resmi varsa saçlarının atsana canımsaçlarım bi uzasa da kızlar ilk isim kalin maşa almak aklim gidio onla yapilan dolgun dolgun kiwrimlara
iyi canım iyi inşallah uzayacak hedef şubat :)kızlar benim saçımın doğal rengi açık kumral uçlarıda sarı açtırmamıştım en açık sarı platin sarısı boya aldım evde kendim uçlarına sürdüm normal sarı oldu uçları şeklide dalgalı kıvırcık arası ama sanki uzadıkça dahada düzleşiyor saçlarım kısaca dalgalı diyelim yaklaşık 2 sene önce ara makas attırmıştım 3 sene öncesindede kat attırmıştım gürlüğüde normal şekli filan tek sorunum uzamaması ve kırıklarbi uzasa bir daha hiç ellemicem artık saçlarımı şampuanla durula çık ha sarılık akarsa tekrar boyarım uçlarını uzayınca dahada bir hoş durur şimdi kısa olunca dip boyam gelmiş gibi duruyo bu arada açtırıcı bişeyler kullanmadığım için çok kuru olmadı şuan gayet iyiler kaç gündür biliyorsunuz yağ bakımı yapıyorum ay ne çok konuştum
kızlar benim saçımın doğal rengi açık kumral uçlarıda sarı açtırmamıştım en açık sarı platin sarısı boya aldım evde kendim uçlarına sürdüm normal sarı oldu uçları şeklide dalgalı kıvırcık arası ama sanki uzadıkça dahada düzleşiyor saçlarım kısaca dalgalı diyelim yaklaşık 2 sene önce ara makas attırmıştım 3 sene öncesindede kat attırmıştım gürlüğüde normal şekli filan tek sorunum uzamaması ve kırıklarbi uzasa bir daha hiç ellemicem artık saçlarımı şampuanla durula çık ha sarılık akarsa tekrar boyarım uçlarını uzayınca dahada bir hoş durur şimdi kısa olunca dip boyam gelmiş gibi duruyo bu arada açtırıcı bişeyler kullanmadığım için çok kuru olmadı şuan gayet iyiler kaç gündür biliyorsunuz yağ bakımı yapıyorum ay ne çok konuştum
şimdi gittim evdeki saçla ilgili ürünlere baktım bir tane yağ buldum bimden almıştımiçinde karışık yağlar var içeriğine baktım çam terebentin de varmış çok pis kokuyor ve diğer yağlardan baya bi farklı geldi bana :) bu arada banyodaki şampuanları görseniz şampuan koleksiyonu yapıyorum sanki hepsini yarısına kadar kullanıp bırakmışım bazılarını bir iki defa sürekli şampuan değiştirdiğimden gliss saçımda kuruluk yaptı biliyosunuz bende sarımsaklı bir şampuanın içine bu yağı ekledim 2 kapak şimdi banyoya giriyorum bunla yıkıcam bakalım etkisi ne olucak
kızlar beni topiğimde var saçlarım işte link http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sinemaki-kürüne-başlıyorum-resimli.732738/
organix saç bakım yağı küçük şişe 4 tl filandı :) evet geçen hafta bime gittiğimde hayla vardı canımTam adı ne bimdeki ürünün hala varmıdır
kızlar cuma günü yani haftaya bime 10 tl ye argan yağı geliyor iyi bişeye benziyor ben almayı düşünüyorum
aynen sülfat zarar veriyor ben no poo ya başlasam bi sizi haberdar edicem gelişmelerden amaa gelmedi bi ayın 25 icanım saçların çok az moralini bozmak gibi olmasın :) sende çam terebentini dene bence :) bu arada banyodan geldim şampuan çok az köpürdü bol bol sıktım ve sertleştirdi biraz saçımı acayip dolandı neyse kremle hallettim bu sorunları şampuanın içine sarımsak katmadım hazır sarımsaklı yanlış anlaşılma olmasınüstünde natural yazıyo ama içinde sülfat filan var keşke bu zararlı maddeleri daha önce bilseydim dikkat ederdim :)
organix saç bakım yağı küçük şişe 4 tl filandı :) evet geçen hafta bime gittiğimde hayla vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?