şubat ta tüp bebek:)

Kızlar benim yatmama izin vermediler siz transfer sonrası ne kadar kaldınız hastanede 20 dk zor yattım

bende vereyim bilgilerimi soyle ki;
yas 26

sorun erkek faktörü

tedavi yurdisinda

2.deneme,tek ve blastosist embriyo

durum transfer yapildi

sonuç SaBiRLa beklemekteyim:)))

kizlar bugun transimin 6. gunu hic belirtim yokk

mucızemmm sakın olll. . . .baska bı yerde deneyıp alıcaksn ıns bebısını kucagına . . .sabıırr. . .:) muaahhh. . .
bana yarım saat dınlenıp sonra ayrılabılırsınız hastanemızden dedıler. . Ama ıstırahat etmek ıstersenız bıraz daha kalabılırsınız dedıler. . .1bucuk saat durdum cıktımm. . . Merkezmnden Allah razı olsun. . .cok ıyıydı herkess :)

Ya benim bildigim 1 saat dinlendiriyorlar transfer sonrası

canim transferde bebeisimizi koyduklari endometrim in cok farkli bi yapisi varmis allah imin mucizesi,embriyo oradan düşemez yapisindan dolayi , buralarda yatmiosun transferin oluo kalkiosun bisi olmamis gibi hooooooopp eveeee:)

Niye yatırmıyorlar ki ben dedim yatıcam güldüler eşimde dalga gecti sen Dr dan iyimi biliyorsun diye kk da uzman mı oldun diyor

canim bicok arastirmalar yapilmis transfer sonrasi normal hayatina donen insarlarla , yatip sürekli evde duran insanlar arasinda,aksine evde sürekli yatan insanlarda gebelik orani daha az oluomus hareketsizlikten hic bir dezavantaji yok bence rabbim ol derse olacaklar insallah

Bende 12 gün yatarım diye düşünüyordum yatmiym o zaman sen kaç gün yattın

bartek'im bebişimm. . Hayırlı ugurlu olsunn bebıslerınn. . . Gobısını doldursunlar ınsallah :) hıc bırakmasınlar senııı. . . Muaah

Transfer sonrasi yatip yatmamak tartisilmamali bile aslinda..
Normal dollenmede yumurtada dollenmis embiryo endometriyuma yol alir bu sure icerisinde vucudumuzdaki hormonlar ile endometriyum hazirlanir tutunma olmasi icin.ama tup bebekte endometriyum dogal hali gibi olmuyor haliyle biz butun o hormonlari disaridan aliyoruz.dis ortamda yasamaya alismis bir embiryoyu iceri gonderiyorsunuz zorla.haliyle mutlaka bir alisma donemi gerekir.yarim saat olur 2 saat olur ama mutlaka yatmak lazim.ben kalkmayim diye doktorum sonda takti idrarim icin dogrusuda budur.en az yarim saat kadar mutlaka yatin.ha diyeceksinizki yatmadan tutmaz duser mi hayir oylede degil tutan her halukarda tutuyor ama madem incik cincik herseyin dogrusunu yapmaya ugrasiyoruz bunu da boyle yapmak lazim..

Belirti için erken değil mı bekle canım sabır edicez artık ne kadar sabredebilirsek

bilmiorum gecen denememde kasik agrilarim batmalarim bel agrisi goguslerde dolgunluk bayagi belirtim vardi zaten test gununden3 gun once hastalanmistim o belirtiler onun içinmiş, inşallah bu sefer farkli olur bebeisim bendedir tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…