Kizlar ablaniz hamile :))))))
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
Hala hakkimda hayirlisi diyorum dualarim sizinle....
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
kizlar KK'da tablo yapmayi ögreninceye kadar lütfen benim Excel Tablo ile idare edin. 3-4 yere sordum haber bekliyorum. aranizda bilen varsa yardimci olsun. bilgiler geldikce eklerim. tablolari büyütmek icin üzerine tiklayin.
yarin evde olacagim izinliyim daha detayli arastirma yapacagim insallah :)
Eki Görüntüle 638879 Eki Görüntüle 638881
Aglama sirine uzeceksin minislerini , bekle iyi haberi aldiginda sevincten aglarsin ....
Not : canim yanlis anlama totem yaptim degerimi esimden baska kimse bilmiyor ama sana kiyak yapayim cok iyi :))))))
Dilekleriniz icin tesekkurler bende sizin icin aynisini diliyorum her duamda tanimasamda buradaki tum arkadaslarim var....
Amin , amin ,amin
Allah hepimize bu mucadelede yardimci olsun , yuzumuze baksin bizden yuz cevirmesin , cok sansliyizki burada icimizi dokup birbirimize destek oluyoruz benim icin diledigin her seyi bende senin icin dualaimda dileyecegim...
Melekcigim darisi seninde basina insallah en ksa zamanda kavus bebislerine , benim yastan kaynakli rezerv azligi disinda hic bir sorunum yok , daha once dogal yollarla bir hamileligim ve dogumum var oglum 20 yasinda :))))
Amin canim sanada en kisa zamanda dilerim , ne olur cok pozitif ol sakin negatif dusunme hayatta hep isyankar oldum ama bu sefer ilk defa kendimi Allaha teslim ettim iyikide boyle yapmisim...
Canim butun dualarin her ikimiz icinde gerceklessin insallah iyi bak bebislerine....
Mehlikacigim ben sag saglim yapayimda raziyim her seye :)))
Canim dualain icin tesekkurler umarim bu gun moral olmusumdur hepinize , cok gencsiniz sakin bikip yorulmayin sonu cok guzel cunku....
Tum dualarin icim teskkurler simdi sira sende sende bize guzel habetler ver katlansin mutluluklar...
Allah sanada nasip etsin canim , sende en kisa zamanda minik bir bebisle buyut aileni....
emeğine sağlık buda güzel olmuş
kizlar KK'da tablo yapmayi ögreninceye kadar lütfen benim Excel Tablo ile idare edin. 3-4 yere sordum haber bekliyorum. aranizda bilen varsa yardimci olsun. bilgiler geldikce eklerim. tablolari büyütmek icin üzerine tiklayin.
destina38 bacım nerelerdesın bakim sen :44: sensiz vakit geçmiyor buralarda
ablamdaydım kızzz çarşıya çıkacaktı 3 çocukla ben gitmeden olmuyo yeğenlerimle ilgilendim fıstığım sen napıyon
destina how are you
nerelerdesin sekerim
ben opudan cıktım eve geldım
pc ye baktım baktım yoksun
keyifler ıyıdır umarım
dün baya tansiyonum falan düştü .. büyük 5 küçük 2 ölüyorum sandımbugun iyiyim cok şükür vakit öldürmeye çalışıyorz
Geçmiş olsun arkadaşım,ben opudan sonra çok kötü olurdum,Allah kolaylık versin.destina how are you
nerelerdesin sekerim
ben opudan cıktım eve geldım
pc ye baktım baktım yoksun
keyifler ıyıdır umarım
fine thank you tatlım
ben iyiyim seni sormalı kuzucum nasıl geçti opu acı varmı acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?