şubat ta tüp bebek:)

Canim ablam cok sevindim sabahtan beri kac kere baktim bi haber gelmismidir diye,bende haber yenu alanlardanim inan simdide kese gormeyi sabirsizlikla bekliyorum snr kalp atisi sonra gelisati derken evet cok yolumuz var buna sukur ama tuttu ya rabbimin izniyle devami gelir hersey gonlunce olsun :)

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..İnşallah biz de tadarız bu duyguyu..

merhaba arkadaslar bugun dotkor kontrolum vardı eşimle gittik.. 26 marta randevu verdi.. eksik olan tahlılleri istedi,,gelirken sonuclarla gelin deyip yolladı bizi..

yatış işlemleri için 2500 , ilaçlar 2000 , bi okadarda genetik tutarmıs çok değilmi yaaa... devlet hastanesi nihayetındeee özel değilki nie bu kadar para verim diye aklımada gelmedi değil :18:

tesekkur ederim cok sagol insallah senin de en guzeli olur...

Bu arada en son yazdigimdan cok sayfa olmus okuyamadim cogunu gebelik haberi alanlara tebrikler saglikla devam eder umarim..
Uzucu haber alanlarada cok gecmis olsun..

hakkaten çok özele gitsen bu kadar isterler bacım yaaaaaa
sigorta karşılamıyomu
raporlu değilmisin

hakkaten çok özele gitsen bu kadar isterler bacım yaaaaaa
sigorta karşılamıyomu
raporlu değilmisin

canım doktora dedim böyle heyet raporu çıkartmak gerekıyor falan... doktor eşimi caydırmak için çookk uzun işlemler dedi.. onumu beklıceksınız hep yapmazlar dedi benden için yumurtaların sağlam eşindede spreminde bişey yokki normal yolla bi hamile kalmıssın her ne kadar dusuklede sonuclansa dedi.. iyi dedik carıszce ama kafama takıldı işte..

ege univ. sonucta devletin özel üniv değilkii

rapor çıkarmanın zor olduğunuda biliyorum ama seninki özelde yaptırmışa gelmiş
doktorun iyimi bari araştırdınmı ???????

Daha oncesindeki tibbi gecmisini ozetle anlatirsan herkes daha iyi sorularini cevaplayabilir bu cok havada kalmis..
Simdi hangi tahlilleri istedi mesela ? Yatis islemi diye bir kavram yoktur devlet hastanesinde eger bir sekilde devletle baglantin varsa (ssk,bagkur,yesilkart)..
Gonalf :300 ytl cetrotide :80 ovitrelle :40 decaceptyl:40 estrofem:15 ytl benim verdigim ilac parasi bu ornegin.maximum 1500tl oluyor diye biliyorum ayrica.genetik cok tutar ama orasi dogru cunku cok az merkez var malum ulkemizde genetikci yok hepsi yurtdisina gitti.
Yaklasik bir ay sonraya neden gun verdi mesela adetin ikinci baslar tup bebek tedavisi standart en gec ucuncu gunu olur.
Somuc olarak eksik bilgileri tamalarsan daha dogru yorumlar alacaksin diye dusunuyorum..

rapor çıkarmanın zor olduğunuda biliyorum ama seninki özelde yaptırmışa gelmiş
doktorun iyimi bari araştırdınmı ???????

heyet raporu için tüp değil aşılamanın masraflarını karşılıyorlarmıs canım az önce taze bilgi edindim.. ee banada aşılama olmaz yani bişeyime yaramaz.. belki doktor oyuzden alamazsınız yada zor olur ddi kımbılır..

hiçç bilmiyorummmm doktorumu sahsennn öffff.... tavmergen diye biri.. arastırma yapayım biraz.. bizi bugun tibbi genetikten tüp bebek servisine sevk ettiler.. hangi doktor gelcegını bılmediğimden arastırmadım

bende özelde yaptırmaya karar vermeden araştırdım rapor işini yaş şartı var,tüp bebekten başka bi yolla hamile kalamayacağının heyet raporuyla sabit görülmesi lazımmış çok uzun iş yani
sizdede sorun olmadığı için doktorun öyle demiş anladığım kadarıyla
ama tüp bebeği devlet karşılıyo onu biliyorum canım
doktoru araştır baktın hoşuna gitmiyo değiştir bence dedimya özeldede aynı parayı alıyolar hiç devlet hastanesiyle uğraşmazsın bide özelde daha iyi ilgilenirler yinede sen bilirsin tabii

merhaba ben ilk önce hastanenın kadın doğumuna basvurdum ekim ayında , bendeki herhangi bişley çıkayınca beni tıbbi genetiğe yönlendirdiler daha önceki düşüğümün 45gun dna + 20gun pıhtılaşma sonucumla beni tüp bebek servisine sevk ettiler bugun itibariyle.
bende mozaik 47xxx var .. doktorun yazısını anladığım kadarıyla yazıyorum ozaman ; hastanın cinsiyet kromozonu anoplordisi (umarım doğru anlayıp yazmısımdır) olma riski nedeniyle hastaya pgt önerildi.
bende eksık olan triod,hormonlar ,içhastalıklar,dahiliye,sarılık varmı yokmu gibi eksık olanlar bunlardı bunları tamamlamamı soyledi ,eşimdende kantahlılı istedi + sperm (sperm gün vermedi geldiğinizde yaparız dedi)

gercekten bilmiyorum doktor öyle soyledi hastane yatıs için 2500 dedi. bende sasırdım daha önce saframı aldırmıs biri olarak hatsane yatıs bu kadar tutmamalı dedim.adet tarıhımı sormadan sizi 26 marta randevu verecegım ozaman gelırsınız dedi.. sonra hormon tahlılı için adetının 2-3gunu gel hastaneye dedi.. bende yenı bitti sayılır ancak bidahakine gelebirim dedim 13 martta denk gelıyor oda ... bu durumda ben nısana kaldım ozaman
eşim asker benım emekli sandığına baglıyız biz.çok tşk ederim ilaç parası öyle aman aman çok tutmuyormus ozaman,ayrıntılı acıklamanız içime su serpti

hastaneye devam edeyim ozaman.. acıkcası biraz maddi acıdan canım sıkılmıstı..

SÜPERSİN ÇOK MERAK ETTİM SENİ harikasın allah tamamına erdirsin çok güzel yaaaaaaaaa sağlıkla sıhhatle kucaklarsın inşallah canım kocaman öpüyorum taze anne

noldu yavvvvvvvvvv herkes çil yavrusu gibi dağıldı nerdesiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz yahu herkesi topiğe bekliyorum haydi gelin söz kahve yapcam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…