Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

15 ağustosa ait ilk resim
22 ağustosa ait duştan sonra 2. resim 1 hafta ara ile uzama pek belli olmaz 1 haftada bir ay falan geçse belli olur canım

Son düzenleme:
uçlarından kestirsemmi ya bilemedim ama benim arkadaşlarım hiç kestirmiyor gayet uzuyor

Fotoğrafını koysan iyi olur ama açık havada çek fotoğrafı benim gibi ev içinde değil sonra yanılma payı fazla..
Kestirmediğinde o teller cansız oluyor ve sağlıklı uzamıyor..
Kestirdikçe kısa bile olsa sağlık diyebiliyorsun ve insan motive oluyor..
Açıkcası ben kestim mutluyum o sertlik yok.
Daha yumuşak ve sağlıklı duruyor 1 ay sonra yine keserim kesin..
Sende kötüyse kes..
Çünkü sağlıksız uzun saç iğrenç duruyor.
Bende vardı ama o kadarda sağlıksız değildi gittim belimdeki saçı omuzlarımda kestirdim bidada iflah olmadı..
Şimdide uzasında uzasın diyorum..
Sevvgilim diyor senin için saç-kilo takıntın var nerde saç ürünü sen ordasın

bilmiyorum kestirirmiyim ama şu an buna hazır değilim çünkü o kıskanç kuaförler kısacık bırakıyorlar en sonunda birinin saçını yolucam insanı çileden çıkarıyorlar

en son gittiğim kuaför bi faicaydı kızlar saçımın üstlerini bildiğiniz erkek saçı kısalığında altlarını ise omzumda kesti ya travesti gibi bişey oldu bi çirkimn oldu saçlarım iğrenç yani bide ne örülüyo ne toplanıyo üstler erkek gibi perçem kesti bide aptal kadın oda erkek gibi minicik aboooo faciaydı uzadıkça en alt katı kestim duş sonrası kendim hemen hemen aynı boya getirdim nerdeyse az fark kaldı benim saçlarımın bu kadar uzaması bile mucizede neyse :) :) :)
o yüzden bidaha güvenim falan yok kuaförlere asla oturmam o koltuğa kısaltmayı düşünmedikçe . ve şu an düşünmüyorum kısaltmayı adam gibi düz kescek bi yer bulsam belki

bilmiyorum kestirirmiyim ama şu an buna hazır değilim çünkü o kıskanç kuaförler kısacık bırakıyorlar en sonunda birinin saçını yolucam insanı çileden çıkarıyorlar

Gördüm fotoğrafını iyi ya saçların çok kötü durmuyor ama uzayıncada şekillendir çünkü böyle biraz eski model oluyor
Bende uzasın kestiricem şekillendiricem..
Kırıklarını sen alsan, Ben o şekilde yapıyorum kuaföre gitmem kısaltmak için son 1 yıldır ben hallediyorum..
Çünkü bende pek güvenmem açıkçası..
Hatta bu yıl erkek arkadaşımla konuşuyorum..
-Saçlarımı kestirmem lazım kırıklarım çok dedim
-E kestir
-Ama çok alıyorlar ya
-Ya parayı dert etme bende var sen karar ver bana söyle demesin mi
-Dert para değil ya çok aldığı parada değil saç dedim.
Zavallı çocuk öyle boşa para harcamayınca birde öğrenci olup tutumlu olmaya çalışınca ben karşılarım dedi kıyamam ya
Ama gülmüştük baya

Eheheheh bu erkekler yok mu yahu güya kahraman olacak gözünde kızz çok güldüm valla saç kahramanı enişte

koydum canım bakabilirsin

evet daha az zaman olmuş ben fark etmedim vakti :) bende 3 ay önce kuaföre gittim.gitmez olaydım keşke. öle bir kat vermişki saçıma makası düz daldırmış. önler bildiğin küt arkalar uzun. facia. sonra başka bir kuaföre gidip düzelttirdim. aslan pencesi yaptırdım. ara makas felan attırdım. şuan daha iyi fakat kuaför zor düzellttim düzeltemedğim yerler halen var bir ara yine gelmen gerekli dedi. ben annemin kuzenimin ve komuşuların saçlarını yıllardır keserim. herkezde kesimi çok beğenir :) bundan sonra kendi saçımıda kendim kesicem. paranla rezil olmak diye buna diyorlar işte :)

dk hapı ne canım

aynen öyle yap canım bende katlı olsa kendim keserim de katları uzatıp düz kestirmeye çalışıyorum ya ondan cesaret edemiyorum şu sıralar

Eheheheh bu erkekler yok mu yahu güya kahraman olacak gözünde kızz çok güldüm valla saç kahramanı enişte

Çocuk artık saç konusunda nasıl bi psşkopat olduğumu biliyor
Zaten bizim aramıza paranın sıkıntısı olmaz bende 20tl varsa 10-10 bölüşürüz
Onda varsa mutlaka bana verir bende varsa ona..
Ailemizden ayrı şehirlerde okuyunca dahada yardımlaşmaya başladık..
Bende hiç para yoksa ağzıma s.çar neden söylemedin başına bi iş gelse paran yok napıcaksın söyle olmadığında dedi
Tabii söyledim mi hayır
O soruyor var yaaee diyorum oda yok belli bi öğrenemedin şunu söylemeyi diye kalaylıyor
Ama napayım söyleyemem
Cüzdanımda olmadığını görürse öğreniyor o zaman veriyor zor alıyorum ama mantıklı açıklamada yapıyor beyfendi ben bide hastayım bi bayılsam bişey olsa bide param yoksa bana üzülmeyi bırakıp kızar parn yoksa neden söylemiyosun ben sana demedim mi neyse bunu daha sonra konuşucaz bi düzelde der veee düzelsemde unutmaz kalaya devam

doğum kontrol hapı kuzucum
sağol canım,aklıma da geldi ama emin olamadım
saçlara zarar vermiyormu aslında çok duydum ama cesaret edemedim kullanmaya
sinameki kürü kullanıyordum önceden bir yıldır bıraktım saçlarım çok zor uzuyor senin kürünüde denemek istiyorum heveslendirdin beni
benim kuaförümde saçlarımı örmemi tavsiye etmişti,örgü hem uzatıyormuş hemde kırılmasını yıpranmasını önlüyormuş

eheheheh :) bende başka şehirde okuyorum .
şimdiden içim acıyor ya :/
7 8 gün sonra gideceğim okula pff

aynen öyle yap canım bende katlı olsa kendim keserim de katları uzatıp düz kestirmeye çalışıyorum ya ondan cesaret edemiyorum şu sıralar
evet düz kendin kesemessin.... bende şuan saçımı çekip üzerine tarih attım bakalım ne kadar olcak 2 ayda. şubata kadar benimde belime gelir eminim...

aynen öyle örmek çok faydalı canım şu topikte gördüğüm tüm kızlar örüyor saçlarını artık topik örgülü kızlar oldu :) :)
benim kürlerime de bi göz at ben 2 ay o ilk sayfada yazdıgım kürleri kullandım konuyu açmadan baya önce başlamıştım
hc yağ kürü bitti şimdi sinemaki kürüne başladım

baştan okuycam zaten şimdi konuya balıklama atladım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…