- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
ben zaten üye değil miyim ayrıca ne yapıyoruzki:)
sana kaç embriyo transfer edildi
kaçıncı gün embriyosuydu canım[/QUO
benim tek embriyo 5. gün transfer salı günü test günüm ama test günüm yaklaştıkça içim sıkılıo olmuycak gibi geliyo ama güzel haberleri duyunca arkadaşların ümitleniyom arada kaldım işte.ben hiç bişey hissetmiyorum şuanda ne ağrı ne sancı nede bir his sadece ilaçlar yüzünden vede gerginlikten çok sinirliyim
ne sıkılcan beyawww kocişine naz yapıp yatcan ohh misss daha ne olsun :13::13:sana kaç embriyo transfer edildi
benim tek embriyo 5. gün transfer salı günü test günüm ama test günüm yaklaştıkça içim sıkılıo olmuycak gibi geliyo ama güzel haberleri duyunca arkadaşların ümitleniyom arada kaldım işte.ben hiç bişey hissetmiyorum şuanda ne ağrı ne sancı nede bir his sadece ilaçlar yüzünden vede gerginlikten çok sinirliyim
hoşgeldin canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin nerde yaptırıyosun sorun ne ve kaçıncı denemen.............
ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooooook sordum kusura bakma vallaaaaaaaaaaa
sana kaç embriyo transfer edildi
bendeeee... :) insan bekledikçe stres oluyo
aranızda tüp bebek yaptırıp sonuç bekleyen var mı
kızlarrr, tup denemem negatıf cıktıktan sonra doktor teshıs koydu.. yumurta sıkıntısı,dollenme vs sorun yok. ama rahim desteklemiyor dedi. boyle olup hamile kalan varmı? tanıdıgınız var mı? acıl yardımmmm
SEN ÜYESİN BACIIMM :) BEN SENİ TANIMIOM AMAAAA kimsin sen gııı... :) bnde sonuç beklıymmm.... 24 şubatta inşaallaaahhh... ya sennn? sorun ne yaş kaç nerde yaptrdnn
25 yaşındayım canım 6 yıllık ewliyim bursada yaptırıyom sorunumuz yok klomen 1 kez aşılama 2 kez ilk kez tübbebek canım aranıza geldiğim için çok iyim dertleşme fırsatım oldu.tanıdıklarla böyle dertleşilmiyo daha doğrusu haldn çok az insan anlıyo.birbirini anlyan insanlarla dolu burası sen ne aşamadasın canım
ben varım canım
destina38 tatlim senin adet gunun ne znm
yeni üye oldum dün... benim sonuç inşallah 23 şubatta olacak eşimde problem vardı benim sperm azlığı 1 yılı biraz geçti evleneli ... siz peki sizin sorun ne?
hımmm anladım canım:26:
inş pozitif alırsın sende bende başlıyacam canım tedaviye ama daha değil en yakın zamanda ben istanbula gidicem bu arada bizde yakınız bursaya bende balıkesirde yim canım 29 yaşındayım
sen nerde hangi şehirdesinben istanbulda 2 yere gittim biri sema hastanesi biride brüksel t.b.merkezi yollar çok yordu şansımızı bursada deniyoruz olmazsa bende istanbula gitmeyi düşünüyorum canım
aynen canmcım bizim de azosperm.. eşimde sperm yok deneck kadar azdı.. 24 şubat bizim de.. hayırlısı olsun inş...
sizin bugüğn kaçncı gün belirti var mı
kızlarrr, tup denemem negatıf cıktıktan sonra doktor teshıs koydu.. yumurta sıkıntısı,dollenme vs sorun yok. ama rahim desteklemiyor dedi. boyle olup hamile kalan varmı? tanıdıgınız var mı? acıl yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?