şubat ta tüp bebek:)

Ay bu topik çok uğurlu geldi bize çok sevindim Cânim adina Rabbim size bagislasin daim etsin :))
inanki topici acarken çok dua etmiştim inşallah bir sürü hamile haberleri alırız diye inşallah böyle devam eder tabi negatif olanlarda var ama bizlerde onlara hamile hamile dua ederiz hemencecik onlarda bizim ardımıza hamile olur inşallah:)

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
ayyyyyy kızlar çoooooook mutlu oldumya allah tamamına erdirsin inş bizde yaşatsın rabbim bu mutluluğu

Cok sagolun canlarim diger hamile arkadaslarida tebrik ederim.rabbim hepimizin yuzunu huldursun insallah.tez zamanda hamiş olmayan kimse kalmasın topikte

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

hayırlısı olsunnn mehlikaerva...Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inş.Rabbim bizlere de nasip etsin inş...dua dua dua bizler için :)

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır

seni de çok tebrik ederim...ne güzel bol bol hamiş haberi aldık burdan...bizlere de umut oldunuz...Rabbim güzel gönlüne göre vermişş...ne şanslısın...ne çok sevimşş seni GÜZEL ALLAHIM...BİZLER İÇİN DE DUA DUA DUA...

totemim tuttuuu :) teşekkürler Fatoş berrubuğra :) heheee... mutluyummm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaahh :)

mehlikacım ister inan ister inanma sabahtan beri sana dua ediyorsum hayırlı haberini alalım diye çok sevindim ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaaa anlatamam inşallah bende alırım böyle güzel bi haber bana dua edin canım benim salı günü bende böyle güzel şeyler yazayım inşallah

allahım bu tabloda benim adım da hamile diye yazsın artık ne olur dualarımı kabul et rabbim senden başka gidecek kapım yok sen büyüksün sen herşeyi bilirsin ama bazen dayanamıyorum sabır ver allahım sabır..........

BEN BENİ BIRAKSAMDA SEN BENİ BIRAKMA YA RAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel haberler inşallah bizlerde böyle güzel haberler veririz

ay ya ne güzel bir günde iki güzel haber yarın test yaptırcak varmı acaba dualarımızı ona yönlendirelim

selam kızlar nasılsınız ..

aldığım haberlere göre iki tane hamişimiz varmıs.. çok sükür ..

mehlikerva ...... çirkin .....

çok tebrik ederim, her daim güzel sonuçlar almanız dileğiyle sağlıklan insaAllah

Allahım bizlerede o sevinci yaşatır insaAllah..
ben daha yolun çok basındayım, sizler ne güzel hayırlı haberleri aldınız ..
Rabbim bize de nasip eder insaAllah

Son düzenleme:
çirkinnnnnnAllahıım şükürler olsun kızlar hamileyim Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır

gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhhatle büyütün çok güzel bir haber.

Sizin için girdim nete güzel haberlerinizi aldım kendi test sonucum kadar çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza olsun nedenirki harika bir haber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…