şubat ta tüp bebek:)

tatlim yurtdisindayim ben her hastaya ayni muamele yapilior transfer 10-15 dk cik bu kadar ayriyeten rapor bile almak yok transfer sonrasi basit bir işlemrizikosu olsa burda dr lar katiyyen müsaade etmez

Oranin doktoru riski olsa hayatta izin vermez basindan yanlis bir tutum.cunku bizim doktorlarimizla yurtdisi doktorlarini karsilastirirsak bariz olarak bizim doktorlarimiz ustun.yurtdisinda bizden ustun olan nedir devlet hastanelerinde(zaten orada ozel ypk ozellesmis alanlarin devlet hastaneleri var) saglik personeli ve hastanenin fiziki sartlarinin bizim en iyi ozel hastanelerimiz kadar hatta belki daha iyi.yapilan tum tibbi yayinlar ve yayilanlanan makaleler doktorlarimiz tarafindan en iyi sekilde takip edilmektedir.nufus fazlaligindan dolayi doktorlarimiz daha deneyimlidir.
Dunyanin neresinde olursaniz hic bir doktor risk gordugu bir durum icin hastasina izin vermek istemez.her yigidin yogurt yemisi farklidir derler ya sizin doktorunuzda ona inanmis onun dogrusu o oldugu icin uygulamasini o yonde yapmis.herkes icin en dogrusu en guzeli olsun sonucta..

cnm yransferinmi oldu yokyaa...ask olsun niye haberimiz yok...bak tesaduf ogrendim...Allhim insallah bebeklerin seninle olsun kucaginada alirsin

ayy canim benim yeminle hep aklimda cozulurken bozulma korkusu vardi o yuzden belli bisey yoktu diye aciklamadim ama sukur sabah aradilar ikiside gayet guzel cozunmusler diye amaa herhangi bi ilac falan almadigim icin transferin oldugunun bende farkinda degilimm dualarini bekliyorum canim insallah bu sefer olur

Kaç gün sonra duşa girdin canım :26:

Yapmayin etmeyin allah askina :)))
Kemoterapi tedavisi gormuyoruzki..aksama yikanabilirsiniz.ayrica cok yatmayin diyor butun uzmanlar spor bile yapabilirsiniz ama agir olmayacak ben sabahtan beri mutfaktayim can sikintisindan normalinden farkli olarak ara ara oturup dinlendiriyorum kendimi..

caniiim cok haklisin senin yerinde olsam bende demezdim....dua etmezmiyim gulum yaa benim su yasadigim Rabbim sana yasatmasin,dondurulmuslar daha savasci oluyomus tutma sansi normalden iyi oliyomus...insallah bu sefer tutar Rabbim buyuktur...ama iste dinmus su yonden cok iyi ilac kullanmadan bi sansindaha oluyor,cok sitrese girmiyosun hormonlarla...insallah olur

bunda yanlisin var canim ilk uc gun dus onermiyorlar sonrasindada ilik suyla ayakta cok kisa surede olmak uzere dus alabilirsiniz demisti doktor

kıslar merhabalar.acıbadem de şahin beye tüp bebek yaptıran varmı?ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama fiyat bilgisi falan vermediler eğer burda ona giden varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.

canım ben şahin beye 1 tüp bebk yaptırdım fiyat olarak dondorma işlemiyle birlikte 5 bin tl verdim ama benim olmadı şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz martta

hadi hayırlı olsun bacım Allah yar ve yardımcın olsunnnnn aminnnn

selam hanimlar ben yeni negatif sonuc aldim..3.denememdi olmadi maleseff...bende yurt disinda kaliyorum transferden sonra hemen kaldiriyorlar hemen kalktim eve geldim yattim yatis o yati 14 gun hiiiic kalkmadim wc yemek haric...ama ne oldu negatiff..yani yatma kalkma alakasi yokmus bunuda deneyerek ogrendim...tr.nin doktorlari en iyi doktorlar bence,burdakiler turkiyede osun hasta bakici olarak ise alirlar yani bu kadar diyorum biseyden anladiklari yok....hollandadayim inanin hollandalilar akin akin turkiyeye tup yaptirmaya geliyorlar..bende bidaha burda yaptirmam zaten

güzelim benim burasi orasi herhangi bir tutumum yok.Ben sadece arkadaş in sorusuna cevap veriorum.sonucta ben de bir TURK olarak turk dr larini begeniorum tabiki ama lütfen konuyu saptirmayiniz..........

