şubat ta tüp bebek:)

canim benim hayirli ugurlu olsun. 40 yasin gururu harikasin. allah nazarlardan sakinsin kem gözlerden korusun. vursun davullar calsin zurnalar atilsin göbisler. hey hey :)

Son düzenleme:

ayyyy ablacım çok sevindim yaaa haber çıkmayınca korktuydum allahım tammamına redirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bizede dua etmeyi unutma olurmu

Veeee guzel bi haber daha masallahh topigeehayirli olsun ablacim tebrik ederim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin insallahhh dualarinde bizleri unutma

emeğine sağlık buda güzel olmuş

totemıme totem ekledııımm :) altına ışe, kocısı kokla, sonucu sakla :)

bende yazmıştım bilgilerimi görmedin galiba.25 yasındayım ilk kez deniyoruz hiç bi sorunumuz yok 26/02 test tarihim bursadayım eklersen sevinirim

Tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah

destina how are you
nerelerdesin sekerim
ben opudan cıktım eve geldım
pc ye baktım baktım yoksun

keyifler ıyıdır umarım

ablamdaydım kızzz çarşıya çıkacaktı 3 çocukla ben gitmeden olmuyo yeğenlerimle ilgilendim fıstığım sen napıyon

dün baya tansiyonum falan düştü .. büyük 5 küçük 2 ölüyorum sandım bugun iyiyim cok şükür vakit öldürmeye çalışıyorz

Yaş 31, şehir Ankara, ilk tüp bebek denemesi, problem çikolata kisti + rezerv azlığı, transfer edilen embriyo sayısı 2, HRS klinik, Test günü 23 Subat

Canım ALLAH tamamına erdirsin,sevincin mutluluğun daim olsun
Canım ben de 38 yaşındayım eşim geç kaldık geç kaldık diye telaşlanıp duruyor. Allah istedi mi gerisi boş.Tekrar tebrikler canım, kendine ve bebeğine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…