Kizlar ablaniz hamile :))))))
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
Hala hakkimda hayirlisi diyorum dualarim sizinle....
bilmiyorum valla sahsen bahsettin butun ilaclari biliyorum arimidex haric:44:
Kizlar ablaniz hamile :))))))
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
canım hangi ilde hangi merkezde yaptırıyorsun tedavini sen?
kayseri de nurettin bey e gidiyorum canım, sen?
selam kabarcık, seni önceki sayfalarda okudum ve bilgilendirme şeklini çok sevdim,,, çok da mantıklısın ve gerçekçi.... tebrik ederim, inşallah transferin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır sevgili arkadaaşım..
merhaba arkadaslar bugun dotkor kontrolum vardı eşimle gittik.. 26 marta randevu verdi.. eksik olan tahlılleri istedi,,gelirken sonuclarla gelin deyip yolladı bizi..
yatış işlemleri için 2500 , ilaçlar 2000 , bi okadarda genetik tutarmıs çok değilmi yaaa... devlet hastanesi nihayetındeeeözel değilki nie bu kadar para verim diye aklımada gelmedi değil :18:
hakkaten çok özele gitsen bu kadar isterler bacım yaaaaaa
sigorta karşılamıyomu
raporlu değilmisin
kayseri de nurettin bey e gidiyorum canım, sen?
canım doktora dedim böyle heyet raporu çıkartmak gerekıyor falan... doktor eşimi caydırmak için çookk uzun işlemler dedi.. onumu beklıceksınız hep yapmazlar dedi benden için yumurtaların sağlam eşindede spreminde bişey yokki normal yolla bi hamile kalmıssın her ne kadar dusuklede sonuclansa dedi.. iyi dedik carıszce ama kafama takıldı işte..
ege univ. sonucta devletin özel üniv değilkii
merhaba arkadaslar bugun dotkor kontrolum vardı eşimle gittik.. 26 marta randevu verdi.. eksik olan tahlılleri istedi,,gelirken sonuclarla gelin deyip yolladı bizi..
yatış işlemleri için 2500 , ilaçlar 2000 , bi okadarda genetik tutarmıs çok değilmi yaaa... devlet hastanesi nihayetındeeeözel değilki nie bu kadar para verim diye aklımada gelmedi değil :18:
rapor çıkarmanın zor olduğunuda biliyorum ama seninki özelde yaptırmışa gelmiş
doktorun iyimi bari araştırdınmı ???????
heyet raporu için tüp değil aşılamanın masraflarını karşılıyorlarmıs canım az önce taze bilgi edindim.. ee banada aşılama olmaz yani bişeyime yaramaz.. belki doktor oyuzden alamazsınız yada zor olur ddi kımbılır..
hiçç bilmiyorummmm doktorumu sahsennn öffff.... tavmergen diye biri.. arastırma yapayım biraz.. bizi bugun tibbi genetikten tüp bebek servisine sevk ettiler.. hangi doktor gelcegını bılmediğimden arastırmadım
Daha oncesindeki tibbi gecmisini ozetle anlatirsan herkes daha iyi sorularini cevaplayabilir bu cok havada kalmis..
Simdi hangi tahlilleri istedi mesela ? Yatis islemi diye bir kavram yoktur devlet hastanesinde eger bir sekilde devletle baglantin varsa (ssk,bagkur,yesilkart)..
Gonalf :300 ytl cetrotide :80 ovitrelle :40 decaceptyl:40 estrofem:15 ytl benim verdigim ilac parasi bu ornegin.maximum 1500tl oluyor diye biliyorum ayrica.genetik cok tutar ama orasi dogru cunku cok az merkez var malum ulkemizde genetikci yok hepsi yurtdisina gitti.
Yaklasik bir ay sonraya neden gun verdi mesela adetin ikinci baslar tup bebek tedavisi standart en gec ucuncu gunu olur.
Somuc olarak eksik bilgileri tamalarsan daha dogru yorumlar alacaksin diye dusunuyorum..
SÜPERSİN ÇOK MERAK ETTİM SENİ harikasın allah tamamına erdirsin çok güzel yaaaaaaaaa sağlıkla sıhhatle kucaklarsın inşallah canım kocaman öpüyorum taze anneKizlar ablaniz hamile :))))))
Devlet bile karşılamıyormuş bu ilacı, bilmiyorum nasıl bir ilaçsa artık.Eşim gelsin diye bekliyorum dr u arayacağım.
walla hepsi bu kadar sa fiyat cok iyi benim masraflar 15.00 gecti valla:44:hakkaten çok özele gitsen bu kadar isterler bacım yaaaaaa
sigorta karşılamıyomu
raporlu değilmisin
walla hepsi bu kadar sa fiyat cok iyi benim masraflar 15.00 gecti valla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?