kızlar hayatımda ilk defa çift çizğiyi bu sabah gördümay neasıl mutlu oldum anlatamam rabbim olmayanlara o çizğileri görmeyenlere nasip etsin inşallah kanda biliyorum ama ben özellikle o çift çizğiyi görmek istedim eşime söyledim dün akşam getirdi korkumdan akşam yapamadım sabah idrarıyla yapayım diye psikolojimize işlemiş:))anam kıpkırmızı iki çizği RABBİM sana şükürler olsun koşa joşa yataga geldim eşimi kaldırdım adam şok oldu iyi hayırlı olsun dedi:) geri yattı
benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.
Canim bu gun test gunundu degilmi , hayirli haberlerini bekliyoruz
Aklim ve dualarim hep senle insallah pozitif kisiligin gibi pozitif bir degerin olur :))))
test gununu ıple ceken ben. . . Sımdı ayaklarım korkudan gerı gerı gıdıyo
korkma canım güzel düşün güzel olsun rabbim herkesin güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah seninde güzel haberini alacağız
gunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. .cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(
canım benim sabah kalktım foruma yazdım sonra uyuyakalmışım bize hemen sonucu bildir çok merak ediyorum rabbim yardımcın olsun ol desin olsun inşallahgunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. .cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
ay canım benim kıyamam şükürler olsun rabbime ALLAH tamamına erdirsin inşallahanneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyimSonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
ay canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim ne güzel haberler sabah sabah yüzümü görseniz sırıtıp duruyorumAllahıım şükürler olsun kızlar hamileyimSonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyimSonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?