şubat ta tüp bebek:)

kızlaaaaarrrrrrr yarını bekleyemedim evde test yaptım ve ikinci çizgiyi biraz silikte olsa gördüm bu ne anlama gelio

Diclem gercekten cok uzuldumm denilecek hicbir laf olmuyor boyle durumlarda rabbim sabrini versin insallah yuzunu tez zamanda guldursun allah yardimcin olsunnn gonlunu ferahlatsin insallah

canım tüp bebek kısa protokol ya da uzun protokol doktor senin için uygun olanı söylüyor kısa protokol ortalama 1 ay uzun protokol ise 1 buçuk ay sürüyor dediğim gibi bunlar ortlama tabi

merhaba kızlar bu saatte yalnız değilmişim burda sevindim

Gecmisi okuyordum bugün giremedim yarın 2 pozitif sonuc gelecek ins pazar Günü'de sonuclar varmış ayy sıra bana gelir hayirlisiyla ins haftaya pazara kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum

kızlar hayatımda ilk defa çift çizğiyi bu sabah gördüm ay neasıl mutlu oldum anlatamam rabbim olmayanlara o çizğileri görmeyenlere nasip etsin inşallah kanda biliyorum ama ben özellikle o çift çizğiyi görmek istedim eşime söyledim dün akşam getirdi korkumdan akşam yapamadım sabah idrarıyla yapayım diye psikolojimize işlemiş:))anam kıpkırmızı iki çizği RABBİM sana şükürler olsun koşa joşa yataga geldim eşimi kaldırdım adam şok oldu iyi hayırlı olsun dedi:)geri yattı

benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.

oyyyyyy maşaallah kuzucuklara
allah yardım etsin tatlım....ilk denemen mi ve merkezin neresi:26:

Kizlar iki gundur giremedim sabah bakayim dedim ooooo gecmisi okumaya kalksam yandik , bol sohbetli bir topik burasi .
Umarim yeni hamile haberleri vardir eger goremediysem yeni hamileeri bol bol kutlar Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin isterim.
Negatif sonuc alanlarada biliyrum teselli zor ama sakin uzulmeyin denemekten vazgecmeyin dualarim hep sizinle demek isterim.
Ben bu gun 2. Kan testini yaptiracagim , 13 marttada ultrasona gidecegiz kese gormeye :)))
Allah yar ve yardimcimiz olsun...

gunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. . cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(

inş canım mutlu olursun ve haberinlede mutlu edresin bizleri

Canim bu gun test gunundu degilmi , hayirli haberlerini bekliyoruz
Aklim ve dualarim hep senle insallah pozitif kisiligin gibi pozitif bir degerin olur :))))

allah yardım etsin tatlım....ilk denemen mi ve merkezin neresi:26:[/QUOTE]

benim bu 2. denemem canım ilki haziran ayında negatifle sonuçlanmıştı.bahçelievler medicalparka gidiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…