tam düz değil aslında kabarık baksana . inşallah gelir yaaaayani herkes çok takıyosun saçların kısa değil diyip duruyorlar.
ama ben artık söylenmeyi
bıraktım sadece saçlarıma bakım yapıp gerisini Allaha bırakıyorum ne yapayım :)
çevremde okadar rezil saçlı insan varki yıllardır makas değmemiş ama şakır şakır uzuyor .aaa hadi ya inş oyledir canım ama sağlıksız saç uzamaz diyolar
Bende saçlarımı uzatma kararı aldım ve iyi bir bakım kürü buldum.
1-Bemix Ampul
2-Tatlı Badem Yağı
Bunların ikisini karıştırıp 2 haftada bir saça sürüp en az 2 saat beklemek lazım.
Ben 2 kere yaptım ve gerçekten uzadı ayrıca küçük saçlarda çıktı .Bemiks ampul vitamin olduğu için biraz kötü kokuyor :)Ayrıca çok uygun içinde 4 adet ampul var ve 5 tl
şubata kadar beline gelir ayrıca :)
Bende saçlarımı uzatma kararı aldım ve iyi bir bakım kürü buldum.
1-Bemix Ampul
2-Tatlı Badem Yağı
Bunların ikisini karıştırıp 2 haftada bir saça sürüp en az 2 saat beklemek lazım.
Ben 2 kere yaptım ve gerçekten uzadı ayrıca küçük saçlarda çıktı .Bemiks ampul vitamin olduğu için biraz kötü kokuyor :)Ayrıca çok uygun içinde 4 adet ampul var ve 5 tl
şubata kadar beline gelir ayrıca :)
saçımı yıkadıktan sonra anneme ördürüyorum neden örüyorsun çok ıslak dedi uzatmak için dedim kafayı yemişsin sen dedi ühühühü
bak mesala benim şimdiki mesajıma tıkla cevapla kısmına aşağıda dosya yükl yazıyor oradan yükleya kızlar ben resim ekleyemiyorum nasıl yapcam
gelir tabikide :) yalnız ben okul başlayana kadar saçımı uzatmak istiyordum 3 haftada ne kadar uzatabilirim acaba ? bende bi ara fotosunu çekip atıyımkızlar saçlarımı attım ya yorumlarınız neler bu arada merak ediyorum :/ ne diyorsunuz subata gelir mi bele
okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu amacanım 3 haftada çok bi uzama olmaz bence okul açılınca da devam et zaten bakımlar en az 1 ayda etkisini gösteriyor
okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu ama
Sinemaki küre basladim ben de omuzlarimdan 5 parmak falan asagiya dogru düzei olarak kullanacam hedef belimle sirtim arasinda cokta uzun olmayan saclar ama bakalim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?