- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
ben hala ugrasiyorum tabloyla. ancak temizligim bitti simdi oturdum bilgisayar basina. bir arkadas kendi tablosunu göndermis ama gene de olmadi. umarim bugün halledebilirim. yarin OPU var dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
Bugun yaptirabilirsin yarini beklemene gerek yok..
evet canım kan degeri öle ilerliyor ama keselerimizi salı görecegiz inşallah
herkezler yine kaybolduu:44::44:
sağol canımmm... bugun çok arastırma yaptım hastane v doktor hakkında egede kalmaya karar verdım.. özel diyede ısrarcı olamam şuan bankaya kredi borcumuz varbende özelde yaptırmaya karar vermeden araştırdım rapor işini yaş şartı var,tüp bebekten başka bi yolla hamile kalamayacağının heyet raporuyla sabit görülmesi lazımmış çok uzun iş yani
sizdede sorun olmadığı için doktorun öyle demiş anladığım kadarıyla
ama tüp bebeği devlet karşılıyo onu biliyorum canım
doktoru araştır baktın hoşuna gitmiyo değiştir bence dedimya özeldede aynı parayı alıyolar hiç devlet hastanesiyle uğraşmazsın bide özelde daha iyi ilgilenirler yinede sen bilirsin tabii
gitgel ve bekleme asamalarını gözden cıkarttım artık cunku zaten ben izmirin ilçesinde oturuyorum.. asker hastaneside devletten farksız dahası bazı konularda can sıkıcı ,özele suan gidemem bankaya kredi borcumuz varSimdi oldu:))tekrarlayan dusuklere sebep olabilecek genetik bir durumunuz var.evet hormon tahlilleti adetin 3.gunu oluyor.birde progesteron var muhtemel isteyecegi o da 21 yada 24. Gun.tedaviniz nisanda baslar bu durumda.pgt olmasi sizin ve bebek icinolmasi gereken yoksa bu durum ona da aktarilir.univ hastanesinde olmaniz bence en dogrusu durumunuz sebebiyle ama oradaki dezavantajlar cok git gel yapacak ve hocaya ulasmada skinti cekecek olmaniz.yatis parasi dedigi tahmnimce bizim ozele verdigimiz isleme gidecek masraf parasi oluyor.sperm icin 3-5 gunluk cinsel perhizle gitmelisiniz fazla yada eksik olmasin gunu.devletin su durumda sizi raporlu sayacaginida zannetmiyorum cunku siz hamile kalabilirsiniz fakat cok zor o yuzden tup bebek gibi en saglikli yolu secmelisiniz herseyden once dedigim gibi genetik durumunuzun bebege aktarilmamasi icin ama devlet rapor sisteminin bunu idrak etmesi zor.
Hayirlisi olsun simdiden ..
canım bugun okudugmu sana soyluyorum,bebegın tutunma asamasından önce ananas ve kuru baklıyat yemek gereklıymıs , bu yedıklerımız bebegın rahme tutunmasını kolaylastırıyormus..kızlarrr, tup denemem negatıf cıktıktan sonra doktor teshıs koydu.. yumurta sıkıntısı,dollenme vs sorun yok. ama rahim desteklemiyor dedi. boyle olup hamile kalan varmı? tanıdıgınız var mı? acıl yardımmmm
evet canım dün ilk ön görüşmemiz yapıldı . e. nazan tavmergen göker bana bakan doktor .. senın doktorun kım? memnunmusun?Canım Ege Ünv ne mi gidiyorsun sen? Ben de oraya gidiyorum. Hangi dr a muayene oldun?
Kızlar, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi ..ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo
aksama da msafir gelicek, smdi hiç is yapasım gelmiyo mtfakta, kolum kanadım kesildi sanki simdiden..bu 4. tüp nasıl olucak böyle yine, aynı seyleri yaşamıyım Allahım, suan yüzümden düsen....
Herkese güzel şeyler söylüyorum ama bu sabah dayanamadım bende test yaptım koca bir tek çizgi yapmayaydım iyiydi ama kocamı gönderir göndermez şeytan dürttü çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu gün transferin 7. günü acaba :18::18:
mrb arkadaşlar bende ege üniversitesini kesinlikle tavsiye ediyorum bir yakınımızın 18yıl cocugu olmadı ve teksın beye götürdük ne asılama ne tüp bebek. ne tedavısı uyguladı bılmıyorum ama o akrabamız 18 yıl sonra ıkız bebeklerı oldu. bende 4 yıllık evlıyım bebıs ıstıyorum ama artık istanbulda ikamet edıyorum keske ımkanım olsa ege üniversitesine teksın beye gıdebılsem ızmırde olanlarrrrr kıymetını bilin
Rabbım hayrlısıyla guzel sonuclarla donmeyı nasıp etsın ıns. . . Bol bol saglıklı yumişin olsunnn aplacımm:)
bu üyeye ulaşabilirsiniz arkadaşlar..
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın insallah
yavrumun tatlı teyzelerıııı . . . Kucakları gobıslerı bebısle dolasıcalaaaarrr :) naparsınııızzzz bakem ? Keyıfler nasıl?
yok canım bende olmadı öle belirtilermrb tatlim sen de de adet belirtileri olmuştu kahvemsi akintin oldu mu ?bende cok cok az ama belliydi bilmiorum adet mi olacam yoksa:18:hayirlisi allah tan...
kızlar benim dondurulmuş blastosist transferiydi.9. Gün değerim 38 çıktı,düşük gibi görünüyor ama doktorum 9. Gün ve dondurulmuş embriyo için normal dedi.2 gün sonra tekra test yapalım artması gerekiyor dedi. Tüm tüp bebeklerde 2 gün sonra tekrar test yapıyoruz dedi.dondurulmuş olduğu için ancak kendine geliyordur dedi.böylellikle mutlu ve heyecanlı bekleyiş başladı,yarın tekrar test yapılacak.dün gece az miktarda kanama oldu ama geçti 1-2 ün coraspini kes zaten yarın test yapılacak dedi.haliyle biraz endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum.
Eşimin sperm sayısı az ama tedavide anlaşıldı ki benimde yumurtalarım ancak ilaç dozunu arttırınca gelişti.
Dua edin kızlar,bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana...
benim bildiğim böyle lekelenme bebek tutunmaya çalışırken oluyomuş.bende olmadı belki diğer arkadaşlarda olmuştur
bende bu gün kötü bir gün geçirdim ondanmı bilmiyorum ama hafif hafif sancım başladı az önce bana doktorum adet sancısı gibi sancın olur demişti canım elden bişey gelmiyo test gününü bekliycez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?