şubat ta tüp bebek:)

bugün sabırsızlar günümü yaww derdine noldu bacım kızz idrar testi kesin sonuç değildir kanda baktır şimdidende kendin yıpratma ok

ya sakın ona aldanma canım benim bildiğim çok arkadaşım hamile olmasına rağmen idrarda da kanda da çıkmıyor.hem senin için çok erkeennnn daha ya üzme kendini canım benim

nasıl da sabırsızız yaa :) yapmasaydın keske canım yaa. . .daha erken cunku. . .sabretcez caremız yokk. .

o idrar testi kadarda kan testi yaptırdım 6 senedir.migren hastasıyım ben her kriz geldiğinde iğne yaptırmadan önce kan testi yapıldı yine yine yine negatif ama inşallah bu kez hepimiz pozitifi görelim

aynen cnm bende bir cok kez yaptım ve hepsınde kocaman bır hiç aldım .. senın gıbi düşünüyorum eger bebişlerim benımleyse sırf o çift cizgiyi görmek için yapıcam.. sonra çerçeveletif duvara asıcam

hay Allah razı olsun . . Bende aksına ıslak bez falan koyuyodum rahatlatıyo dıye. . .hos devmlı yapmadm ama bı turlu gecmedı. . . kıvranıyorum resmen. . .saol ılgılendgn ıcın

Canim bende ikinci tedavimde ayni seyleri yasadim inanirmisin oturup agliyordum berbat bi yanma kasinti sizi ben ic camasiri giymedim ve her an kuru tutmaya calistim yinede kasintim vardi ama dayanilabilirdi o jel akintisiyla bi yanma oluyorduu offf berbat biseydi gercekten sende dene ic camasiri kullanma ve surekli kuru olsun belki bi yarari olur

o idrar testi kadarda kan testi yaptırdım 6 senedir.migren hastasıyım ben her kriz geldiğinde iğne yaptırmadan önce kan testi yapıldı yine yine yine negatif ama inşallah bu kez hepimiz pozitifi görelim

inşallah canım çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :26::26:

beni güldürdün bende eşime yıllardır hamile kalırsam çift çizgili test çubuğunu kırmızı kurdeleyle boynuma asıcam diyorum

offff kızlar yaa ugun istanbulda çok gasvetli bı hava var içim sıkıldı kendımı sokaklara atasım var.. çıksammı yoksa yatmaya devammı ??

doktorlarda aynı şeyi sölüyor sabahtan beri araştırıyorum en aza indirin yazmışlar ama ben dayandıgım yere kadar dayanacam

Canim belki tum tepkileri uzerime cekecegim ama bende senin derdinden kivrananlardanim ama ben gunde 3 taneyle sinirlamaya calisiyorum biliyorum zararli her etkisinin farkindayim ama yapamiyorum cunku o stresle bas edemiyorum arkadaslar icmedikleri icin belki nasil bi bagimlilik oldugunu bilemiyorlar aylar oncesinden biraksaydik yapabilirdik ama tedaviyle beraber bas edemiyorum hem onun stresi hem tedavi stresi olmuyor ama sen bu gune kadar icmemissin basarabilmissin devam etmeye calis belki bi kac haftaya tiksinmeye baslarsin hamilelikten dolayi bugune kadar icmedin bundan sonrada icmeyeceksin diyerek kendini telkin etmeye calis umarim basarili olursunn ve dilerimki bende hamile kalirsam tiksinirimde icmemm

Eki Görüntüle 639600
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 11.günü sizce gebelik varmıdır? yarın kanda gebelik yaptırcam ama dayanamayıp test aldım..
şimdiiden hayırlı olsun canım benim inşallah devamı gelir canım
üzülme canım bende 7 ci günü yaptım bendede negatif çıkmıştı

kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa

Bugün transferimin 10. Günü kızlar,
yarın yani 11. Gün testim var. Çok heyecanlıyım. :18:

Hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa
hadi
Bugün transferimin 10. Günü kızlar,
yarın yani 11. Gün testim var. Çok heyecanlıyım.

Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yarın iki güzel haber alacağız o zaman ne güzel dualarım sizinle hayırlı haberlerle gelin inşallah:)

Son düzenleme:
ya çok sevindimmmm bak bizi unutma yarın bize de güzel haberleri getir inşallahhhhböyle dönsün dursun evinde sevimli bir bebek

ya çok sevindimmmm bak bizi unutma yarın bize de güzel haberleri getir inşallahhhhböyle dönsün dursun evinde sevimli bir bebek

aayy ıns guzel haberlerle gelırımm yaa. . .cok heyecan bastıı. . .esıme surprız yapıcammm ıns. . .pozıtıfı gorursem kı ınsallah gorurum esımın ıs yerını basıcam. . .:)

aayy ıns guzel haberlerle gelırımm yaa. . .cok heyecan bastıı. . .esıme surprız yapıcammm ıns. . .pozıtıfı gorursem kı ınsallah gorurum esımın ıs yerını basıcam. . .:)

ya ewet çok güzel fikir al test sonucunu bundan sonra yeni bir hayat bizi bekliyo de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…