inşallah canım benim :)
bende 24 ünde başlayacağım
canim o zmn düğüne gdyrz diye duzlestrmstim.canim o kdr sinemakinin eziyetini cektim ama bi ise yaramadi ya hissetmedm yanicanım düzleştirme ama . madem bakım yapıyoruz tüm zararlı etkilerden uzak tutmalıyız.
saçlarının ilk resmi çok inceydi ama şu anda gayet sağlıklı duruyor sinemaki işe yaramış bence peki uzama elde ettinmi anlarsın sen ? yada sinemakiye devam edermisin iyi bir bakımmı ?
Allah allah ya sinemakiyle saç uzatanlar konusunda baya kişi beline getirmiş üstelik kızlar resimde paylaşmış :Scanim o zmn düğüne gdyrz diye duzlestrmstim.canim o kdr sinemakinin eziyetini cektim ama bi ise yaramadi ya hissetmedm yani
sinemeki bendede bir işe yaramamıştı yarın maya maskesi gerçi evde maya yokveya havuç herhangi bir maske yapıcam dün saçımı şampuanla yıkadım ve örmüştüm onun dışında şimdiye kadar bişey uygulamadım daha şuanda örgülü hayla :)
sende atsana saclarinin resmini tatlim merak ettim seninki hangi boyda bizimkinden kisa mi uzun mumaya , havuç , avakado bunlardan biri olabilir :)
kısa sanırsam şuan musait değilim yarın maskemi yaptıktan sonra saçımı yıkayacağım o zaman atarım :)sende atsana saclarinin resmini tatlim merak ettim seninki hangi boyda bizimkinden kisa mi uzun mu
eN KOLAYI HANGİSİ :)maya , havuç , avakado bunlardan biri olabilir :)
Bende aynı dışarda okuyorum :)turpu denedinz mi ben olsam onu yprdim uzatmak icin.Ben disarda okuyrm kendi sehrimde okusam muhakkak yapardim ancak yaz tatillerinde yapablyrm bole pis isleriavokado ve havuc bakim yapio uzatmio.
hayır havuçda uzatıyo ayrıca havucun içinde keratin var diğer maskelerden farklı olarak uzatmak dışında süper bir bakımda yapacağını düşünüyorum :) içine evde argan ve hindistan cevizi yağı var onlarıda eklerim
canım ara sayfalara bakarken gördüm.. bende ondan kullanıyorum, fiyatıda da biraz daha uygun aktarlara göre.. ben gliss'in içine kattım ayda 3 cm kadar uzadı son ayarkdaslar bn zatn 5aydr fln camterebntinli sampuan kulkanyrm malesf saclarim ck dokuldugu icin seyrekbime bu yag onumzdeki cuma glck arkdsalr bimde dewamli satilan yaglardan farkli bir defaligina gelcek urun .arastrdm markayi % 100 dogal dior bn hatta 2kutu alcm arkdslar icinde omega bile varms size aksam resim atarim
Maya maskesi: İçerdiği yüksek miktardaki protein, vitaminler ve mineraller sebebiyle saç köklerini besleyerek dökülmeyi durdurur/önler;saç tellerini kökten uza onararak sağlıklı, güçlü ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar; aynı etkilerle saçın normalden çok daha hızlı uzamasını sağlar. Bu maya maskesi saç derisi bakımı için de çok iyi yorumlarını okumuştum
Havuç Kürü: Hızlı saç uzatma konusunda ünyapmış etkili maskelerden biridir. Ortalama olarak ayda 4 cm uzama sağlar. İçerdiği protein (*keratin);yağ;fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum, folik asit;A, B1, B2, B3, B6, C, E vitaminleri nedeniyle diğer saç uzatma kürlerinden bir adım öne çıkan havuç kürü saçları hızla uzatırken aynı zamanda başta keratin olmak üzere saçın diğer ihtiyaçlarını da karşılar.
Sinameki Kürü: Saçların ayda 4 cm kadar uzamasını sağlayan bir diğer ünlü ve etkisi kanıtlanmış saç uzatma kürüdür. Saçın ihtiyaçlarını karşılama konusunda daha zayıf olduğu için haftada bir gün de saç köklerini besleyen bir maske (örneğin maya maskesi)uygulayarak desteklenmelidir.
Siyah Turp Kürü: Saçın ayda 4 kata kadar daha hızlı uzatılması amacıyla kullanılan bir diğer kürdür. Sinameki kürü gibi bu maske de haftada bir gün saç köklerini besleyen bir maske ile(örneğin maya maskesi) desteklenmelidir
Sizce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?