şubat ta tüp bebek:)

doktorum transferden sonra anlattı bana benim çok sancılı geçer adetim hem karnım hem belim ağırır.bu güne kadar pek bişeyim yoktu ama bugün hafif hafif başladı sancım pozitif olanlarda böyle şeyler oluyomuş aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım

adet gunun ne zaman canim ? bebeisinin kacinci gunu bugun?

benim transferden sonra 6. günüm testime 4 gün kaldı 5. gün embriyosu tek embriyoydu benm senin

benim transferden sonra 6. günüm testime 4 gün kaldı 5. gün embriyosu tek embriyoydu benm senin

sevgililer gunu geldi bebeisim bana bugun 8. gunum güzelim pazar test gunum allah im nasip ederse,dun idrar testi yapmistim negatif cikti benim kide 5. gun emriosu tek tatlim

Son düzenleme:
ya onu yamasaydın keşke onlar için daha erken.ben de çok merak ediyorum ama negatifi görüp moralim bozulmasındansa böyle bebiş vardır düşüncesiyle 3/4 gün daha beklemek daha iyi benceeeee

merhaba nisa emre...sen bursadasın sanırım...yanılmıyorsan doktorun kim di...hangi merkezde tedavini tamamladın...

kızlar çok acıktım yemek vakti.internet mutfakta çekmiyo...ben bebeğimle doyayım gelince cvblarım sizi...çookk öpüyorum annecikler

ya onu yamasaydın keşke onlar için daha erken.ben de çok merak ediyorum ama negatifi görüp moralim bozulmasındansa böyle bebiş vardır düşüncesiyle 3/4 gün daha beklemek daha iyi benceeeee

aslinda ben yârin yapmayi dusunuordum esim de dun cok israr etti yaptım sonra moralman sifiriz ikimizdeuzulduk bayagi yemek bile yiyemedik ama sonra kendimizi teselli ettik allah a sigindik esimin su an umudu kalmadi ama bende var daha , olmazsa da yine rabbim bilio en güzelini 3 dondurulmuşum var inşallah onlarla yola devam ederiz.ALLah im bu yolda mücadele eden herkese boL boL Sabirlar nasip etsin.Gercekten Coook zor imtihanimiz var.

Son düzenleme:
canlarım belirtilere takılmayın ben 7 ci gün idrar testi yaptım tek çizğiydi o yüzden korktum bir daha yapmadım benim ikiz olmasına ragmen çıkmadı kan degerim 11 ci gün 389 çıktı o yüzden ne olur böyle şeylerle kendinizi yiyip bitirmeyin en kesin sonuç kan testi rabbim bu mutlulugu sizede tatdırsın inşallah farkındaysan topicde genelde pozitif sonuç alıyoruz inşallah geri kalan herkez hamile kalırlar tedavisi negatif olan arkadaşlarımada hamile kalanlar bol bol dua eder inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavusursunuz bende belirti olmadı hatta kanaması lekelenmesi olanları okurdum gider lavaboya bakardım üzülürdüm neden benim lekem gelmedi tutunamadılar derdim tutnma kanamam olmadı olanlarda üzülmesin lekelenme li gebelik daha çok bizimkisi iki ucu b...lu deynek gibine duysak bir sevinip bir üzülüyoruz kaderimiz napalım caanlar sabredecez hamile kalmakdım şimdide başka stresler kese kalp atısı dogum rabbim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin amin

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..

uludağ üniversitesinde oldum ben

rahatsız etmek istemem...ama merak ediyorumiş de...kusura bakam lütfennn...barış ata mıydı doktorunnn...hiç aşılama denemişmiydin...benim ilk denemem ve aşılama....sanırım sonuç negatif adet belirtilerim var çünkü...28 şubat test günüm ama o güne kalmaz görürüm kırmızıları ((( acıbademde oldum ben tedavimi ama doktorumu değiştiricemmm fiyat hakkında bilgi verebilir misin...DUACINIM... rahatsız ettiysem tekrar özür dilerim...

gerçekten zor bir sınav millet dogurup sokaga atıyor biz hasretiyle yanıyoruz kendimize yanıyoruz o bebgi kucaga alamadıgımıza yanıyoruz eşimizin yüzünde o babalık hasretini gördüğümüze yanıyoruz eşimizin bile hüznünü göstermemeye ama gördüğümüze yanıyoruz rabbim daha fazla evlatsızlıkla sınamasın inşallah
ben pozitif sonuç aldım ama hala eelim yüreğimde ya bebeklerim beni terkeder diye akşamları eşim gelip bebeklerini seviyor korkuyorum

meycimek köftesi istedi canımııızzzzz :) yaptık teyzeleyii. . . Hadi gelin beraber yıyelımmm :)

allah im bebeislerini kucagina almayi nasip etsin canim kalp atislarini duyarsin insallah butun korku ve yürek sizilarin cok normal emek emek didinerek savasioruz resmen . mucadelemiZde basari,hakkimiZda hayirli olani versin yüce yaradan , tek çaremiz O.........

Son düzenleme:
amin canım benim hepimiz için gecerli inşallah hepimiz kavusuruz meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…