aminn inşallah.bende salı günü senin güzel haberini alalm sonra da benim güzel haberime seviniriz inşallah.RABBİM yüzümüze gülsün......
bi fikrim geldi aha şimdi tahlil zamanına görede bir liste yapakmı mesela mehlika eses ben geliyorum güzel olmazmıki ne dersiniz?
ınsaallaaahh canmm benm de normalde salı gunu ama benm 5.gun embryosu olunca 10.gun test yapıcamm. . .salı tekrar yaparmm. . .sende mı sevgılıler gununde aldın bebıslerını gobusuneee :)
canım yeni listeyi bulamadım nerdeki burada sen nasılsın tatlım napıyor senin yaramazlarzaten yenı lıstemzde sonuc tarıhlerı de yazacak ya bebısımm. . Ordan takıp ederızzz hayrlısıylaaa
canım yeni listeyi bulamadım nerdeki burada sen nasılsın tatlım napıyor senin yaramazlar
çok sevindim iyi olduğunuza sana özelden bir sorum olacak lütfen bakarmısın tatlımıyıler ıns. . Hergun onları guzel guzel beslıyorum onlarla konusuyorum beraber namaz kılıyoruz guluyoruz eglenıyoruzz. . . Ins benı bırakmazlar kucuk sevgılılerımmm:) bıde lıste yenı olusuyo. . Eklenıcekmıs bugun bakarızz canmm
canımm 12.gun test yap sen . . .5.gun embryosu olsaydı 10.gun yap derdım ama 12.gun yap ıns guzel sonuclar alırsın. . .yas kactı sorunneydı senın
31 yaşındayım canım pko var bende,aşılama ilaç tedavisi vs denedik olmadı. bu ilk tüp bebek denememiz bakalım hayırlısı, sende durumlar nedir?
canım aynı gün alacağız güzel haberi inşallah çok heyecanlıevet bir gun daha gecti .. kaldi 6 gün
canım aynı gün alacağız güzel haberi inşallah çok heyecanlıseninde 27si değilmi
Günler geçmiyor acaba pazar yapsak birşey çıkarmı dersin erken ama şeytan sanki beni dürtüyor çatlayacağım meraktanevet 27 si sankı durdu günler geçmiyor
ya kızlar bu bebiş şekillerini bu nazarlık şekillerini nerden yapıonuz ben bu siteyi çözünce belge alırım artık offfffff..........
Günler geçmiyor acaba pazar yapsak birşey çıkarmı dersin erken ama şeytan sanki beni dürtüyor çatlayacağım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?