Bende 12 gün yatarım diye düşünüyordum yatmiym o zaman sen kaç gün yattın
Transfer sonrasi yatip yatmamak tartisilmamali bile aslinda..
Normal dollenmede yumurtada dollenmis embiryo endometriyuma yol alir bu sure icerisinde vucudumuzdaki hormonlar ile endometriyum hazirlanir tutunma olmasi icin.ama tup bebekte endometriyum dogal hali gibi olmuyor haliyle biz butun o hormonlari disaridan aliyoruz.dis ortamda yasamaya alismis bir embiryoyu iceri gonderiyorsunuz zorla.haliyle mutlaka bir alisma donemi gerekir.yarim saat olur 2 saat olur ama mutlaka yatmak lazim.ben kalkmayim diye doktorum sonda takti idrarim icin dogrusuda budur.en az yarim saat kadar mutlaka yatin.ha diyeceksinizki yatmadan tutmaz duser mi hayir oylede degil tutan her halukarda tutuyor ama madem incik cincik herseyin dogrusunu yapmaya ugrasiyoruz bunu da boyle yapmak lazim..
Normal dollenmede yumurtada dollenmis embiryo endometriyuma yol alir bu sure icerisinde vucudumuzdaki hormonlar ile endometriyum hazirlanir tutunma olmasi icin.ama tup bebekte endometriyum dogal hali gibi olmuyor haliyle biz butun o hormonlari disaridan aliyoruz.dis ortamda yasamaya alismis bir embiryoyu iceri gonderiyorsunuz zorla.haliyle mutlaka bir alisma donemi gerekir.yarim saat olur 2 saat olur ama mutlaka yatmak lazim.ben kalkmayim diye doktorum sonda takti idrarim icin dogrusuda budur.en az yarim saat kadar mutlaka yatin.ha diyeceksinizki yatmadan tutmaz duser mi hayir oylede degil tutan her halukarda tutuyor ama madem incik cincik herseyin dogrusunu yapmaya ugrasiyoruz bunu da boyle yapmak lazim..
ben hic yatmadım aslinda ilk zamanlar biraz dinlendim kendimi yormadan o kadar günlük yaşantıma dondum canim gecen transferim de izin almistim isten de 10 gun evde kaldim maaaaalesef olmadi oysa 1. kalite embrioydu
İnsallah gunü dolmuştur bitecektir özlemin canım hayırlısıyla
cok haklısın. . Bana da sonda taktılar. . .15 dk amelıyathane de 1bucuk saat odada yattm snra cıktım hastneden. . .2gun ankarada bı mısafrhanede yatarak dınlendm snra evıme 4 saatlık yolculuk yaptm. . . Sımdı de yemek ve wc dısında kalkmyrm. . . Namazımı da oturarak kılıyorumm. . . Dıkkat etmek sart
canım transferine sevindim inşallah hamile haberinide alırız kuzucum
Yaa bişey sorcam benim karnımin ici çok ağrıyor açıyor neden olabilir.. ben bu gün iyi değilim((
Kaç gün sonra duşa girdin canım :26:
kızlar benim herif pcyi götürüyo yarın görüşürüz hepinizi öptüm kuzularım
Kizlar bugun benimde meleklerim benimleler insallah bu sefer benimle olmaya devam ederler annelerini hic birakmazlar onlara gercekten cok ihtiyacim var ve dualarinizada cok ihtiyacim var
Kizlar bugun benimde meleklerim benimleler insallah bu sefer benimle olmaya devam ederler annelerini hic birakmazlar onlara gercekten cok ihtiyacim var ve dualarinizada cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?