canım sizin sorun neydi kaçıncı denemen hangi merkezde yaptırdın biraztanıtsana kendini.
yoksa seninde mi ikiz yaaaaw bu topik ikiz topiğimi yaaaaaaaa
canlarım bu topikte, sizde çok uğurlu geldiniz çok fazla aranıza katılamasamda biliyorum benide hep dualarınıza kattınız. allahım bin kere razı olsun hepinizden bende çok dua ediyorum herkes için inanın.
Çok farklı bi duyguyu tattım bugün ve ayaklarım yere basmıyo sanki :)
dilerim en kısa zamanda herkes güzel haberler alır.
bişey paylaşmadan geçemicem, 4444 duayı duymuşsunuzdur çoğunuz önceki ay onu okudum ben çok etkisi olduğuna inanıyorum. dünya dua üstüne dönüyo canlarım. okumanızı tavsiye ederim.
canım tüp bebek kısa protokol ya da uzun protokol doktor senin için uygun olanı söylüyor kısa protokol ortalama 1 ay uzun protokol ise 1 buçuk ay sürüyor dediğim gibi bunlar ortlama tabi
arkdşlar biriniz allah rızası için birşeyler yazsın transferden sonraki 12.günüm 5,48 çıktı moralim bozuk kafam karışık...ne yapıcam..
arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???
arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???
ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı
ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı
İkiz kesinDe yakin ama ucuz sanmiyorum cok zor ivf de bolunme olupta cift yumurta ikizi olmasi neyse keseleri gorene kadar yorum yapmamak en dogrusu..
Ucuz dogum counluk hicbir doktor istemiyor aile izin verirse en kucuk ve zayif olani intrakardiyak potasyumla aliyorlar..
İkiz gebeliklerde genellikle 42haftayi tamamlamiyor ama 7aydan sonra yasamayan bebek gunumuz sartlarinda yok denecek kadar az..onun icin ne yapiyoruz olana sukredip skintiya girmiyoruz.normal yolla gebe kalip tam zamaninda tek bebekte dogursan butun ihtimaller onunda basina gelebilir cunku..
Tum gebelik haberi alan annelere en icten tebrikler..
arkadasım maşşşallahsenin değerin tavan yapmıs
insaAllah sıkıntı yapcak birsey olmaz, Rabbim sana bağıslasın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?