bilemedim ki
kızlar ben yine bir dönüş yaptıım
saçıma hiç bir bakım uygulamıyorum 1-2 haftadır, 1 ay boyunca böyle devam edecektim ama dayanamayıp kayısı yağı ekledim içinezaten çok az miktarda vardı değerlendireyim dedim
bir dahaki sefere lavanta yağı almayı düşünyorum..kullanan varmı aranızda? uzattığını duydum, üstelik çok ta güzel kokutur saçlarımızı
tavsiyelerinizi bekliyorum
illa kestirmek zorunda değilsin canım bunu mecburiyet olarak düşünme saçlarının uçları seni çok rahatsız etmiyosa kestiremene gerek yokkestirmeyim mi yani
kestirmezsem kırıklar yüzünden uzamama ihtimali olur mu acaba ya .
benim arkadaşlarım kestirmiyor ama maşallah çok güzel uzuyor ben kararsızım
aa? yağmı kullanmıştınAma senin saçına ne olur bilemem tabii..
En azından dene..
Zaten yılda saç 3 ay uzarsa 1 ay uzaması durur.
Ya ben lavanta kürü yaptım hoş kokmadı açıkçası
Herkese merhaba arkadaşlar,
Haftalardır saçımı çok problem ediyorum. Ek olarak eski 11 yaşındaki saçlarımı ekleyeceğim.. Sarı saçlı halimi saçımın inceliğini göstermek için ekliyorum.Şuan saçlarımı siyaha boyadım uzatmak ve dokunmak istemediğim için. Ben o yaşlarda saçlarımda beyaz var diye boyamaya başladım. Boya ve şekillendiriciler saçlarımı mahvetti. Saçımı öremiyorum bile o kadar az ve güçsüzler ki. Aslında saçlarım kıvır kıvır çok güzeller ama duştan sonra jole sürmezsem çok iğrenç bir görüntü oluşuyor. Ben istiyorum ki eski hallerine geri dönsün. Gürleşmese bile duştan sonra bir şeyler sürmek zorunda kalmayayım doğal olduğunda da güzel olsun. Gerçekten bende uzatmak istiyorum. Fakat herkes kafasından bir bakım öneriyor. Gerçekten işe yarayan formüller söyleseniz ve beni mutlu etseniz keşke. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.. Eki Görüntüle 1235674 Eki Görüntüle 1235675 Eki Görüntüle 1235676
illa kestirmek zorunda değilsin canım bunu mecburiyet olarak düşünme saçlarının uçları seni çok rahatsız etmiyosa kestiremene gerek yok[/QUOTEkendim kestim tam 4 parmak kestim
kendim kestim tam 4 parmak kestimilla kestirmek zorunda değilsin canım bunu mecburiyet olarak düşünme saçlarının uçları seni çok rahatsız etmiyosa kestiremene gerek yok
Herkese merhaba arkadaşlar,
Haftalardır saçımı çok problem ediyorum. Ek olarak eski 11 yaşındaki saçlarımı ekleyeceğim.. Sarı saçlı halimi saçımın inceliğini göstermek için ekliyorum.Şuan saçlarımı siyaha boyadım uzatmak ve dokunmak istemediğim için. Ben o yaşlarda saçlarımda beyaz var diye boyamaya başladım. Boya ve şekillendiriciler saçlarımı mahvetti. Saçımı öremiyorum bile o kadar az ve güçsüzler ki. Aslında saçlarım kıvır kıvır çok güzeller ama duştan sonra jole sürmezsem çok iğrenç bir görüntü oluşuyor. Ben istiyorum ki eski hallerine geri dönsün. Gürleşmese bile duştan sonra bir şeyler sürmek zorunda kalmayayım doğal olduğunda da güzel olsun. Gerçekten bende uzatmak istiyorum. Fakat herkes kafasından bir bakım öneriyor. Gerçekten işe yarayan formüller söyleseniz ve beni mutlu etseniz keşke. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.. Eki Görüntüle 1235674 Eki Görüntüle 1235675 Eki Görüntüle 1235676
Yağ değil
hımm anladım..bende yağının güzel koktuğunu duymuştum
Onuda denerim
Entele yağınıda denicem
Bazen hiç uzamıcakmış gibi geliyor ama 1,5-2 ayda 5-6 cm uzadı saçlarım..
Önceden bu bile olmazdı ama saçlarım belime gelmicek gibide geliyoru
bende rekorum olarak 3 ayda 10 cm hatırlıyorum
entele zehirli diye duymuştum,dikkat et
Yağını alıcam zaten onu inceltmişlerdir..
Bakalım daha sonrada dkh'ına başlıcam :)
Dkh bende çok işe yaramıştı :)
saçımdaki pul pul kabuklanmayı ve ufak kepeklenmede koyduğum günden itibaren azaldı
Eveeet, 2 dk 'da saçlarımı yıkayıp geldim , fiytomun içinde kayısı yağı vardı güzel koksun diye koydum ama faydaları arasında seboreik dermatit e iyi geldiği yazıyor.. bu arada saçlarımı buuuz gibi bir su ile duruladım..nemi saça hapsettiğini ve kan dolaşımını hızlandırıp uzamaya yardımcı olduğunu okumuştum yıllar önce, 1 aydır bu şekilde saçıma soğuk su tutuyorum..
dkh açıkçası beni korkutuyor hormonal vs. işler karışıyor ya olaya
soğuk suyu bende en sonda yaparım zaten hafif soğuk suyla yıkıyorum normaldede sadece bakım yağlarıla bişeyler yaptıysam sıcak su kullanıyorum :)
Yazın saç daha hızlı uzar zaten :)
Kan dolaşımını acı biberde hızlandırıyor bilgin olsun
Dkh'dan korkma ya sadece başka taraflarına bulaştırma çenene falan akarsa mutlaka sil hemen..
KAyısı yağı iyi kokuyor mu gerçekren ya ?
Bide o iyi geldiği şey ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?