evet supergro meraktan kirpiklerimede denemiştim uzattı.supergro mu canım yazdığım mesajı bulamadım da .?
canım boya düzleştirici hiçbirşey kullanmıyorum kaç zamandırcanım saçların aşırı yıpranmışsa 2 günde bir düzeldikçe haftada iki kere ve normale dönmeye başladıkça haftada bir sağlığına kavuştu gibi hissettiğinde ayda bir uygulayarak devam edilir yağlı bakıma .
yağlı bakım bi kaç ayda gerçekten ciddi anlamda toparlıyor saçı ama biz boyaydı düzleştirmeydi içine ediyoruz .
bu nedenle başladığımız yere dönüyoruz
Eki Görüntüle 1218437 Eki Görüntüle 1218438
Merhabalar
bende saçlarımı uzatmaya karar verdim 1yıldır düzenli olmasada haftada 1 -2 kere bakım yapardım bazen 2 3 hafta yapmaz sonra tekrar yapmaya başlardım yani tam düzenli olarak yapmazdım saçlarımı kuaföre en son bu oruçta değil ondan önceki oruçta OMZUMDA kestirdim . ama artık kendim uçlarından alıyorum . 2 aydır tam olarak düzenli bir şekilde saç bakımı yapıyorum haziranın 21 inde başladım düzenli bakıma.
kullandıklarıma geçeyim :
Hc hair complex kullanıyorum 2 günde bir . içerisine çam terebentin de kattım .
Şampuanıma: çam terebentin kattım .
15 adet dk hapı ezdim ve kattım
1 tatlı kaşığı bal kattım .
şampuan olarakta saç dökülmeside başlamıştı bende bu nedenle 2 adet dermokil şampuan aldım ve 1 tanesinin içine bu saydıklarımı kattım ve başladım 2 aydır kullanıyorum .
MEDOBİOCOMPLEX-K adında biotin hapı kullanıyorum b7 vitaminiymiş bu ve saçı güçlendirirmiş aynı zamanda tırnaklarıda ve tırnaklarım çok sertleşti gerçekten güçlendiler saçlarımdada küçük küçük saçlar çıktı .
günlük 1 bardak süt içiyorum artık normalde hiç sevmem ama kakaolu alıyorum küçük kutuda her sabah 1 tane içiyorum mecburen protein açısından zengin ve protein saç için gerekli birşey.
saçlarımı düzleştirmiyorum artık. örüyorum .
aklıma gelen şeyler olursa ekleme yaparım .
Ayrıca
Kızlar bende saçlarımı 1 aydır düzenli şekilde örüyorum .
Her gece yatmadan önce yıkıyorum havluyla yarım saat falan sarılı bekletiyorum suyunuçekiyor bu sayede saçlarımı havluya sarıl ovalamıyorum artık bu kırıyormuş zaten 5 6 aydırda kurutma makinesi kullanmıyorum hiç .
Her neyse bu şekilde suyunu aldıktan sonra örüyorum çok sıkı olmayacak şekilde sonra sabah kalktıgımda hala nemli oluyor .
Yani saçta suyu hapsediyor suda saçı uzattıgına göre bu şekilde uzuyor yani örgü uzun saatler suyu saca hapsettiğine göre saçında suya ihtiyacı olduğuna göre bu şekilde uzuyor kızlar gerçekten faydası büyük.
Çevremde hangi uzun saçlıya sorduysam duştan sonra saçını ör dedi .
Gün arasındada saçımı açıyorum 1 2 saat kabarında tekrar balık sırtı örüyorum . sonra sıkılınca açıyorum 1 2 saat kabarınca tekrar örüyorum hem masaj gibi hem sıcak yaz günlerinde rahat oluyor .
saçlarınız gayet parlak :)25.08.2014..
Dün kırıklarımı aldım.
Zeytinyağını ısıtım saçıma sürdüm..
Birde bu fotoda düzleştirdiğim hali..
3 aydır düzleştirmiyordum ama dün akşam düzleştirmek istedim..
Burda dursun foto sizde yorumlarınızı yapın..
Şubat ayına kadar arada kırıklarımıda alıcam..
Belimde olsun istiyorum..
Dahada kırığın var..
Zamanla onlarıda alırım..
Yorumlarınızı bekliyorum
saçlarınız gayet parlak :)
evet kontes siteden ayrılmadığı zamanlar bende yapmıştım. yaklaşık 2 yıl olmuştur. ama hiç işe yaramamıştı. mayonezi cok severim ama sacta olunca bilemedim bakcanım ben denemek istiyorum yine de bi çok topikte resimli uzatma yapan arkadaşlara baktım ciddi uzamalar var bşrde en çok kontesin uzaması ilgimi çekti baya uzatmış.
birde mayonez kürü yaparım 10 günde bir tamam dır :)
ahahha kızlar aklıma bişey geldi bence bu topiğin ismi ÖRGÜLÜ KIZLARRR OLMALI
25.08.2014..
Dün kırıklarımı aldım.
Zeytinyağını ısıtım saçıma sürdüm..
Birde bu fotoda düzleştirdiğim hali..
3 aydır düzleştirmiyordum ama dün akşam düzleştirmek istedim..
Burda dursun foto sizde yorumlarınızı yapın..
Şubat ayına kadar arada kırıklarımıda alıcam..
Belimde olsun istiyorum..
Dahada kırığın var..
Zamanla onlarıda alırım..
Yorumlarınızı bekliyorum
ben bir kutu bitirdim ancak hiç etkisini göremedimevet supergro meraktan kirpiklerimede denemiştim uzattı.
saçının boyutu güzel canım benimki gibi değil mi ?saçlarınız gayet parlak :)
çok iyi olmuş bence bende bu şekilde düz kestirmek istiyorum belki şubatta belki de yeni yılda falan kestiririm :)
:) deneyim bi 2 aycık ):evet kontes siteden ayrılmadığı zamanlar bende yapmıştım. yaklaşık 2 yıl olmuştur. ama hiç işe yaramamıştı. mayonezi cok severim ama sacta olunca bilemedim bak
evet seninkide parlak ve bakımlı. benim saçlarımda çok parlak fakat fotoğrafta belli olmuyor kisaçının boyutu güzel canım benimki gibi değil mi ?
Bence hemen kestir ki o şekilde uzasın sonra daha çok kestirirsin için acır..
Ben 1.5 2 ay önce 3-4 parmağa yakın kestirdimde düz oldu..
Yoksa şuan belime yakın olurdu ama bakım olur
Belime bi 5 parmak kalsın o zaman üçgen model kestiricem şimdi böyle uzasında
evet seninkide parlak ve bakımlı. benim saçlarımda çok parlak fakat fotoğrafta belli olmuyor ki
kestirsen bile hemen uzuyorki zaten sorun yok. ben saçlarımı 3 ay önce kestirdim bu gün bir baktım fena uzamış. 3 ayda abartısız 7 cm uzamış :)uçlarından kestirsemmi ya bilemedim ama benim arkadaşlarım hiç kestirmiyor gayet uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?