şubat ta tüp bebek:)

kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa

Blastlarda 8.gunde oluyor ama garanti olsun akillarda soru isareti kalmasin diye 10 diyorlar ..9 da orta karar olmus olur kisaca :)) nasilsa 2gun sonra bir daha bakacaksin dertlenme..

Blastlarda 8.gunde oluyor ama garanti olsun akillarda soru isareti kalmasin diye 10 diyorlar ..9 da orta karar olmus olur kisaca :)) nasilsa 2gun sonra bir daha bakacaksin dertlenme..

benım test gunum 12.gunuydu kııızzz :) ondan sasırdııımmm. . .. Bıde sen cok sey bılıyon. . .nedeeenn:) bak soylıyımm cok sey bılmek zarardırr. . . Bıde cok haah soyle gulucuk koy yaaaa sert yanıt verme koykuyoomm:)

şimdisen yarınmı yapacxan testi valla ben bile heyecanlandım inşallah bebeklerin seninledir

şimdisen yarınmı yapacxan testi valla ben bile heyecanlandım inşallah bebeklerin seninledir

evett :) yarın yapıcam canımm. . . .ıns benı bırakmaz yavrularımmm. . . Bırazdan annecıgımle uçuşa geçcez :) benı bırakmamalrı hayırlı ıse olsun dıyeee :)

ben hala ugrasiyorum tabloyla. ancak temizligim bitti simdi oturdum bilgisayar basina. bir arkadas kendi tablosunu göndermis ama gene de olmadi. umarim bugün halledebilirim. yarin OPU var dualarinizi eksik etmeyin kizlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…