şimdiiden hayırlı olsun canım benim inşallah devamı gelir canım
üzülme canım bende 7 ci günü yaptım bendede negatif çıkmıştı
benim ilk denemem 3cü gün transferim canımkızlarr kaçıncı denemde oldunu da yazsanız bizede ümit olsaa
hayırlı olsun canım rahat ol ben hep paniktim şükürler olsun bebeklerim benimleTransferimin 3. Günü bende burda yazılanları okuyup paylaşmak istedim
kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa
benim ilk denemem 3cü gün transferim canım
hayırlı olsun canım rahat ol ben hep paniktim şükürler olsun bebeklerim benimle
Blastlarda 8.gunde oluyor ama garanti olsun akillarda soru isareti kalmasin diye 10 diyorlar ..9 da orta karar olmus olur kisaca :)) nasilsa 2gun sonra bir daha bakacaksin dertlenme..
benim ilk denemem 3cü gün transferim canım
hayırlı olsun canım rahat ol ben hep paniktim şükürler olsun bebeklerim benimle
evet canım kan degeri öle ilerliyor ama keselerimizi salı görecegiz inşallahİkiz miiiii??? Maşallahhh :) beim ikinci kez transfer yapıldı
benim sorunum pkoydu canım 29 yaşındayım ilk denemem canımikiz he ne kadar güzellll Allahım banada ikiz bebek nasip etsin cnm yas kaçtı bide problemleriniz neydi neden olmuyor du
şimdisen yarınmı yapacxan testi valla ben bile heyecanlandım inşallah bebeklerin seninledir
inşallah canım tutunmuştur bebeklerinevett :) yarın yapıcam canımm. . . .ıns benı bırakmaz yavrularımmm. . . Bırazdan annecıgımle uçuşa geçcez :) benı bırakmamalrı hayırlı ıse olsun dıyeee :)
inşallah canımm inşallah en kısa zamanda kavusursun meleğineALLAHIM dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa
hadi hayırlısı olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?