Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

kızlar ben yine bir dönüş yaptıım
saçıma hiç bir bakım uygulamıyorum 1-2 haftadır, 1 ay boyunca böyle devam edecektim ama dayanamayıp kayısı yağı ekledim içine zaten çok az miktarda vardı değerlendireyim dedim
bir dahaki sefere lavanta yağı almayı düşünyorum.. kullanan varmı aranızda? uzattığını duydum, üstelik çok ta güzel kokutur saçlarımızı
tavsiyelerinizi bekliyorum

Ama senin saçına ne olur bilemem tabii..
En azından dene..
Zaten yılda saç 3 ay uzarsa 1 ay uzaması durur.

Ya ben lavanta kürü yaptım hoş kokmadı açıkçası

kestirmeyim mi yani
kestirmezsem kırıklar yüzünden uzamama ihtimali olur mu acaba ya .
benim arkadaşlarım kestirmiyor ama maşallah çok güzel uzuyor ben kararsızım
illa kestirmek zorunda değilsin canım bunu mecburiyet olarak düşünme saçlarının uçları seni çok rahatsız etmiyosa kestiremene gerek yok

Herkese merhaba arkadaşlar,
Haftalardır saçımı çok problem ediyorum. Ek olarak eski 11 yaşındaki saçlarımı ekleyeceğim.. Sarı saçlı halimi saçımın inceliğini göstermek için ekliyorum.Şuan saçlarımı siyaha boyadım uzatmak ve dokunmak istemediğim için. Ben o yaşlarda saçlarımda beyaz var diye boyamaya başladım. Boya ve şekillendiriciler saçlarımı mahvetti. Saçımı öremiyorum bile o kadar az ve güçsüzler ki. Aslında saçlarım kıvır kıvır çok güzeller ama duştan sonra jole sürmezsem çok iğrenç bir görüntü oluşuyor. Ben istiyorum ki eski hallerine geri dönsün. Gürleşmese bile duştan sonra bir şeyler sürmek zorunda kalmayayım doğal olduğunda da güzel olsun. Gerçekten bende uzatmak istiyorum. Fakat herkes kafasından bir bakım öneriyor. Gerçekten işe yarayan formüller söyleseniz ve beni mutlu etseniz keşke. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Net olarak ; turplu su..
Sinemaki kürü

sinemaki kürü kullanıyorum şu anda . pazartesi günü 3. kürümü uygulayacağım canım biyerden başla istersen

sinemakiyi 8 kür uygulayıp 2 hafta bırakmayı ardından tekrar 8 hafta devam etmeyi düşünüyorum .
şu anda ek birşey kullanmıyorum ancak ayın 15 inde okuduğum şehire gideceğim ve orada ek bakım yağları alarak kendim bir karışım hazırlayıp kendime yeni bi program hazırlayacağım şu anda dinleniyor gibi birşey saçlarım sadece sinemaki uyguluyorum .

hımm anladım..bende yağının güzel koktuğunu duymuştum

Onuda denerim
Entele yağınıda denicem
Bazen hiç uzamıcakmış gibi geliyor ama 1,5-2 ayda 5-6 cm uzadı saçlarım..
Önceden bu bile olmazdı ama saçlarım belime gelmicek gibide geliyoru

Onuda denerim
Entele yağınıda denicem
Bazen hiç uzamıcakmış gibi geliyor ama 1,5-2 ayda 5-6 cm uzadı saçlarım..
Önceden bu bile olmazdı ama saçlarım belime gelmicek gibide geliyoru

bende rekorum olarak 3 ayda 10 cm hatırlıyorum
entele zehirli diye duymuştum,dikkat et

bende rekorum olarak 3 ayda 10 cm hatırlıyorum
entele zehirli diye duymuştum,dikkat et

Yağını alıcam zaten onu inceltmişlerdir..
Bakalım daha sonrada dkh'ına başlıcam :)
Dkh bende çok işe yaramıştı :)

Yağını alıcam zaten onu inceltmişlerdir..
Bakalım daha sonrada dkh'ına başlıcam :)
Dkh bende çok işe yaramıştı :)

Eveeet, 2 dk 'da saçlarımı yıkayıp geldim , fiytomun içinde kayısı yağı vardı güzel koksun diye koydum ama faydaları arasında seboreik dermatit e iyi geldiği yazıyor.. bu arada saçlarımı buuuz gibi bir su ile duruladım..nemi saça hapsettiğini ve kan dolaşımını hızlandırıp uzamaya yardımcı olduğunu okumuştum yıllar önce, 1 aydır bu şekilde saçıma soğuk su tutuyorum..

dkh açıkçası beni korkutuyor hormonal vs. işler karışıyor ya olaya

soğuk suyu bende en sonda yaparım zaten hafif soğuk suyla yıkıyorum normaldede sadece bakım yağlarıla bişeyler yaptıysam sıcak su kullanıyorum :)
Yazın saç daha hızlı uzar zaten :)
Kan dolaşımını acı biberde hızlandırıyor bilgin olsun
Dkh'dan korkma ya sadece başka taraflarına bulaştırma çenene falan akarsa mutlaka sil hemen..
KAyısı yağı iyi kokuyor mu gerçekren ya ?
Bide o iyi geldiği şey ne ?

soğuk su bağımlılık yapıyor vallahi önceden kısa sürede saçımdan çekerdim suyu, şimdi 2-3 dk tutuyorum öylece.. kayısı yağını anneme kırışıklık tedavisi için almıştım..dibinde az miktarda kalmıştı ve bende internetten faydalarını araştırıp baktığımda seboreik dermatit egzama vs.. yazıyordu . ve bence kokusu da gayet hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…