şubat ta tüp bebek:)

evim şahaneyı acın kızlaaarrr :) ısıtme ve konusma engellı bı cıftın nese dolu evlerındelerrr :) bayıldımm

bebıslerım hayırlısıyla dunyaya gelsınlerrrr akıka kurbanlarını hemen kesıceeeezzz ınsallaaahh :) daha sımdıden esımle bunun hayalını kururyoruzzzz. . . Hehe

salı günü hayırlı haberleri alıcaksam bir an önce geeellllllllsaatler çok yavaş ilerliyo bu günlerde

bende hala bişey yok çok nadir batmalar oluyo.bide kullandığım clinone jel yüzünden sürekli akıntım var o kadar...

sıze anne dıyebılırmıyıımmm:) zaaa

ilk deneme
sorun:çikolata kisti+rezerv azlığı
2 embriyo transfer edildi
medicalpark göztepe prf sedat kadanalı
sonuc:2mart

ay valla annemin komsusu cikti. ne cok özledim memleketi bir bilseniz. annem Göztepe'de oturuyor. valla arkadas bulmus gibi oldum :)

tranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim

transferden sonra dus almak serbest ama küveti doldurup icerisinde keyif yapmak yasak demisti bana kendi doktorum. ayrica sürekli olarak yatma normal hayatina devam et dedi. yatarak kendine hem stres yaparsin hem de kan dolasimin yavaslar dedi. arkadaslar normalde kadinlar test gününe kadar hamile olduklarini bile bilmiyor. normal yasamaya devam ediyorlar düsünsenize. dusta aliyorlar calisiyorlar da. bence hersey kafada bitiyor kendimize oldugundan fazla stres yapiyoruz. gerci söylemesi yapmasinda daha koay. bende her iki transfer sonrasinda günlerin gecmesini sabirsizlikla bekledim.

Bu arada gecmisi okdum bilgileri topladim birazdan tablo yayinlanacak haberiniz ola

aaayy cok heyecanlıııı :) beklıyoruuuzzzzzzzzzz. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…