canm o zaman sana 5 yazayım bugün oku kendini zorlama istersen olurmu..1 tane okudum ama madem salıya kadar sana haber veririm burdan kaç tane okuduğumu inşallah hayırlısı olur
Kızlaaaaaaaaar,
Size bir mutlu haber de benden
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı
Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Merhaba dost, bende sabahtan beri seni bekliyorum. Cok sevindim haberine, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de pazartesi günü HRS'de transferim oldu, ilkinde cok umutluydum fakat bu sefer değilim. Seni duyunca cok mutlu oldum.
Topicteki tüm taze anne arkadaşlarımı kutluyorum, dualarimiz bizimle olsun ne olur...
inanmıyorum 2saat önce hamile değilim sanıyordum burada yazılanları okuyunca içime şüphe düştü doktorumu aradım sonuçları bide ona söyledim ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM şoka girdim gerçekten bu uğurlu topik dua edin arkadaşlar Rabbim dua eden kulunu geri çevirmiyor çok sevinçliyim çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlaaaaaaaaar,
evet canım dün ilk ön görüşmemiz yapıldı . e. nazan tavmergen göker bana bakan doktor .. senın doktorun kım? memnunmusun?
ege ünivde bi doktor varmıs bugun kkda okurken aklıma sen geldın.. sana doktorun ısmını vereyım belkı faydası olur hatta yazan uyenın adını..ona özelden ulaş bakalım.. dur önce bulayım sayfayı filan.. not alcaktım unutmusum.. bu uyenınde bı yakını 18 yıl sonra bebek sahıbı etmıs doktor kısa özeti bu.
ayyyy maaşallah çok güzel bi gün bu yaa bu topik gerçekten uğurlu var bişey valla çok sevindim tatlım ya rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede versin
inanmıyorum 2saat önce hamile değilim sanıyordum burada yazılanları okuyunca içime şüphe düştü doktorumu aradım sonuçları bide ona söyledim ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM şoka girdim gerçekten bu uğurlu topik dua edin arkadaşlar Rabbim dua eden kulunu geri çevirmiyor çok sevinçliyim çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlaaaaaaaaar,
canm cok saol abdestli olman sart değil bu dua için..
içinden gelerek inanarak oku yeter
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli malûmin lek.
canm o zaman sana 5 yazayım bugün oku kendini zorlama istersen olurmu..
artık bize dua edin ne olur hamileyken daha kabul olur dualarınız.......biz de tadalım bu duyguyu inşcanlarımmmmm hepınızden Rabbım razı olsuunnn. . . .dıleyen herkese nasıp etsın Allahımm. . . .muhtesem bı hıs muhtesem bı duygu bu. . . . hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum. . .cırkınımmm senı de tebrık ederımmm :) besıklerını kertek mıııı
hoşgeldin qusel nasılsın ne zaman başlayacaksın tedaviye beni tanıdın deme........benıde yazın barı lısteye az kaldı baslıcak dıyemerhaba nasılsınız arkadaslar
saol canm Allah razı olsun ekliyorum hemen..tatlım inşallah durumu düzelir bebeğinin ben 5 tane okudum allahım kabul etsin. konuş bebeğinle sev onu inan bu o kadar güçlü bişey ki şaşırırsın. bol bol dua et tatlım allah yardımcın olsun
tamm canm Allah razı olsun..tamam canım hemen okuyorum sen yaz
saol canm Allah ım kabul etsin inş...Nafi'ye cânim ben 100 tane okurum..
işin tuhaf tarafı ben sabah kan testi yaptırdım sonucu doktora göstermeden ağlayarak çıktım hastaneden ne bileyim hamile değilim sandım sonra burada yazılanları okudum acaba mı dedim doktoru aradım sonucu söyledim sen hamilesin gözün aydın dedi şok oldum herkesi arayıp hamile değilim bi dahakine demiştim saatlerce üzüntüden kendimi temizliğe verdim şaka gibi bu topik olmazsa bilmeyecektim hamile olduğumu deliyim ben ya
artık bize dua edin ne olur hamileyken daha kabul olur dualarınız.......biz de tadalım bu duyguyu inş
hoşgeldin qusel nasılsın ne zaman başlayacaksın tedaviye beni tanıdın deme........
HEPİNİZİ CANI YÜREKTEN TEBRİK EDERM NE GÜZEL HABERLER YA SÜERSİNİZ AMA KEŞKE HAMİLE KALAN SORUNUNU KAÇINCI GÜN EMRİYO YAZSA DA ANLASAK RABBİM BİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SİZLERE MAŞALLAH
BEN DE TRANSFERİMİ YAPTIRDIM KUZUCUKLARIM BENİMLELEROKUYAN BOŞ GEÇMESİN Bİ DUA DA BİZE TEYZELERİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?