rapor çıkarmanın zor olduğunuda biliyorum ama seninki özelde yaptırmışa gelmiş
doktorun iyimi bari araştırdınmı ???????
:26:valla ilk basta bir suru tahlil yaptilar .. sonra ilaclar iyneler bi tuttu .. yumus toplama islemi .. sonra transver her seferinde 2.00 veriyoruznasıl yaaaa sen hangi aşamalrdan geçtin anlat bakim
merhaba ben ilk önce hastanenın kadın doğumuna basvurdum ekim ayında , bendeki herhangi bişley çıkayınca beni tıbbi genetiğe yönlendirdiler daha önceki düşüğümün 45gun dna + 20gun pıhtılaşma sonucumla beni tüp bebek servisine sevk ettiler bugun itibariyle.
bende mozaik 47xxx var .. doktorun yazısını anladığım kadarıyla yazıyorum ozaman ; hastanın cinsiyet kromozonu anoplordisi (umarım doğru anlayıp yazmısımdır) olma riski nedeniyle hastaya pgt önerildi.
bende eksık olan triod,hormonlar ,içhastalıklar,dahiliye,sarılık varmı yokmu gibi eksık olanlar bunlardı bunları tamamlamamı soyledi ,eşimdende kantahlılı istedi + sperm (sperm gün vermedi geldiğinizde yaparız dedi)
gercekten bilmiyorum doktor öyle soyledi hastane yatıs için 2500 dedi. bende sasırdım daha önce saframı aldırmıs biri olarak hatsane yatıs bu kadar tutmamalı dedim.adet tarıhımı sormadan sizi 26 marta randevu verecegım ozaman gelırsınız dedi.. sonra hormon tahlılı için adetının 2-3gunu gel hastaneye dedi.. bende yenı bitti sayılır ancak bidahakine gelebirim dedim 13 martta denk gelıyor oda ... bu durumda ben nısana kaldım ozaman
eşim asker benım emekli sandığına baglıyız biz.çok tşk ederim ilaç parası öyle aman amanhastaneye devam edeyim ozaman.. acıkcası biraz maddi acıdan canım sıkılmıstı..
arkadaşım araya giriyorum ben raporla yaptırdım şuan bekleme aşamasındayız.keşke deneseydiniz.rapor işlemleride okadar zor değil
:26:valla ilk basta bir suru tahlil yaptilar .. sonra ilaclar iyneler bi tuttu .. yumus toplama islemi .. sonra transver her seferinde 2.00 veriyoruz
naptın o kadar çok merak ettim bizimki 8000 tuttu tamamı özeldewalla hepsi bu kadar sa fiyat cok iyi benim masraflar 15.00 gecti valla:44:
23/39 yaş olması gerekiyo...5 yıllık sigorta geçmişinin ama toplam 900 gün en az çalışmış günün olması lazım bide hiç çocuk olmaması lazım bazı ewraklar istiyolar onları tamamlayıp verdinizmi heyetin toplanıp raporu onaylaması ortalama 1/1.5 ay sürüyo.rapor çıktıktan sonra randevu tarihi alınıyo veeeee tüb bebek serüveni başlıo.benm heyet raporum çıktıktan sonra randevumu da çok yoğun olduğu için 2 ay sonray alabilmiştik ama işte o günler geldi geçti tedavim başladı tek masrafımız yumurtaların toplandığı gün 400 tl yatırıldı vezneye okadar.bi şansınızı deneyin derim çok yüksek paralar.
ya netten gerekli şartlara baktım biz uymuyoruz
bizim tek sorunumuz morfoloji ve ileri hızlı sayımız düşük bende bişey yok bu durumda rapor zor
ozelde yaptirdim cnm dur iynemi olmaya gidiyorum gelince yazarimsen özeldemi devlaettemi yaptırdın kızzz
bide biraz daha açsan ya konuyu ne testler yapıldı mesela
ya netten gerekli şartlara baktım biz uymuyoruz
bizim tek sorunumuz morfoloji ve ileri hızlı sayımız düşük bende bişey yok bu durumda rapor zor
arkadaşım çok olmuş inşallah güzel sonucu alırsında değer beni birde transferden önce kulak burun boğaza gönderdiler birde orda film çektirdik 300 havaya gitti işte o paraya hala içim yanıyor boşu boşuna:26:valla ilk basta bir suru tahlil yaptilar .. sonra ilaclar iyneler bi tuttu .. yumus toplama islemi .. sonra transver her seferinde 2.00 veriyoruz
Tup bebek neden o zaman?? .yumurta takibi sonrasinda asilamayla sorun cozulur ki.kac kez asilama yaptirdiniz ??
kızz iyi diyonda bacım beklemeye sabrım kalmadı zaten kaç aydır bekliyorum :18::18::18:
yawww rapor olayının üstüne düşmedim devlet hastanesinde randevu sorun oluyo özel o yönden daha rahat
eğer çoçuğunuz yoksa oluyo çünkü benim de 2 kez aşılama yapıldı biri özelde biri devlette.sonra tüb bebeğe geçildi.bize hep normal yollada olabilirdi ama olamadığı için yardımcı tedavileri uyguluycaz denildi böyle işte varsa merak ettiğin sor cnm
devlete gidince önce aşılamadan başlıyolar demi denemeye olmazsa sonra tüpe geçiyolar
arkadaşım çok olmuş inşallah güzel sonucu alırsında değer beni birde transferden önce kulak burun boğaza gönderdiler birde orda film çektirdik 300 havaya gitti işte o paraya hala içim yanıyor boşu boşuna
vallaha haklısın ama çok boşunaydı yaaaaaaaaaaaaa gereksiz allah iyiliğini versin çok güldümbiz ona kulağına 300 lira sıkışmış diyoz hahahahahah
ben bir kez özelde denedim.bir kez biz deeyelim olmazsa tübbebek yaparız demişti olmadı tüb bebeğe geçtik.tabi aşılamadan önce klomen kullandım oda var.6 senelik ewliyiz hiç korunmadık olmuyo belki bunların tümünü gözden geçirdiler de onayadılar raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?