şubat ta tüp bebek:)

yeni liste yapılacaksa ya da güncellenecekse arkadaşların tüp bebeği hangi hastanede ne sorunu olduğu yaşı filan gibi bilgiler de girilse daha güzel olur

Kizlar ablaniz hamile :))))))
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
Hala hakkimda hayirlisi diyorum dualarim sizinle....

aaaaaa bu muhteseeeemmmmm. . . . Degerın kac cıktııı. . . Cok sevındım yaaa aglıycaaaammm

Ne kadar güzel bir haber
sağlıklı sıhatlili hayırlı mini bini bebisler hayırlı olsun

inşallah herşey daha da güzel bi şekilde yolunda gider daha da çok sevin bebeğini kucağına aldığında yaşadığın bütün acıları unut inşallah.ALLAH nazarlardan saklasın sizi

ayyyyyyyy çooooooook sevindim darısı başımıza sorun neydi sizin bide başka çocuğunuz var mı bu ilk mi

Puffyyyyyyyy çok sevindimm allah sana ve kerkese bebişlerine kavuşmayı nasip etsin

ben 25 yaşındayım ilk denememiz kimsede sorun yok 6 yıl oldu ewlendiğimiz testi salı günü yaptırcam.ekleyecek olan arkadaşın dikkatine.şimdiden teşekkürler

Abla hayirli ugurlu olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevinndim cokkkk

soz vermıstııınnnn ben koycaktım bebıslerın ısmınıııı. . . .aaa bak bebısler dedımmm. . . Ikız olur ıns :)

çoookk sevindim Allah sağlıkla kucagınada almayı nasıp etsın bir ömür musmutlu olun... bu arada Allah bizede nasip etsin İNŞALLAH

Masallahhhhhh Allah hayırlı uğurlu etsin Salih saliha evlat olsunlar sag salim kucağına almak nasip olsun

ayyy abla harikasın çok güzel bir haber Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

ay çok sevindim gerçekten yüce rabbim isteyince neler oluyor sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim abla
41 kere maşallah allahım nazarlardan korusun

Son düzenleme:
aaaaaa bu muhteseeeemmmmm. . . . Degerın kac cıktııı. . . Cok sevındım yaaa aglıycaaaammm

Aglama sirine uzeceksin minislerini , bekle iyi haberi aldiginda sevincten aglarsin ....
Not : canim yanlis anlama totem yaptim degerimi esimden baska kimse bilmiyor ama sana kiyak yapayim cok iyi :))))))

Ne kadar güzel bir haber
sağlıklı sıhatlili hayırlı mini bini bebisler hayırlı olsun

Dilekleriniz icin tesekkurler bende sizin icin aynisini diliyorum her duamda tanimasamda buradaki tum arkadaslarim var....

inşallah herşey daha da güzel bi şekilde yolunda gider daha da çok sevin bebeğini kucağına aldığında yaşadığın bütün acıları unut inşallah.ALLAH nazarlardan saklasın sizi

Amin , amin ,amin
Allah hepimize bu mucadelede yardimci olsun , yuzumuze baksin bizden yuz cevirmesin , cok sansliyizki burada icimizi dokup birbirimize destek oluyoruz benim icin diledigin her seyi bende senin icin dualaimda dileyecegim...

ayyyyyyyy çooooooook sevindim darısı başımıza sorun neydi sizin bide başka çocuğunuz var mı bu ilk mi

Melekcigim darisi seninde basina insallah en ksa zamanda kavus bebislerine , benim yastan kaynakli rezerv azligi disinda hic bir sorunum yok , daha once dogal yollarla bir hamileligim ve dogumum var oglum 20 yasinda :))))

Puffyyyyyyyy çok sevindimm allah sana ve kerkese bebişlerine kavuşmayı nasip etsin

Amin canim sanada en kisa zamanda dilerim , ne olur cok pozitif ol sakin negatif dusunme hayatta hep isyankar oldum ama bu sefer ilk defa kendimi Allaha teslim ettim iyikide boyle yapmisim...

Abla hayirli ugurlu olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevinndim cokkkk

Canim butun dualarin her ikimiz icinde gerceklessin insallah iyi bak bebislerine....

soz vermıstııınnnn ben koycaktım bebıslerın ısmınıııı. . . .aaa bak bebısler dedımmm. . . Ikız olur ıns :)

Mehlikacigim ben sag saglim yapayimda raziyim her seye :)))

çoookk sevindim Allah sağlıkla kucagınada almayı nasıp etsın bir ömür musmutlu olun... bu arada Allah bizede nasip etsin İNŞALLAH

Canim dualain icin tesekkurler umarim bu gun moral olmusumdur hepinize , cok gencsiniz sakin bikip yorulmayin sonu cok guzel cunku....

Masallahhhhhh Allah hayırlı uğurlu etsin Salih saliha evlat olsunlar sag salim kucağına almak nasip olsun

Tum dualarin icim teskkurler simdi sira sende sende bize guzel habetler ver katlansin mutluluklar...

ayyy abla harikasın çok güzel bir haber Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

Allah sanada nasip etsin canim , sende en kisa zamanda minik bir bebisle buyut aileni....

kizlar KK'da tablo yapmayi ögreninceye kadar lütfen benim Excel Tablo ile idare edin. 3-4 yere sordum haber bekliyorum. aranizda bilen varsa yardimci olsun. bilgiler geldikce eklerim. tablolari büyütmek icin üzerine tiklayin.

yarin evde olacagim izinliyim daha detayli arastirma yapacagim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…