kizlarr cok tebrik ederim hayirli olsun cok sevindrimm rabbim yavrularinizi sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin
Dualarinizda bizide unutmayin hamis hamis bol bol dua edin
Bebeekkk ve nedese kusura bakmayin canlar sizi gormemisim ayyy dahada bi sevindim valllaaa hayirli olsun melekleriniz gobeginizdeymis 8ay daha gobeginizi sonrasindada saglikli bi sekilde kucaklarinizi doldursunlar insallahh
Kizlarr gercekten bu topigimize bi dua okuyup uflemeliyizzz nazara gelecek simdii
arkdşlar doktorum aradı ve 5.48 sonuç için negatif dedi çok üzgünüm.en az 50 ve üzeri olması lazım dedi ama neden o zaman 5 ve üzeri diyorlar..sanırım 12.gün için 5 az bir değer..ne yapalım kısmet..
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
arkdşlar doktorum aradı ve 5.48 sonuç için negatif dedi çok üzgünüm.en az 50 ve üzeri olması lazım dedi ama neden o zaman 5 ve üzeri diyorlar..sanırım 12.gün için 5 az bir değer..ne yapalım kısmet..
ohh masaşşşahharkadsım senin de değer tavan yapmıs
Allahım bunca özlemin ardından, bu topiğimiz ikiz üçüz olucak galiba..yinede Allahım hayırlısını versin,.
hep böyle güzel sonuçlar alalım insaAllah
Allahım bizlerid e sonuçlarımıza kolay ve tez zamanda kolaylıklar eyle...bizleri de hamilelik değerini gören arkadaslardan eyle..aminn...
kızlaaaaaaaaar,
size bir mutlu haber de benden
Bugün 11. Transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı
Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.
Kızlaaaaaaaaar,
Size bir mutlu haber de benden
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı
Kızlaaaaaaaaar,
Kızlaaaaaaaaar,
ay ne güzel haberler allahım sonuna kadar korur inşallah maşallah
Kızlaaaaaaaaar,
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar..
bende ocak ayında tüp bebekle pozitifi gördüm..
ve şuanda bebeğim çok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları yok..
dr um 1 hafta süre verdi 1 hafta sonra belkide bebeğimi benden ayıracaklar..
sizlerden meleğim için dua bekliyorum..
2013 ekim anneleri topiğinde benm için salatı tefriceye başlatmışlar..ismim nafiye..
1 tanecik bile okusanız Allah razı olsun kimbilir belkide o 1 tanecik dua yüzüsuyu hürmetine bebeğim benmle kalırr
okuyabilecek olanlar bana mesaj atarlarsa veya burda sayıyı belirtirlerse sevinirim
canlarımmm. . . .nasılsınız?
Şey sorucamm. . . .sımdı ben vajınal mantar oldum yadoktorum progestan ve antıbıyotıkler yapar normaldr dedı herhangı bı ılac krem vs vermedı. . . Sırkelı suyla yıkamak ıyı gelıyomus dıye okudum. . .sızce yapsam bebıslerıme bı zararı olurmu kı. . . Napsam bılemedımm bı yardmcı olunn. . . Yuruyemyrm bıleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?