şubat ta tüp bebek:)

şöyle bi hesap yapalım
2 ay klomen
2 aşılama
2 ayda rapor çıkacak
2 ay sonrasına randevu
ne etti 8 ay ben bu kadar bekleyemem kuzum yaaaa

ben bunların hepsini devlette yapmadım şimdiye kadar ne aşamalardan geçtiyseniz herşeyi istiyolar onlara da bakıyolar çok aşamadan geçildiyse direk tüb bebek yapan da oluyo

ben bunların hepsini devlette yapmadım şimdiye kadar ne aşamalardan geçtiyseniz herşeyi istiyolar onlara da bakıyolar çok aşamadan geçildiyse direk tüb bebek yapan da oluyo

yinede bikaç ayım geçecek sonuçta
nevşehirden kayseriye git gel olcak
bikaç ay devlete gideceğime özelde daha az stresle yaptırırım kuzum yaaa

yinede bikaç ayım geçecek sonuçta
nevşehirden kayseriye git gel olcak
bikaç ay devlete gideceğime özelde daha az stresle yaptırırım kuzum yaaa

tabi sen daha iyi bilirsin benim elimde avucumda bişey kalmadı diye ister istemez beklemek zorundaydım çok şükür o günleri atlattık bi de salı günü gelse hayırlı haberi alsam daaa

he yaa yaptirdim valla yanliz acil servise ayamizi suruyerek girdik sanirim psikolojim coktu

tabi sen daha iyi bilirsin benim elimde avucumda bişey kalmadı diye ister istemez beklemek zorundaydım çok şükür o günleri atlattık bi de salı günü gelse hayırlı haberi alsam daaa
sana kaç embriyo transfer edildi
kaçıncı gün embriyosuydu canım

hoşgeldin canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin nerde yaptırıyosun sorun ne ve kaçıncı denemen.............
ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooooook sordum kusura bakma vallaaaaaaaaaaa

ne diyim darısı başımıza inşallah yaw senle ben gediklisi olduk buranın haaa
artık adet olmak istiyorum ben öfff pöffff afra tafra

olsun be gülüm burası şans getirir inş bize bak fatoş bile ne kadar karamsardı şimdi ikiz bebek annesi olacak inş...
galiba en son ben başlayacam tedaviye

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 11 ziyaretçi)
mehlikaerva,
EsEs50,
tubaceyln,
destina38+,
nisaemre,
didem_ada,
ALISALIS,
Kabarcik
... ŞU ZİYARETÇİLER DE ÜYE OLSUN BENCEEEEE :) ÖYLE UZAKTAN BAKMASINLARÖ YAZIIIKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…