tamam canım pazartesi günü sinemaki kürünün 1.sini yaptımbaştan okuycam zaten şimdi konuya balıklama atladım da
senin erkek arkadaşınla okuduğun içindir .Bende gideyim diye bakıyorum cidden
evet oldu,omuzlarımdaydı saçlarım şimdi belimdetamam canım pazartesi günü sinemaki kürünün 1.sini yaptım
sende sinemakide uzama olmuşmuydu
sinemaki ile elde ettin dimi bu uzamayı ek bişeyler yaptınmıevet oldu,omuzlarımdaydı saçlarım şimdi belimde
buna şükür hiç uzamıyordu
senin erkek arkadaşınla okuduğun içindir .
ben gitmek istemiyorum
Aynen o açıdan istiyorumda.
Sen neden istemiyorsun
sıkıldım sen erkek arkadaşınla okuyorsun şanslısın .
çünkü arkadaşlıklar falan her şey yalan herkes birbirinin kuyusunu kazıyor falan dedikodular tavan insanların ipini kopardığı yer gibi bişey üniversite .
en iyisi kimseyle muhattap olmamak sadece selam selam.
kizlar nerde hangi bölümde okuyorsunz
Evet sinamekiyle yaptım ama ben şampuanımada bepanthen ve evigen kırdım.2-3 ayda bir ,bir santim kadar kestirdimsinemaki ile elde ettin dimi bu uzamayı ek bişeyler yaptınmı
yada bu süreçte kestirdinmi
haklisin cnm bnm bu yuzden okulda hc arkadsm yok.annemde hp cok yabanisin bi kmseyi bulamadn arkds fln die hp İğnelio bnisıkıldım sen erkek arkadaşınla okuyorsun şanslısın .
çünkü arkadaşlıklar falan her şey yalan herkes birbirinin kuyusunu kazıyor falan dedikodular tavan insanların ipini kopardığı yer gibi bişey üniversite .
haklisin cnm bnm bu yuzden okulda hc arkadsm yok.annemde hp cok yabanisin bi kmseyi bulamadn arkds fln die hp İğnelio bni
ama koca okulda yurtta yalnizm hp ya eglencem yk hc . zaten bu zmn kdr hc arkdstan yana şansım olmadiki hp tektim :Ayy aman bulma bulup napıcaksın kimin kime yararı var artık
ama koca okulda yurtta yalnizm hp ya eglencem yk hc . zaten bu zmn kdr hc arkdstan yana şansım olmadiki hp tektim :neyse arkadaşın sac topigini aglama duvari yapmiym
ewt cnm benim resimdeki .resim dgsk ckmis olblr yani bu zmna kdr benzeten olmadiSöylemeden edemicem profildeki sensen(ki yüksek ihtimal öyle) sihirli annemdeki tuğçeyi anımsatıyorsun
Senin saç boyunu görelim hadi bakalım
ewt cnm benim resimdeki .resim dgsk ckmis olblr yani bu zmna kdr benzeten olmadiattim cnm bnm bi kac syfa geride sende at
hepimizn saclari ayni boylardaymis cnm masallh saglikli duruyor25.08.2014..
Dün kırıklarımı aldım.
Zeytinyağını ısıtım saçıma sürdüm..
Birde bu fotoda düzleştirdiğim hali..
3 aydır düzleştirmiyordum ama dün akşam düzleştirmek istedim..
Burda dursun foto sizde yorumlarınızı yapın..
Şubat ayına kadar arada kırıklarımıda alıcam..
Belimde olsun istiyorum..
Dahada kırığın var..
Zamanla onlarıda alırım..
Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?