cacık olmazdı napıcam şimdi kafayı yiyecem
kızlar bugün transferin 8. günü ve az önce idrar testi yaptım sonuç bariz negatif yani tek çizgi çıktı ve moralim çok bozuk zaten benden bir cacık olmazdı napıcam şimdi kafayı yiyecem
merhaba canım acıbademde fiyat ne kadar bilmem ama ben ART'de prof.dr.osman beye gittim çok memnun kaldım sonuç pozitif 1,5 aylık hamileyim fiyat 5000 ilaçlar içinde cnm bizim sperm sayımız düşüktü bende sorun yoktu sizin sorun ne asyahayat? nereyi tercih edersen hayırlısı olsun umarım kucağın bebişlerle dolar :)
idrar testine niye canını sıkıyon kuzum yaaaa onlar kesin değil biliyon demi
bikaç gün sonra kan testi yaptır esas o önemli
şaşkın arkadasııımmm. . . Idrar da gec cıkar bılmıyo musuuunnn. . . Hevesın kırılmasın. . .bebegıne yansırr. . .5.gun embryosumydu kı erken yaptn. . . Kanda bakarsn 2gun sonra
ama dayanamadım gülüm ya ilk zamanlar adet sancısı gibi batmalar oluyodu 2 gündür bir tık bile yok gögüslerde hassasiyet dediler oda tamam ama ne bileyim ağlayasım var şimdi geçen aynı merkezde tüp yaptıran arkadaş ikizlere hamile ve 5. ci günde test yapmış ikinci çizgi belirsiz gibi çıkmış ama yine de çıkmış bende tek çizgi çıktı ikinciyi mumla arasamda görünmüyorr moralim çok bozuk tutmayacak biliyorummm
diclecim negatif diye üzülme 8.günde idrarda belli olmaz daha gününü bekle canm kanaman filan oldumu cnm moralini bozma
sen böyle karamsar devam edrsen tutmuycak evet
karnında sıpayı stres küpü ediyon bi sakin ol kuzum bee
ne bu acele hem herkeste aynı belirtiler olmuyo gördük biçok kez
bak ben sana diyim ne yapacağını kalkacaksın yüzünü yıkayacaksın
sonrada Allahım sen hayırlı olanı bilirsin benim aklım yetmiyor verdiğine razıyım diyeceksin
sonrada iki dua okuyup vurup kafayı yatacaksın
ben biliyodum çıkmayacak ama dineletemedim kendime bunu ya kandada çıkmasa offfffffffff kanı bugün yapsam çıkarmı paronayak oldum resmen
rabbim sağ sğlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı başımıza.
canım sanırım osman develioğlu onunda ismini çok duydum şahin beyinde en son nasip kısmet dedim şahin beyde karar kıldım.1 ay boyunca düşünme fırsatım var bakalım.sana kaç emriyo(nasıl yazılıyodu ya) transfer ettiler?canım benim eşimin sperm sayısı 112 milyon falan dedi doktor eşinde bişi yok ama sayı yıkandıktan sonra ml de 16 milyona düşmüştü iyi dedi doktor eşinde bişi yok sende yumurta azlığı var dedi ama iğnelerle 5-10 adet yumurtam oluyo gene hamile kalamıyom.bende en son tüp bebeğe karar verdim rabbim belki burda yüzümü güldürür.
dicleem sen mapıyosun iyimisin canım ya
bi sakin ol deri nefes al senin test günün pazarmıydı ??????
evet pazar ve pazarda çıkmassa ne olcak çok umutlanmıştım salak kafam işte doktor herşey çok güzel ilerlyor dedi 8 embryo da 5.ci güne kadar hic bozulmadan ilerlemişti 1tane verdiler 2 tane verseydi belki biri tutardı acaba transferden sonra arabayla eve döndüğümde biraz sarsıldım yollarda ondan olabilirmi yada sigarayı bırakamadım içiyorum diyemi tutmadı ayy kafa gittti
Kızlar yaa benden çok az kan geldi korkuyorumm
Kızlar yaa benden çok az kan geldi korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?