Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Kızlar bebe yağı muhteşem bişey ya saçı hiç kabartmıyor ama zararı varmıdır ki acaba bilmeden kullanıyorum 2 gündür

Bu arada dün gece sade suyla yıkadım saçımı . önceden her gün şampuanla yıkardım önceden derken 4 gün öncesine kadar ama artık 1 gün şampuanla bir gün normal suyla yıkıyorum .
Zaten ayın 25 inde de no poo ya başlamayı düşünüyorum .
Ancak ben düşündümde bi anda kesersem saçım sorun çıkarabilir bu nedenle çok az bi şampuanla yıkayacağım ilk 1 hafta
Yani şu şekilde 25 inde hiç şampuansız
26 sında çok az şampuanla
27 sinde hiç şampuansız
28 inde çok az şampuanla derken
diğer haftada 2 gün suyla 3. gün çok az şampuanla yıkıycam.
Diğer turlu kötü bi durum olabilir tedirgin oldum
Bebek gibi baktığım saçlarıma zarar veremem

inşallah canım benim :)
bende 24 ünde başlayacağım
canim o zmn düğüne gdyrz diye duzlestrmstim.canim o kdr sinemakinin eziyetini cektim ama bi ise yaramadi ya hissetmedm yani

sinemeki bendede bir işe yaramamıştı yarın maya maskesi gerçi evde maya yok veya havuç herhangi bir maske yapıcam dün saçımı şampuanla yıkadım ve örmüştüm onun dışında şimdiye kadar bişey uygulamadım daha şuanda örgülü hayla :)

canim o zmn düğüne gdyrz diye duzlestrmstim.canim o kdr sinemakinin eziyetini cektim ama bi ise yaramadi ya hissetmedm yani
Allah allah ya sinemakiyle saç uzatanlar konusunda baya kişi beline getirmiş üstelik kızlar resimde paylaşmış :S

Benimde örülü :)

peki kızlar neye başlayalım o zaman ben yaglı bakım yaptım hep sıkıldım .
Sinemakiyi 8 hafta deniycem yine de kızlar birşey kaybetmem :)
Artı bi bakım daha düşünüyorum sizce ne yapalım ?

kızlar ya hardal maskesi de duydum herkes beğeniyor ama ne biliyim şeker falan filan diyor ben öyle eziyetli şeyleri sevmiyorum zaten annem izin vermez titiz bayan

turpu denedinz mi ben olsam onu yprdim uzatmak icin.Ben disarda okuyrm kendi sehrimde okusam muhakkak yapardim ancak yaz tatillerinde yapablyrm bole pis isleri
avokado ve havuc bakim yapio uzatmio.

hayır havuçda uzatıyo ayrıca havucun içinde keratin var diğer maskelerden farklı olarak uzatmak dışında süper bir bakımda yapacağını düşünüyorum :) içine evde argan ve hindistan cevizi yağı var onlarıda eklerim

turpu denedinz mi ben olsam onu yprdim uzatmak icin.Ben disarda okuyrm kendi sehrimde okusam muhakkak yapardim ancak yaz tatillerinde yapablyrm bole pis isleri
avokado ve havuc bakim yapio uzatmio.
Bende aynı dışarda okuyorum :)

Bende havucu meyve gibi yemeyi düşünüyorum :)

Maya maskesi: İçerdiği yüksek miktardaki protein, vitaminler ve mineraller sebebiyle saç köklerini besleyerek dökülmeyi durdurur/önler;saç tellerini kökten uza onararak sağlıklı, güçlü ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar; aynı etkilerle saçın normalden çok daha hızlı uzamasını sağlar. Bu maya maskesi saç derisi bakımı için de çok iyi yorumlarını okumuştum
Havuç Kürü: Hızlı saç uzatma konusunda ünyapmış etkili maskelerden biridir. Ortalama olarak ayda 4 cm uzama sağlar. İçerdiği protein (*keratin);yağ;fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum, folik asit;A, B1, B2, B3, B6, C, E vitaminleri nedeniyle diğer saç uzatma kürlerinden bir adım öne çıkan havuç kürü saçları hızla uzatırken aynı zamanda başta keratin olmak üzere saçın diğer ihtiyaçlarını da karşılar.
Sinameki Kürü: Saçların ayda 4 cm kadar uzamasını sağlayan bir diğer ünlü ve etkisi kanıtlanmış saç uzatma kürüdür. Saçın ihtiyaçlarını karşılama konusunda daha zayıf olduğu için haftada bir gün de saç köklerini besleyen bir maske (örneğin maya maskesi)uygulayarak desteklenmelidir.
Siyah Turp Kürü: Saçın ayda 4 kata kadar daha hızlı uzatılması amacıyla kullanılan bir diğer kürdür. Sinameki kürü gibi bu maske de haftada bir gün saç köklerini besleyen bir maske ile(örneğin maya maskesi) desteklenmelidir
Sizce hangisi ?

canım ara sayfalara bakarken gördüm.. bende ondan kullanıyorum, fiyatıda da biraz daha uygun aktarlara göre.. ben gliss'in içine kattım ayda 3 cm kadar uzadı son ay

kedim , sinameki'den bende sonuç göremedim, üstelik mis kokulu şampuanlar kullannmama rağmen bemiksin kokusu kaldı hep.. 1yıl sonra saçımı düzleştirirken bile bemiksin kokusu geldi burnuma . ama şimdi sen beni heveslendirdin, napsam bilemedim bak ailemde bana çok söylenir , yeter bıktık senin saçlarından diye

BEN SİNEMAKİYİ TERCİH EDİCEM ÇÜNKÜ EVDE MALZEMELER VAR :)
TEK EKSİK BADEM YAĞIM.
aMA BUNUN YANINE EXTRA Bİ BAKIM DAHA DÜŞÜNÜYORUM TEK BAŞINA YETERSİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…