Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

25.08.2014..

Dün kırıklarımı aldım.
Zeytinyağını ısıtım saçıma sürdüm..
Birde bu fotoda düzleştirdiğim hali..
3 aydır düzleştirmiyordum ama dün akşam düzleştirmek istedim..
Burda dursun foto sizde yorumlarınızı yapın..
Şubat ayına kadar arada kırıklarımıda alıcam..
Belimde olsun istiyorum..
Dahada kırığın var..
Zamanla onlarıda alırım..
Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 2014-08-26 00.15.36.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 92
canım boya düzleştirici hiçbirşey kullanmıyorum kaç zamandır

kızlar yine ben geldim. saçlarım şuan bu boyaa geldi. sizlerle dün yaptığım maskeyi paylaşmalıyım. bu soft kremler varya el ve vucut için nem veren kremler onlardan saçıma sürüp bir saat bekledim. saçımızın neme ihtiyacı var. zaten bu kremlerde ellerimize nem vermiyormu birazda saçımıza nem versin diymi :)

saçlarınız gayet parlak :)

saçımın örgüsünü çözdüm parlamışlar ve yumuşacık oldu fakat hayla şekli şemali bozuk birazcık denicem bu argan yağı ve krem karıştırma şeyini fayda ediyor bana göre bu arada yurtdışında bir akım çıkmış farklı saç ürünlerini birbirlerine karıştırıp saçlarına sürüyolar video izledim bir kaç saç serumu durulanmayan kremler karıştırıp sürüyolar :)

evet kontes siteden ayrılmadığı zamanlar bende yapmıştım. yaklaşık 2 yıl olmuştur. ama hiç işe yaramamıştı. mayonezi cok severim ama sacta olunca bilemedim bak

çok iyi olmuş bence bende bu şekilde düz kestirmek istiyorum belki şubatta belki de yeni yılda falan kestiririm :)

çok iyi olmuş bence bende bu şekilde düz kestirmek istiyorum belki şubatta belki de yeni yılda falan kestiririm :)

Bence hemen kestir ki o şekilde uzasın sonra daha çok kestirirsin için acır..
Ben 1.5 2 ay önce 3-4 parmağa yakın kestirdimde düz oldu..
Yoksa şuan belime yakın olurdu ama bakım olur
Belime bi 5 parmak kalsın o zaman üçgen model kestiricem şimdi böyle uzasında

bende üçgen modellerden bıktım artık bende düz istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…