şubat ta tüp bebek:)

Bende 12 gün yatarım diye düşünüyordum yatmiym o zaman sen kaç gün yattın

ben hic yatmadım aslinda ilk zamanlar biraz dinlendim kendimi yormadan o kadar günlük yaşantıma dondum canim gecen transferim de izin almistim isten de 10 gun evde kaldim maaaaalesef olmadi oysa 1. kalite embrioydu

Yatırmadı 10 dk sonra kalabilirsiniz dedi benim zorlamamla 20 dk uzandım kalktıktan sonra koştur koştur wc ye

cok haklısın. . Bana da sonda taktılar. . .15 dk amelıyathane de 1bucuk saat odada yattm snra cıktım hastneden. . .2gun ankarada bı mısafrhanede yatarak dınlendm snra evıme 4 saatlık yolculuk yaptm. . . Sımdı de yemek ve wc dısında kalkmyrm. . . Namazımı da oturarak kılıyorumm. . . Dıkkat etmek sart

ben hic yatmadım aslinda ilk zamanlar biraz dinlendim kendimi yormadan o kadar günlük yaşantıma dondum canim gecen transferim de izin almistim isten de 10 gun evde kaldim maaaaalesef olmadi oysa 1. kalite embrioydu

İnsallah gunü dolmuştur bitecektir özlemin canım hayırlısıyla

tatlim yurtdisindayim ben her hastaya ayni muamele yapilior transfer 10-15 dk cik bu kadar ayriyeten rapor bile almak yok transfer sonrasi basit bir işlemrizikosu olsa burda dr lar katiyyen müsaade etmez

Kaç gün sonra duşa girdin canım :26:

Yaa bişey sorcam benim karnımin ici çok ağrıyor açıyor neden olabilir.. ben bu gün iyi değilim ((

Yaa bişey sorcam benim karnımin ici çok ağrıyor açıyor neden olabilir.. ben bu gün iyi değilim ((

didem ada kendine stress yapma sekerim gaz sorunundan da olabilir başka sebebide olabilir; iyi dusun canim

Mehabersiniz canlar benim pc yok bugun bayagi laflamissiniz tablo yapiyor arkadaslar henuz gecmise bakamadim ama benide ekleyin ben beceripte yapamadim eskiler bilir. Bu yuzden ceza bile yeddim yapacak arkadasa tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. fsh hormonum yüksek ve yumurta rezervim azmış o yüzden bu ay tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik ama ben içimdeki korkuyu bir türlü atamıyorum çok acı çekmekten korkuyorum.burda yazılanları okuyunca inanın biraz rahatladım.Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Kizlar bugun benimde meleklerim benimleler insallah bu sefer benimle olmaya devam ederler annelerini hic birakmazlar onlara gercekten cok ihtiyacim var ve dualarinizada cok ihtiyacim var

kızlar benim herif pcyi götürüyo yarın görüşürüz hepinizi öptüm kuzularım

Kizlar bugun benimde meleklerim benimleler insallah bu sefer benimle olmaya devam ederler annelerini hic birakmazlar onlara gercekten cok ihtiyacim var ve dualarinizada cok ihtiyacim var

alip geldin mi bebeislerini bugun ne güzel rabbim tamamina erdirir inşallah )

Kizlar benim migdem bulanmaya basliyor galiba agzimin tadi yok sanki ne yesem gecmiyor

cnm yransferinmi oldu yokyaa...ask olsun niye haberimiz yok...bak tesaduf ogrendim...Allhim insallah bebeklerin seninle olsun kucaginada alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…