şubat ta tüp bebek:)

hoşgeldin canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin nerde yaptırıyosun sorun ne ve kaçıncı denemen.............
ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooooook sordum kusura bakma vallaaaaaaaaaaa

25 yaşındayım canım 6 yıllık ewliyim bursada yaptırıyom sorunumuz yok klomen 1 kez aşılama 2 kez ilk kez tübbebek canım aranıza geldiğim için çok iyim dertleşme fırsatım oldu.tanıdıklarla böyle dertleşilmiyo daha doğrusu haldn çok az insan anlıyo.birbirini anlyan insanlarla dolu burası sen ne aşamadasın canım

kızlarrr, tup denemem negatıf cıktıktan sonra doktor teshıs koydu.. yumurta sıkıntısı,dollenme vs sorun yok. ama rahim desteklemiyor dedi. boyle olup hamile kalan varmı? tanıdıgınız var mı? acıl yardımmmm

ewet çok stresliyim bol bol dua ediyorum güzel haber alalım diye ama gerginliğim de hat safhada

nihalin de öyle bişey olabilir yanlış hatrlamyrsam.. onunla bi görüş bence şekerim.. inş tez zamanda şifa versn Rabbm hepimize..

SEN ÜYESİN BACIIMM :) BEN SENİ TANIMIOM AMAAAA kimsin sen gııı... :) bnde sonuç beklıymmm.... 24 şubatta inşaallaaahhh... ya sennn? sorun ne yaş kaç nerde yaptrdnn

yeni üye oldum dün... benim sonuç inşallah 23 şubatta olacak eşimde problem vardı benim sperm azlığı 1 yılı biraz geçti evleneli ... siz peki sizin sorun ne?

hımmm anladım canım:26:
inş pozitif alırsın sende bende başlıyacam canım tedaviye ama daha değil en yakın zamanda ben istanbula gidicem bu arada bizde yakınız bursaya bende balıkesirde yim canım 29 yaşındayım

yeni üye oldum dün... benim sonuç inşallah 23 şubatta olacak eşimde problem vardı benim sperm azlığı 1 yılı biraz geçti evleneli ... siz peki sizin sorun ne?

aynen canmcım bizim de azosperm.. eşimde sperm yok deneck kadar azdı.. 24 şubat bizim de.. hayırlısı olsun inş...

ben istanbulda 2 yere gittim biri sema hastanesi biride brüksel t.b.merkezi yollar çok yordu şansımızı bursada deniyoruz olmazsa bende istanbula gitmeyi düşünüyorum canım

aynen canmcım bizim de azosperm.. eşimde sperm yok deneck kadar azdı.. 24 şubat bizim de.. hayırlısı olsun inş...

bizim elhamdülillah var ama sayı az en son 6 milyondu ve tüm konsatrasyonda 39 milyondu... dr istersen aşılama istersen tüp bebek dedi 1 aşılama yaptık şimdi de tüp bebek... sizin belirtileriniz var mı benim kasıklarımda bıçak keser gibi sancılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…