bunda yanlisin var canim ilk uc gun dus onermiyorlar sonrasindada ilik suyla ayakta cok kisa surede olmak uzere dus alabilirsiniz demisti doktor

kızlar araya giriyorum ama benim doktorumda tam tersi herşey serbest dedi.duşta dahil.hatta transferden sonra yatmaya dagerek yok dedi normal hayatını yaşa dedi bana

Offfff yapma ya çoook üzüldüm Allahım inşallah ülkemizin mübarek topraklarında nasip edecek ne varsa burda var Allah ın rahmeti hep üzerimizde olsun canımın içi inş. birlikte hamiş olcaz Aminnn.

kizlarr en iyisi biz simdilik hicbirsey dusunmeyelim zaten allah isterse olur o yuzden sunu yapalim bunu yapmayalim hicbir faydasi yok olacaksada olmayacaksada rabbim zaten bi sebeb cikartir o yuzden rahat rahat bebislerimizle olmanin keyfini cikartalim

kızlar benim yarım saattir küçük küçük iğnelenir gibi sancılarım başladı.cumartesi transferim oldu.daha pek bişey hissetmemiştim şimdiye kadar bir anda oldu benim gibi olanınız varmı

kızlar araya giriyorum ama benim doktorumda tam tersi herşey serbest dedi.duşta dahil.hatta transferden sonra yatmaya dagerek yok dedi normal hayatını yaşa dedi bana

Bilimsel bir is yapiyoruz onun icin mantiginiza sunu sorun lutfen.yikandiginiz suyun derecesi 35-37derece vucut sicakliginiz 36.3-36.7 derece arasi yani embiryonuz sizde durduguna gore ortam sicakligi 37derece civari yikandiginiz sudan ne farki varda eriyip gidecek .. :))

Bence de dogrusunu yapiyorsun.agir kaldirma agir spor yapma (karin ici basincini cok arttiracak) yeterlidir herhalde.ama ben genede israrciyim tutunasi varsa tutunuyor..

Son düzenleme:
ya doğru diyosun herşey nasip kısmet.ama yinede endişelenmeden yapamıyorumm.şu test günüm gelsede rahatlasam yaaa....

Offfff yapma ya çoook üzüldüm Allahım inşallah ülkemizin mübarek topraklarında nasip edecek ne varsa burda var Allah ın rahmeti hep üzerimizde olsun canımın içi inş. birlikte hamiş olcaz Aminnn.
evet maleseff ama nasip..bu transferimde yapmadigim kalmadi tutunsun diye ama nasip gercekten yasadim ve ogrendim bidahaki sefere normal yasayacagim...insallah olur..turkiyede istanbul memorialda yaptirmayi disiniyorum insallah nasip olursa
kızlar benim yarım saattir küçük küçük iğnelenir gibi sancılarım başladı.cumartesi transferim oldu.daha pek bişey hissetmemiştim şimdiye kadar bir anda oldu benim gibi olanınız varmı

yerlesme batmalaridir belkide..ben ilk bi hafta bisey hissetmedim...sonra sonra agrilarim oldu ada ignerein etkisi felandi sanirim

Nisacim benim annemde trde 4 defa tup bebek yapti onun doktorlarida ve nette bi kac tup merkezlerinin bilgilendirme alanlarinda kendim okudum ama zaten her doktorun izledigi strateji ve yontemleri farkli o yuzden bukadar kararsiz kaliyoruz ya ne yapacagimiz konusunda bence butun merkezzler toplanip kural konusunda fikirlerini paylasip dogruyu bulmalilar
Tabi ben burdakileri hic doktor diye saymiyor ya insan 1 dkdami durdurtmaz sanki yiyecez hasteneleri adam yerlestirdi kalkip giyin dedi basarilar dedii ciktik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…