şubat ta tüp bebek:)

Canım ne zamana kdr ben okurum inşallah Rabbim sana bağışlar

üzülme canım sen kendini üzme ki bebişine de iyi bak inşallah allah onu sana bağışlar

senin için hemen 1 tane okuyorum bilmiyorum ama internetten bulup okuycam şimdi rabbim sana bağışlaasın inşallah 1hafta sonra hayırlı haberini alırız
canm cok saol abdestli olman sart değil bu dua için..
içinden gelerek inanarak oku yeter
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

o maşalllah ne oluyor bugün bu topiğe herkes hamile galiba gözün aydın canım benimde 522 çıktı yani bende hamileyim inşallah Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Amin canım, seni de tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah

salatı tefriciye 4444 duasıysa eğer ben okurum arkadaşım.kaç tane okuyayım.kendimede ihlas okuyorum 10.000 tane.herşey dualarla oluyor.inşallah RABBİM dualarımızı kabul eder

salatı tefriciye 4444 duasıysa eğer ben okurum arkadaşım.kaç tane okuyayım.kendimede ihlas okuyorum 10.000 tane.herşey dualarla oluyor.inşallah RABBİM dualarımızı kabul eder
evet canm salatı tefriciye duası 4444 tane olan..
saol canm kaç tane okursa bildirirsen sevinirim..
şu duam bitsin zamanın varsa bende sana okuyayım..

cnm uzme kendini bende okuyacagim o duayi Allah bebislerimizi bize bagislasin insallah

dua okuyanlarveya okuyabilecekler sayıyı bildirebilirlermi arkadaşlar

okudum hemen zaten abdestliydim namaz kılacaktım senin için okudum valla içimden gelerek dua ederek okudum Rabbim bağışlasın sana bebeğini

okudum hemen zaten abdestliydim namaz kılacaktım senin için okudum valla içimden gelerek dua ederek okudum Rabbim bağışlasın sana bebeğini
saol canm benm Allah razı olsun..kaçtane okudun canm sayı yazacağımda

canım çok sağol allahım isteyen, dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu hep dua edicem hepiniz için

evet canm salatı tefriciye duası 4444 tane olan..
saol canm kaç tane okursa bildirirsen sevinirim..
şu duam bitsin zamanın varsa bende sana okuyayım..

canım ben 50 tane okurum kendi duamıda yetiştirmeye çalıştığım için.ama yetiştirebilirsem bi 50 daha okurum yarın.sen yarın yine hatırlat hem başka arkadaşlarda olup görebilir.bugün 50 tane okurum.ALLAHIM kabul etsin inşallah

saol canm benm belkide yarına kadar biter okuyan çok Allah razı olsun herkesten ama bitmezse hatırlatırım..

ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı
ayyyyy canım benim rabbim tamammına erdirsin hayırlı olsun

Kızlaaaaaaaaar,

Size bir mutlu haber de benden
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
ALLAH ım ne güzel haberler nasıl sevindim nasıl arka arkaya oturup agvlıyacagım rabbim tamammına erdirsin

HEPİNİZİ CANI YÜREKTEN TEBRİK EDERM NE GÜZEL HABERLER YA SÜERSİNİZ AMA KEŞKE HAMİLE KALAN SORUNUNU KAÇINCI GÜN EMRİYO YAZSA DA ANLASAK RABBİM BİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SİZLERE MAŞALLAH

BEN DE TRANSFERİMİ YAPTIRDIM KUZUCUKLARIM BENİMLELER OKUYAN BOŞ GEÇMESİN Bİ DUA DA BİZE TEYZELERİ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…