Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

saçımı yıkadıktan sonra anneme ördürüyorum neden örüyorsun çok ıslak dedi uzatmak için dedim kafayı yemişsin sen dedi ühühühü

Bende saçlarımı uzatma kararı aldım ve iyi bir bakım kürü buldum.

1-Bemix Ampul
2-Tatlı Badem Yağı

Bunların ikisini karıştırıp 2 haftada bir saça sürüp en az 2 saat beklemek lazım.

Ben 2 kere yaptım ve gerçekten uzadı ayrıca küçük saçlarda çıktı .Bemiks ampul vitamin olduğu için biraz kötü kokuyor :)Ayrıca çok uygun içinde 4 adet ampul var ve 5 tl

şubata kadar beline gelir ayrıca :)

Canım zaten sinemaki kürüne başlayacağım 24 ünde .
Ve malzemeler zaten su an senin yazdıkların artı olarak sinemaki otuda katacağım . bu şekilde uzama elde edenlerin yazılarını ve resimlerini gördüm gayet ikna ediciydi.

sende uzat işte bizimle :) çoğalarak hedefimize ulaşacağız kimse bu yoldan dönmeycek :)

saçımı yıkadıktan sonra anneme ördürüyorum neden örüyorsun çok ıslak dedi uzatmak için dedim kafayı yemişsin sen dedi ühühühü

örmek gerçekten çok uzatıyor bak hangi kuaföre sorarsan sor hangi uzun saçlıya sorarsan sor 10 da 8 örerek çabuk uzuyor diyor hani saçı uzatan şey örmek değil.
Saçın ırıl sıklam eger sen kurutursan suyu gidiyor yada havluyla sararsan cabucak kuruyor ancak örersen sadece en dış kısmı kuruyor oda 10 saatte . ben gece örğyorum sabah sadece dışı kuru oluyor içi ıslak oluyor açtığımda yani bu sayede örmek suyu saça hapsediyor ve saç nemli oluyor uzun saatler. su saçı uzatıyor ve saçlar örülüyken uzun saatler ıslak kalıyor buda saçın kurumasını engelliyor ve saça kaybettiği nemi kazandırıyor

kızlar saçlarımı attım ya yorumlarınız neler bu arada merak ediyorum :/ ne diyorsunuz subata gelir mi bele

kızlar saçlarımı attım ya yorumlarınız neler bu arada merak ediyorum :/ ne diyorsunuz subata gelir mi bele
gelir tabikide :) yalnız ben okul başlayana kadar saçımı uzatmak istiyordum 3 haftada ne kadar uzatabilirim acaba ? bende bi ara fotosunu çekip atıyım

canım 3 haftada çok bi uzama olmaz bence okul açılınca da devam et zaten bakımlar en az 1 ayda etkisini gösteriyor

canım 3 haftada çok bi uzama olmaz bence okul açılınca da devam et zaten bakımlar en az 1 ayda etkisini gösteriyor
okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu ama

okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu ama

avon siyah nokta giderici l çok iyi geliyor o bana
saçlarında çok çok iyi bakarsın 1 buçuk 2 olur sanırım canım

kızlar ya saçlarım daha güçlü geliyor artık bana rengi yumuşaklığı parlaklığı çok çok iyi hale geldi ya içim çok huzurlu şu anda :)
Saçlarımın sağlığına kavuşması beni mutlu ediyor

kızlar saçlarınızı atın merak ediyorum :)
hem güzel oluyor resimli takip etmek

Sinemaki küre basladim ben de omuzlarimdan 5 parmak falan asagiya dogru düzei olarak kullanacam hedef belimle sirtim arasinda cokta uzun olmayan saclar ama bakalim :)))

canım düzleştirme ama . madem bakım yapıyoruz tüm zararlı etkilerden uzak tutmalıyız.
saçlarının ilk resmi çok inceydi ama şu anda gayet sağlıklı duruyor sinemaki işe yaramış bence peki uzama elde ettinmi anlarsın sen ? yada sinemakiye devam edermisin iyi bir bakımmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…