Herkese güzel şeyler söylüyorum ama bu sabah dayanamadım bende test yaptım koca bir tek çizgi yapmayaydım iyiydi ama kocamı gönderir göndermez şeytan dürttü çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu gün transferin 7. günü acaba :18::18:
Herkese güzel şeyler söylüyorum ama bu sabah dayanamadım bende test yaptım koca bir tek çizgi yapmayaydım iyiydi ama kocamı gönderir göndermez şeytan dürttü çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu gün transferin 7. günü acaba :18::18:
ya bide şöyle düşün canım ben nerdeyse 3 yıldır deniyorum biçok adet gecikmesi oldu kaç idrar testi yaptım sayısını hiç bilmiyorum
bu idrar testlerinin çoğunda ikinci çizgiyi gri yada pembe gördüm tabii çok umutlandım hemen kan testi yaptırdım ama koca bi negatif nasıl bi yıkım yaşadığımı sen düşün artık
neysede en azından net negatif benim gibi olsa napcaktın kuzucum
aynen cnm bende bir cok kez yaptım ve hepsınde kocaman bır hiç aldım .. senın gıbi düşünüyorum eger bebişlerim benımleyse sırf o çift cizgiyi görmek için yapıcam.. sonra çerçeveletif duvara asıcamşu testten senelerdir kaç kez yaptım kim bilir ama içimde kalan birşeydir ben kanda test yapsamda bundanda alıp o çift çizgiyi görmek istiyorum(tabi pozitif olursa).....
yıllardır tek çizgi görüyorumarkadaşım sende inşallah hamilesinnnnnnn yani benceee
hay Allah razı olsun . . Bende aksına ıslak bez falan koyuyodum rahatlatıyo dıye. . .hos devmlı yapmadm ama bı turlu gecmedı. . .kıvranıyorum resmen. . .saol ılgılendgn ıcın
o idrar testi kadarda kan testi yaptırdım 6 senedir.migren hastasıyım ben her kriz geldiğinde iğne yaptırmadan önce kan testi yapıldı yine yine yine negatif ama inşallah bu kez hepimiz pozitifi görelim
aynen cnm bende bir cok kez yaptım ve hepsınde kocaman bır hiç aldım .. senın gıbi düşünüyorum eger bebişlerim benımleyse sırf o çift cizgiyi görmek için yapıcam.. sonra çerçeveletif duvara asıcam
doktorlarda aynı şeyi sölüyor sabahtan beri araştırıyorum en aza indirin yazmışlar ama ben dayandıgım yere kadar dayanacam
şimdiiden hayırlı olsun canım benim inşallah devamı gelir canımEki Görüntüle 639600
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 11.günü sizce gebelik varmıdır? yarın kanda gebelik yaptırcam ama dayanamayıp test aldım..
üzülme canım bende 7 ci günü yaptım bendede negatif çıkmıştıHerkese güzel şeyler söylüyorum ama bu sabah dayanamadım bende test yaptım koca bir tek çizgi yapmayaydım iyiydi ama kocamı gönderir göndermez şeytan dürttü çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu gün transferin 7. günü acaba :18::18:
hadikızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa
Yarın iki güzel haber alacağız o zaman ne güzel dualarım sizinle hayırlı haberlerle gelin inşallah:)Bugün transferimin 10. Günü kızlar,
yarın yani 11. Gün testim var. Çok heyecanlıyım.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
ya çok sevindimmmm bak bizi unutma yarın bize de güzel haberleri getir inşallahhhhböyle dönsün dursun evinde sevimli bir bebek
aayy ıns guzel haberlerle gelırımm yaa. . .cok heyecan bastıı. . .esıme surprız yapıcammm ıns. . .pozıtıfı gorursem kı ınsallah gorurum esımın ıs yerını basıcam. . .:)
cok heyecanlıyım ya :) ıns guzel sonuclarımız olurrya ewet çok güzel fikir al test sonucunu bundan sonra yeni bir hayat bizi bekliyo de
ah ah sorma canım ya keşke yapmasaydım :18:bugün sabırsızlar günümü yaww derdine noldu bacım kızz idrar testi kesin sonuç değildir kanda baktır şimdidende kendin yıpratma ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?