Aynen canım ya ben de buklelerim zıplasın istiyorum artik yürüdükçe :)saçlarım bi uzasa da kızlar ilk isim kalin maşa almak aklim gidio onla yapilan dolgun dolgun kiwrimlara
bilmem ki ben yağları watsonsdan alıyorum daha güvenli :)tamam bakarımda bimde argan jojoba badem yagı falan gördüm fiyatları her birinin 3 75 idi yanlış hatırlamıyosam sahte falan olabilir mi acaba
Merhaba kızlar hemen ara sayfaları okuyup yetişiyorum size :)
bilmem ki ben yağları watsonsdan alıyorum daha güvenli :)
çakaaalkızlar bu arada birbirimizin cevaplarını beğenelim beğenimiz artsınbaşlıyorum beğenmeye sizinkilerin :)
hahahahaçakaaal
Canım argan yağı ne işe yarıyor tam olarak?kızlar cuma günü yani haftaya bime 10 tl ye argan yağı geliyor iyi bişeye benziyor ben almayı düşünüyorum
supergro ne ? cahiliğim tuttu ühühühüSupergro falanda kullanmıştım ben ama hiç bi uzama elde edemedim nedense onda
supergro ne ? cahiliğim tuttu ühühühü
bencede ya yedik kafayı annem bile diyo yeter çok takıyosun diye
saglıklı duruyo canım saçların
saglıklı duruyo canım saçlarınama senın kırıklarda aynı benimki gibi gel beni kes diyo ha
aaa hadi ya inş oyledir canım ama sağlıksız saç uzamaz diyolarCanımcım dün o kadar araştırma yaptım ki kırıkları kestirmek asla ve asla uzamaya etki etmiyor çok saglam araştırmlar yaptım .
sadece sağlıklı görünüyor .o kadar.
ve Saç ucundan hava alıyo falan filan diyorlar öyle birşey yokmuş dipteki gözeneklerden alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?